Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Genel Kişisel Gelişim Cd'leri > Şans Ve Sezgi

Uyarılar

Şanslımısınız?

Genel Kişisel Gelişim Cd'leri ve Şans Ve Sezgi Şanslımısınız? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Konu: Şanslımısınız? Gönderim Zamanı: 22.Haziran.2007 Saat 10:33 Neden bazı insanlar inanılmaz derecede şanslıyken, diğerleri hak ettikleri olanaklara asla sahip olamaz? 10 yıl önce, şansı araştırmaya başladım. Neden bazı insanların hep doğru zamanda doğru yerde olduğunu, diğerlerinin ise sürekli olarak şanssızlıklarla ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Şans Ve Sezgi telkin cd indir izle İstanbul Şans Ve Sezgi nerededir kimdir Şans Ve Sezgi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Şans Ve Sezgi hipnoz Şans Ve Sezgi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Şans Ve Sezgi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Şans Ve Sezgi kuantum düşünce kitap haberi

Şanslımısınız?

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24-08-2007, 03:34 AM   #1 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Şanslımısınız?



Konu: Şanslımısınız?
Gönderim Zamanı: 22.Haziran.2007 Saat 10:33
Neden bazı insanlar inanılmaz derecede şanslıyken, diğerleri hak ettikleri olanaklara asla sahip olamaz?

10 yıl önce, şansı araştırmaya başladım. Neden bazı insanların hep doğru zamanda doğru yerde olduğunu, diğerlerinin ise sürekli olarak şanssızlıklarla boğuştuğunu merak ediyordum.

Ulusal gazetelere ilan vererek kendilerini her zaman şanslı ya da şanssız hisseden insanların benimle temasa geçmelerini rica ettim.

Yüzlerce sıra dışı erkek ve kadın, araştırmam için gönüllü oldu. Yıllar boyunca, onlarla söyleşiler yaptım; yaşamlarını gözlemledim ve deneylere katılmalarını sağladım.


Sonuçlar gösteriyor ki insanlar, neden şanslı ya da şanssız olduklarını tam olarak bilemeseler de düşünceleri ve davranışları, bu durumu büyük ölçüde açıklıyor. Bir şans ya da bir fırsat gibi görünen durumları düşünelim.

Şanslı insanların bu tür fırsatlarla sürekli karşılaşmalarına karşılık, şanssız insanlar bunlarla hiç karsılaşmazlar. Bu durumun, insanların söz konusu fırsatları fark etme yetenekleri arasındaki farklılıklardan mı kaynaklandığını bulmak için basit bir deney yaptım. Hem şanslı, hem de şanssız insanlara bir gazete verdim ve onlardan gazeteyi iyice inceleyip içinde ne kadar fotoğraf olduğunu bana söylemelerini istedim. Gazetenin ortalarında bir yere, üzerinde şu not yazılı olan büyük bir mesaj yerleştirdim:

"Deney görevlisine bunu gördüğünüzü söyleyin; 250 dolar kazanın."

Bu mesaj, sayfanın yarısını kaplıyordu ve yüksekliği 5 cm. üzerinde olan bir fontla yazılmıştı. Herkesin yüzünü sabit bakışlarla süzüyordum. Şanssız insanlar, bunu fark edemezlerken, şanslı insanlar hemen fark ettiler.

Şanssız insanlar, genel olarak şanslı insanlardan daha gergindirler. Bu endişeli ruh hali, beklenmeyeni fark etme yeteneklerine zarar verir. Sonuç olarak, fırsatları kaçırırlar; çünkü başka bir şeyi aramaya aşırı odaklanmışlardır.

Partilere, mükemmel eşlerini bulma düşüncesiyle giderler; bu yüzden de iyi arkadaşlar edinme fırsatlarını kaçırırlar. Belli iş ilanlarını bulmaya kararlı bir biçimde gazeteleri incelerler ve diğer iş olanaklarını kaçırırlar.

Şanslı insanlar, daha rahat ve açıktırlar. Dolayısıyla, yalnızca aradıklarını değil, orada ne olduğunu da görürler. Araştırmam, sonuç olarak şunu gösterdi: Şanslı insanlar, dört ilke sayesinde şanslarını yaratırlar. Şans fırsatlarını yaratma ve fark etme konusunda beceriklidirler. Sezgilerini dinleyerek şanslı kararlar verebilirler.


Olumlu beklentiler sayesinde doğru çıkan tahminlerde bulunurlar. Şanssızlığı şansa dönüştüren esnek bir yaklaşım benimserler.

Çalışmanın sonuna doğru, bu ilkelerin, şansı yaratmada kullanılıp kullanılamayacağını merak ettim. Bir grup gönüllüden, bir ay boyunca, şanslı bir insan gibi düşünüp davranmaya yardımcı olacak egzersizler yapmasını istedim.


Çarpıcı Sonuçlar: Bu egzersizler, şans fırsatlarını fark etmeleri, sezgilerini dinlemeleri, şanslı olmayı ummaları ve şanssızlığa karşı daha esnek olmalarında onlara yardımcı oldu. Gönüllüler, bir ay sonra döndü ve neler olduğunu anlattılar.

Sonuçlar, çarpıcıydı: Bu insanların % 80'i, artık daha mutluydu; yaşamında daha çok tatmin oluyordu ve belki de en önemlisi, daha şanslıydı. Sonuç olarak, asla akla gelmeyecek "şans faktörü"nü bulmuştum.”

Şanslı olmak için dört temel ipucu bulunuyor:

1. İçsel sezgilerinizi dinleyin; normalde doğru çıkarlar.

