Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü

Uyarılar

BİR SONRAKİ DOĞRU ADIM

Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü BİR SONRAKİ DOĞRU ADIM Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız www.tolgacelebi.com Dostlar, merhaba. Doğduğumuz andan itibaren gerçekte kim olduğumuzu ararız. Bu arayış sırasında aileden, çevreden, arkadaşlardan, yaşadığımız şehirden etkileniriz. Büyüdükçe yetişkinleri sorgulamaya başlarız. Ardından bir özgürlük arayışı gelişir. Yaşamımız boyunca bağımsız olmak isteriz, bununla paralel olarak etrafımızdakileri memnun etme arzumuzu ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi

BİR SONRAKİ DOĞRU ADIM

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-09-2010, 10:37 AM   #1 (permalink)
Yüzbaşı
 
tolgaasya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Mesajlar: 736
Tesekkür: 2,123
781 Mesajinıza toplam 3,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tolgaasya has a spectacular aura abouttolgaasya has a spectacular aura abouttolgaasya has a spectacular aura about
Standart BİR SONRAKİ DOĞRU ADIM

www.tolgacelebi.com

Dostlar, merhaba. Doğduğumuz andan itibaren gerçekte kim olduğumuzu ararız. Bu arayış sırasında aileden, çevreden, arkadaşlardan, yaşadığımız şehirden etkileniriz. Büyüdükçe yetişkinleri sorgulamaya başlarız. Ardından bir özgürlük arayışı gelişir.

Yaşamımız boyunca bağımsız olmak isteriz, bununla paralel olarak etrafımızdakileri memnun etme arzumuzu da tatmin etmeye çalışırız. Eminim birçok insan, üniversite tercihlerinde ailesinin sözünden çıkamıyor. Kendi irademizle seçim yaparak özgür olmak mı? Ailemizi memnun etmek mi?

Kendinize bir an sorun. Mutlu musunuz? Evet derseniz gerçekten öyledir, ya da vermek istediğiniz cevap budur belki. “Mutlu olmak istiyorum” dersiniz belki, ama sorunun cevabı bu değil maalesef. Ya da diğer bir seçenek, mutlu değilsinizdir. Bazen hem evet, hem de hayır demek istersiniz.

Mutsuzluk; sanki bir kurbanmış gibi bizi bulmuyor. Mutluluğu da, mutsuzluğu da hak edip hak etmeyeceğimize biz karar veriyoruz. Çünkü bu duyguyu biz oluşturuyoruz. O halde mutsuzluğumuzun sebebi ne? Buna başka insanların mı sebep olduğunu düşünüyorsunuz? Tam şu anda mutlu olmak için sayısız neden bulabilirsiniz. İşe bir şükür listesi oluşturarak başlayın. Benim evimde, mutfağa asılı bir tahta var. O tahtaya her gün şükredecek bir şey yazıyorum. Okudukça mutlu oluyor, yazdıkça nelere sahip olduğunu görüyorum. Her zaman da gözümün önünde duruyor. ‘En azından mutfaktayken’

Mutluluk da, mutsuzluk da bir seçimdir. Bu seçimde sizin ellerinizin arasında. Kendimizden başka biri gibi davranarak mutlu olmak da imkansızdır. İnsanları etkilemeye çalışmak için davranışlarımızı, ses tonumuzu, hareketlerimizi değiştirebiliriz. Ama içimizden bir ses ‘yalan söylüyorsun’ diye haykıracaktır. Bu durumda kim mutlu olabilir ki?


Ya göründüğün gibi ol, ya da olduğun gibi görün


- MEVLANA -


Egzersiz yapmayı ele alalım. Çoğu zaman spor yapmaktan kaçınırız ya da bazen içimizden gelmez. Televizyonun karşısına geçer ve bir paket patates cipsi alıp mutlu oluruz. Peki, bu kendinizi enerji dolu hissetmenizi sağladı mı? Hayır! Kendinizi iyi hissedebiliyor musunuz? Hayır! Biz burada bir tercih yapıyoruz. Birde egzersiz yaptıktan sonraki halinizi düşünün. Ne kadar enerji dolu ve mutlu olduğunuzu. Belki cips yemek kısa vadede sizi mutlu edebilir, o an için mutlu olursunuz. Ama uzun vade de kesinlikle üzüleceğiniz kesin...

Mutluluğa onu arayarak, onun peşinde koşarak değil, doğru şekilde yaşayarak ulaşırsınız. Sadece bir sonraki doğru şeyi yapın. Her durumda, her dönemeçte, her kavşakta sadece bir sonraki doğru şeyi yapın. (Matthew Kelly - %100 Kendiniz Olun)

Şu an vereceğimiz kararlar ile düşünce ve inançlarımız ile geleceğimizin her anını tasarlıyoruz. Hepimiz bir tasarımcıyız. Bu evrende tesadüf diye bir şey yok. Evrenin her noktası, Yaratıcının tasarımı ile hayat bulmuştur. Her etki bir tepkiye yol açar. Her davranışımız, bu gün ya da yarın bir sonuçla bize geri döner. Sonuç ‘kendim ettim, kendim buldum.’ Bu günden on yıl sonra nerede olmak istiyorsanız, neyi düşlüyorsanız; her an bir sonraki doğru adımı o yöne doğru atmanız gerekmektedir.

