Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Şans Ve Sezgi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sans-ve-sezgi/)
-   -   Herkes Şanslı Olabilir mi? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sans-ve-sezgi/372852-herkes-sansli-olabilir-mi.html)

kinetix 13-08-2009 10:17 PM

Herkes Şanslı Olabilir mi?
 
Bazı insanların doğuştan şanslı olduğu söylenir. Şans doğuştan mı vardır; yoksa kişinin biliçaltına yerleşen sayısız negatiflik mi etki ediyor?

Şans bana göre her bireyin istedği, arzuladığı birşeylerin, gerçekleşmesi için yönlendirdiği enerjinin, benzer enerjileri çekmesi ile oluşan bir fırsattır. Ama, bu oluşan fırsatı (şansı) birey değerlendirmeyebiliyor. Yani direnç gösterip odaklandığı şeyi ayağına kadar gelmişken reddebiliyor. Buna şanssızlık diyemiyorum. Şans herkeste var olmasına rağmen, yeri ve zamanı gelen fırsatları bireyler erteleyebiliyorlar.

Bazen kendilerini hazır hissetmedikleri için bazen de yapmak istemedikleri için kaçırılan fırsatları birer şans olarak görüyorum. Doğuştan şanslı olmayı da; kişinin doğduğu ailenin/coğrafyanın olumlu bir yapıda ve sosyal statüde olması olarak nitelendiriyorum. Başka hiçbir fark yok, herkes şanslarını değerlendirmeye kendini hazırlamalıdır.

yeni bir hayat 13-08-2009 10:40 PM

Cevap: Herkes Şanslı Olabilir mi?
 
Şans,fırsatlara karşı hazırlıklı olmaktır..Eğer birşeyi çok isteyip hiçbir şey yapmıyorsak,şans da önümüzden geçip gidecektir..Biz onun farkında olsak da olmasak da...

hatırladığım bir söz var şansla ilgili,nasıldı?...."başarılı olmak şans işidir..İstersen başarısızlara sorabilirsin".Sanırım böyleydi..

kinetix 13-08-2009 10:46 PM

Cevap: Herkes Şanslı Olabilir mi?
 
Hayatımdeğişti ile 2008'de tanışmıştım. Eğer sadece bakıp geçseydim sanıyorum yine aynı kararsızlıklar içersinde olacaktım. Şansımı kullandım; tepmedim. Kutluyorum o günü:))

pembe mutluluk 06-09-2009 09:33 PM

Cevap: Herkes Şanslı Olabilir mi?
 
Şanslı olmayı saeçiyorum.Bu olumlamayı yaparsanız değişimi göreceksiniz.

kinetix 08-09-2009 11:46 PM

Cevap: Herkes Şanslı Olabilir mi?
 
Bence de evet. Şanslı olmayı kişinin ilk önce seçmesi gerekiyor. Seçtiği bu fikre önem ve anlam katması, bunu hissetmesi şansını artırabilir.

kinetix 04-11-2009 01:13 AM

Cevap: Herkes Şanslı Olabilir mi?
 
Hayatımdeğişti forum sitesi ile tanışalı tam 1 yıl oldu. Geçen zaman zarfında yaşadığım olumlu değişiklikler, gelişmekte olan durum ve pozisyonum, artmakta olan kişisel gücüm ve daha nice yararları için öncelikle forum kurucusuna, sonrasında moderatörlerine sonsuz teşekkürler ediyorum..guitar

Turhan 04-11-2009 10:26 AM

Cevap: Herkes Şanslı Olabilir mi?
 
Arkadaşlar şans ala fırsatlara açık olmanın aynı şey olmadığını düşünüyürum herkes diline dolamış bunu.Bu gün türkiyede her hafta ortalama 7 kişi şans oyunlarından hayatını değiştirecek paralar kazanıyorlar. Bazen otoparkta tam istediğiniz yerde bir boşluk oluyor tıka basa dolu iken diğer yerler. Şans budur. Şans oyunlarında binlerce kişi şansını dener hepsi aynı fırsatı görür ama bir ikisi kazanır. otoparkta bir talihsiz turlar durur diğeri girerken kapının yanından bir araba çıkar. Fırsatlara açık olmak şansı değerlendirmekle ilgili ama şans yoksa turlar durursun senin çıktığın aralıkta senden sonra bir araba çıkar ama o anda orda olan başka bir araba o boşluğa park eder şanssız turlar durur. Şans başka bişe ama olumlamaların etkisi var. 4 haftadır otopark sorunu yaşamıyorum.

backturn 04-11-2009 12:19 PM

Cevap: Herkes Şanslı Olabilir mi?
 
Alıntı:

pembe mutluluk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 475228)
Şanslı olmayı saeçiyorum.Bu olumlamayı yaparsanız değişimi göreceksiniz.

evet pembe mutluluk katılıyorum size. seçiyorum ile ilgili olumlamalar gerçekten işe yarıyor ...


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:10 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.