Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Şans Ve Sezgi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sans-ve-sezgi/)
-   -   Şans oyunları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sans-ve-sezgi/462215-sans-oyunlari.html)

hakankoc928 30-10-2009 10:16 PM

Şans oyunları
 
Lig maçlarını sezgilerimiz kullanarak bilebilirmiyiz?


Fenomen yarışmasındaki cumhur onat aşağıda ki özgeçmişi değerlendirirmisiniz siyah koyu yazı ilgimi çekti benim



Cumhur Onat Kimdir?

1986 Ankara doğumlu..Bilişim şirketinde çalışıyor.Bilişim ve bilgisayara olan ilgisinin sebebi babası..Babasının Ona 6 yaşındayken hediye ettiği bir lap top, hayatının bu zamana kadar olan bölümünü bilgisayarlarla geçirmesine sebep olmuş.Cumhur okuma yazmayı bile lap top ta öğrendiğini söylüyor..

Küçük yaşarlında piyano çalmaya başlayan Cumhur, 3 yıldır mentalizmle ilgileniyor..Babasının görevi dolayısıyla birçok ülkeyi görme şansını da elde etmiş..Almanya, İsviçre, Fransa vs..Ancak bu sırada arkadaş edinme ve süreklilik kurma konusunda başarısız olmuş..

En yakın arkadaşlarım bilgisayarlar diyen Cumhura öğretmenleri okul hayatı boyunca hep sınıf atlatmak istemişler,ancak ailesi istemediği için bu durum gerçekleşmemiş..

Karnım aç değilse, başka bir sorunum da yoksa günlerimi bilgisayar başında geçirebilirim ve belkide sadece bu sebeple insanlardan uzaklaştım..

Sizin için imkansız olan bir şey başkaları için olmayabilir..İnsan kendi sınırlarını zorladıkça,imkansız kelimesi yaşantısından uzaklaşacaktır..

Mentalizmin içinde merak var, gizem var, iletişim var, imkansızı zorlamak var,ama imkansız yok..

Bundan yaklaşık 3 yıl önce benim için çok değerli olan mentalist bir insanın, gözümün önünde çatalları, kaşıkları bükmesi beni çok etkiledi ve O yapıyorsa ben de yapabilirim diyerek, kendimi mentalizme verdim..

Futbolla, özellikle türk futboluyla ilgili çok fazla bilgim olmamasına rağmen arkadaşlarım genelde iddaa tahminlerini benim yapmamı isterler, çünkü genelde yaptığım tahminler doğru çıkar..

Uri gellerle ilgili haberleri okuduğumda, Onunla ilgili videoları izlediğimde bana gerçekten çok sıra dışı gelmişti..Bugün burada olmamda çok büyük etkisi olduğunu düşünüyorum

sreyya 05-05-2010 10:45 AM

Cevap: Şans oyunları
 
merhaba
ben de şans oyunlarında iddaa da iddaalıyım. ama başkalrına söylediğimden beri tek maçla yada iki maçla yada hiç sebeblerle tam tutturamıyorum.
bana yardımcı olurmusun? ne yapmam gerekiyor

kuzusu 20-08-2010 06:53 PM

Cevap: Şans oyunları
 
esim at yarısı meraklısı bu günlerde hep son ayakta kaybediyo ya nasıl sansı acılır ona nasıl yardımcı olabilirim sansı getircek seyler nelerdir bi bilen varsa yazsın

scouter 22-08-2010 07:06 PM

Cevap: Şans oyunları
 
Ben şansımızı ve duru sezgimizi geliştirmek için neler gerekiyor bunu öğrenebilir miyim?

kuzusu 23-08-2010 10:01 PM

Cevap: Şans oyunları
 
biri bize yardım etsin hadi

luckhere 25-11-2010 03:08 PM

Cevap: Şans oyunları
 
arkadaşlar bugün süper loto 20trilyona koşuyor...

planner 25-11-2010 03:25 PM

Cevap: Şans oyunları
 
Para gibi konularda çekim yasasının işlemediğini biliyorum. Direkt olarak parayı istemektense para ile yapılması planlanan şeyler imgelendiğinde daha sağlıklı sonuçlar alınıyor. Bilgilerinize...

luckhere 25-11-2010 04:02 PM

Cevap: Şans oyunları
 
Alıntı:

luckhere Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 780142)
arkadaşlar bugün süper loto 20trilyona koşuyor...

örneğim ben bugün oynayacağım
tam olarak ne düşünmem lazım?
parayı değilde o parayla neler yapacağımı mı düşüneyim?o saate kadar heyecanla bekleyeyim mi yoksa aklıma getirmeyeyim mi?
yada mpidaresini mi canlandırayım zihnimde:)

Turhan 16-09-2011 04:05 PM

Cevap: Şans oyunları
 
Yahu bilsek zaten her hafta birimiz tutturur. Mesela ben dün bütün gün millipiyangonun sitesinde süperloto sonuçlarının altında kazana il/ilçe bölümünde Kocaeli/İzmit yazdığını hayal ettim. (gerçi bir kaç haftadır bunu yapıyorum da bu hafta daha yoğundu) dün gece sonuçları açtım ilk oraya baktım evet Kocaeli/İzmit yazıyordu ama ben 3 bile tutturamamıştım. Bir ara sayılar üzerine çalıştım evet 3-4 rakama kadar tutturduğum oldu ileriye gidemedim. Ama istekle ilgili gibi geliyor bana da ben borçlu olmayı sürünmeyimi istiyorum da girdiğim girdaptan birtürlü çıkamıyorum onu çözemedim sadece.

Turhan 19-01-2012 04:54 PM

Cevap: Şans oyunları
 
19-01-2012 TARİHLİ SUPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARINI AÇIKLIYORUM 10-13-17-19-35-51 HADİ RASTGELE


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:08 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.