Mutluluğa sahip insanlar, sahip olmakla yetinmeyip, etraflarına bu enerji ve duyguyu saçarlar. Tam tersi hayata önyargılı, kötümser bakan insanlar ise sizi dibe doğru çekerler. Sorunlar düşünerek, konuşarak, homurdanarak aşılamaz. Ortada bir sorun varsa çözmek için eyleme geçmek, hareket etmek gereklidir.

Her an, her şeyi değiştirmeye yetecek şansımız var. Buna inanmamız yeterli. Olgunlaşmak, aydınlanmak, kemale ermek ve kendimizin en iyi haline ulaşmak için, tam şu anda neler yapabileceğiniz bir düşünün. Her gün 24 altın saatimiz var. Günümün çoğu iş yerinde geçir dediğinizi duyar gibiyim. İşyeri de kişisel gelişiminiz için büyük bir fırsat. İnsan ilişkilerlinizi yönetebilir ve bir iletişim sihirbazı olabilirsiniz. Hedefleriniz sizi motive eder, hırslanır, çalışırsınız. Ya da evde olduğumuzu varsayalım. Kitap okumak, seminerlere katılmak için sınırsız vaktiniz var. Nerede olursak olalım, mükemmele ulaşmak ve değişmek için bir fırsat yaratabiliriz. Bunu içte isteyelim yeter.

Günler, haftalar, aylar yönetilebilir. Her an geriye dönüp kat ettiğiniz mesafeyi görebilir ve kendinizi ödüllendirebilirsiniz. Mutluluğun kaynağı sizsiniz. Zamanı ve en küçük birim olan ‘AN’ kavramını yönetmek sizin elinizde. Zamanı ya akıllıca kullanır, ya da aptalca harcarız.

Geleceğimizi burada ve şu anda yaptıklarımız belirliyor. Bazen hayal kırıklığına uğrarız, şaşırırız, kafamız karışır, dikkatimiz dağılır. Bu anlarda umutsuzluğa ve karamsarlığa kapılmamamız gerekiyor. En buhranlı anlarımızda yaptığımız şeyler, aldığımız kararlar belki hayati bir dönemeci kaçırmamıza neden olabilir. Her zaman bir sonraki şeyi doğru yapın. Bir adım diğerine götürür. Peş peşe adımlar atarsınız. Öğrenilen, kazanılan, başarılan her şey andan alınır.

Selamlar...



 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Eklenen Resim Ön İzlemesi
Dosya tipi: jpg dogru adim2.jpg (74.4 KB (Kilobyte), 13x kez indirilmiştir)
__________________
Aman dikkat!!! Aklınıza gelen, başınıza gelebilir. Bu yüzden pozitif düşünün, olumlama yapın, her anın tadına varın. Güzel düşünün, iyi yaşayın. Karamsarlıktan, umutsuzluktan, enerjinizi düşürecek her şeyden uzak durun.
tolgaasya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-09-2010, 10:42 AM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
planner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Mesajlar: 464
Tesekkür: 1,609
451 Mesajinıza toplam 1,748 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
planner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really nice
Standart Cevap: BİR SONRAKİ DOĞRU ADIM

Neyi seçtiğimizi iyi düşünmeliyiz. Zincirleme kazalar da sevinçler de elimizde yani...

Teşekkürler.:)
planner isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-09-2010, 04:11 PM   #3 (permalink)
Yüzbaşı
 
tolgaasya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Mesajlar: 736
Tesekkür: 2,123
781 Mesajinıza toplam 3,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tolgaasya has a spectacular aura abouttolgaasya has a spectacular aura abouttolgaasya has a spectacular aura about
Standart Cevap: BİR SONRAKİ DOĞRU ADIM

Alıntı:
planner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Neyi seçtiğimizi iyi düşünmeliyiz. Zincirleme kazalar da sevinçler de elimizde yani...

Teşekkürler.:)
Evet, size katılıyorum. Hayat seçimlerden ibaret. Seçimler ve yol ayrımları.
__________________
Aman dikkat!!! Aklınıza gelen, başınıza gelebilir. Bu yüzden pozitif düşünün, olumlama yapın, her anın tadına varın. Güzel düşünün, iyi yaşayın. Karamsarlıktan, umutsuzluktan, enerjinizi düşürecek her şeyden uzak durun.
tolgaasya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
kişisel gelişim

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


BİR SONRAKİ DOĞRU ADIM

Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü BİR SONRAKİ DOĞRU ADIM Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız www.tolgacelebi.com Dostlar, merhaba. Doğduğumuz andan itibaren gerçekte kim olduğumuzu ararız. Bu arayış sırasında aileden, çevreden, arkadaşlardan, yaşadığımız şehirden etkileniriz. Büyüdükçe yetişkinleri sorgulamaya başlarız. Ardından bir özgürlük arayışı gelişir. Yaşamımız boyunca bağımsız olmak isteriz, bununla paralel olarak etrafımızdakileri memnun etme arzumuzu ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.