![]() |
Değişmek istiyorum:( Değişmek istiyorum çünkü buna gerçekten ihtiyacım var.Ama o kadar çok istediğim şey var ki.Neyi,nasıl yapacağımı,öncelik sırasını nasıl belirleyeceğimi bilmiyorum.31'e gireceğim yakında.Yaşımı da kafama takıyorum bazı şeylere geç kaldığım için.Aslında sıkıntılı ruh durumum birçok şeye bakış açımıda olumsuz olarak etkiliyor.Ezik biri gibi göründüğümün farkındayım ama hayat istediğim gibi gitmedikçe ve ben en çok değiştirmek istediğim şeyleri değiştiremediğim sürece bu böyle devam edecek.Değişmek istiyorum çünkü buna gerçekten ihtiyacım var.. |
Cevap: Değişmek istiyorum:( Tamamm, ezik biri gibi görünme meselesiyle başlayalımm ::) Bi düşün. Neden ezik görünesinn?? Tam tersi, değişmede karar kıldığın için, kendine güvenen, güçlü birisi olarark görüyorum, ben seni sevincli Hemm, kimsenin düşüncesi seni ilgilendirmezz :) Sevmediğin birisi seni ezik olarak görsünn. . Bırak, seni ezik görerek ego sunu bencilce tatmin etsinn :) Sen, değişebileceğinden emin, kendine güvenin tam, sağlam karakterli biri olarak kendine bir yol açma kararı verdinn, ve emin ol her nereden başlarsan başla, devam ettiğin sürece ne tarafa gidersen git, kendi kararının unsuru olan doğru yolda olacaksınn y789 Seni çooookk seviyoruzz :) Herşey gönlünce olsunn actionsmile Enn güzel değişimler hepp senle olsun blissy |
Cevap: Değişmek istiyorum:( çok teşekkürler nsmr.İçten bir yorum yapmışsın arkadaşım.mutlu oldum.Ama kafam karışık.Kendimle yüzleşmem,kendime dışardan bakabilmem gerek.Hakettiklerime kavuşabilmem için buna ihtiyacım var. |
Cevap: Değişmek istiyorum:( seçtiğin nick ve açtığın bu başlık arasındaki bağlantıyı fark ettin mi bilmiyorum... ezik biri gibi görünüyor olduğunu düşünmenin iki sebebi olabilir ya ezik birisin ama bunu kabullenemiyorsun ya da kendine dışarıdan bakmaya çalıştığın için kendin hakkında yanlış bir vizyon oluşturmuşsun. bu yüzden kendine başka birinin gözüyle bakmaman kendin hakkında daha sağlıklı düşüncelere sahip olmanda yardımcı olacaktır. belki 31 yaşına kadar hayattan beklentilerin gerçekleşmemiş olabilir ama senin sorunların üstesinden geleceğine ve hak ettiğin şeyleri kendi ellerinle koparıp alacağına inancım tamdır... |
Cevap: Değişmek istiyorum:( Alıntı:
|
Cevap: Değişmek istiyorum:( maviş cadı özelden sana mesaj gönderilmiyor haberin olsun canım.sağol. |
Cevap: Değişmek istiyorum:( Meslek seçimi konusunda yanlış bir yol çizdim.Hep öğretmen olmak istemişimdir,içimde kaldı.Dolayısıyla iş konusunda tatminsizim.Benimseyemiyorum yaptığım işleri.Geçmişi düşünüp keşke çok sıkı çalışıp kazansaydım öğretmenliği diyorum.Aklımdan hiç çıkmyor ki.Yıllar geçmiş olsada kendimi affedemiyorum neden başarılı olmadım diye.Hala zaman zaman nasıl yapabilirim diye düşündüğüm oluyor bazen hatta.Ama zor şuanki şartlarımla. İşte hayatım bu başarısızlık temeli üzerine kurulu.O nedenle hüzünlü ve zaman zamanda eziğim. |
Cevap: Değişmek istiyorum:( Özlem ablamınn affetme meditasyonu varr sevincli keninnkess tavsiye ediyorumm :) işe yarıyorr :) |
Cevap: Değişmek istiyorum:( Alıntı:
|
Cevap: Değişmek istiyorum:( serpilb evet telkinlerin etkisi oldu.Düzenli dinlemeni tavsiye ederim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:04 AM. |