2. Yeni deneyimlere ve normal rutininizi bozmaya açık olun.

3. Her gün birkaç dakikanızı iyi giden şeyleri hatırlayarak geçirin.

4. Önemli bir toplantı ya da telefon görüşmesi öncesinde kendinizi şanslı olarak hayal edin.

Şans, çoğu zaman, doğru çıkan bir tahmindir. Örneğin sizce bu mesaj benden size “şanslı olanlar beni arasın” şeklindeki bir iş teklifi olabilir mi? Lütfen birinci maddeyi hatırlamakla düşünmeye başlayın.



[youtube=425,350]

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-08-2007, 08:46 AM   #2 (permalink)
cnb
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2007
Mesajlar: 190
Tesekkür: 0
62 Mesajinıza toplam 113 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cnb is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Şanslımısınız?

Atakan Bey, paylaşımınız için çok teşekkür ederim .
Ben de şimdiye kadar hep şanssız olduğumu düşünmüşümdür ve bir çok fırsatı belki de sırf bu
düşünce kalıbından dolayı kaçırmışımdır.
Demek ki bir kısır döngü var ortada,
şanssız olduğumuza inandıkça şanssız oluyoruz.
Düşünce kalıbımızı değiştirmek denemeye değer bence. Şu andan itibaren ben de değişiklik yapıyorum ve önyargılarımı değiştiriyorum.
Fırsatları kaçırmaya devam edecek olsam bile en azından önyargısızken daha huzurlu olurum en azından
cnb isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-08-2007, 02:50 PM   #3 (permalink)
Pınar Akgüç
 
pakguc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2007
Bulunduğu yer: çekmeköy/İstanbul
Mesajlar: 475
Tesekkür: 20
176 Mesajinıza toplam 519 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pakguc isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
Standart Ynt: Şanslımısınız?

ben de eskiden sadece iş bulmak konusunda şanslı olduğuma inanır, diğer konularda şanslı olmadığımı düşünürdüm...
bir arkadaşıma iş ararken bana iş teklifi gelirdi, şu anda belkide şimdi istesem giremeyeceğim kadar büyük bir şirkette çalışıyorum... 4 sene önce burayı şans eseri bulmam (hatta ben başvurmadan internette bir yerden onlar beni buldu)
her çalıştığım işimde başarılı ve sevilen bir kişi olmamdan dolayı hep şanslıydım...
ama şans oyunları vs. ye geldiği zaman şanssız olduğumu düşünürdüm...

şimdi anlıyorum ki ben her alanda şanslıyım...
mükemmel bir ailem, harika bir evliliğim var, zaten güzel bir işim var..
şans eseri bu siteyi buldum ve daha çok mutlu olmanın yollarını her geçen gün daha çok öğreniyorum...
eee bu kadar şanslı bir insan her alanda şanslıdır diye düşünüyorum....
yaniii ben en şanslıyım

pakguc isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-11-2007, 07:16 PM   #4 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2007
Mesajlar: 21
Tesekkür: 0
6 Mesajinıza toplam 23 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
spawn is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Şanslımısınız?

inanılmaz teşekkürler arkadaşım bunu denicem
spawn isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-11-2007, 07:37 PM   #5 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 432
Tesekkür: 0
141 Mesajinıza toplam 392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
üç_gömlek is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Şanslımısınız?

Alıntı:
izumi Nickli Üyeden Alıntı
ben de eskiden sadece iş bulmak konusunda şanslı olduğuma inanır, diğer konularda şanslı olmadığımı düşünürdüm...
bir arkadaşıma iş ararken bana iş teklifi gelirdi, şu anda belkide şimdi istesem giremeyeceğim kadar büyük bir şirkette çalışıyorum... 4 sene önce burayı şans eseri bulmam (hatta ben başvurmadan internette bir yerden onlar beni buldu)
her çalıştığım işimde başarılı ve sevilen bir kişi olmamdan dolayı hep şanslıydım...
ama şans oyunları vs. ye geldiği zaman şanssız olduğumu düşünürdüm...

şimdi anlıyorum ki ben her alanda şanslıyım...
mükemmel bir ailem, harika bir evliliğim var, zaten güzel bir işim var..
şans eseri bu siteyi buldum ve daha çok mutlu olmanın yollarını her geçen gün daha çok öğreniyorum...
eee bu kadar şanslı bir insan her alanda şanslıdır diye düşünüyorum....
yaniii ben en şanslıyım 

inşallah hayatın boyunca hep şansın bol olur.
üç_gömlek isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-11-2007, 10:03 PM   #6 (permalink)
Çevirmen
 
eylulx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Mesajlar: 312
Tesekkür: 4
112 Mesajinıza toplam 354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
eylulx is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Şanslımısınız?

herzaman cok sansliyimdir.En cokta cevremde ki insanlar konusunda aranan sevilen biri olmusumdur.bu gercekten guzle bir sans ama bazen sorun cikariyor tabi herkes ayni zamanda gel sumbull gel diyince biirne gitsem diger arkadaslarim kusuyor

ama loto toto gibi seylerde pek bilmiyorum sansimi pek te denedim sayilmaz ama babam her yilbasi cocouklugumdan bu zaman kadar evdeki herkes icin bir tane bilet almiztir am hic ciktiginida hatirlamam

acaba bu konuda sansli degilmiyim ki?! bir daha deneyeyim ben su olayi bak iyi hatirlattiniz dusun
__________________
su.21
eylulx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-04-2008, 11:59 PM   #7 (permalink)
Üsteğmen
 
maxim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 272
Tesekkür: 93
182 Mesajinıza toplam 943 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maxim is on a distinguished road
Standart : Şanslımısınız?

şimdi bir kez daha anladım ki herzaman olumlu düşüncenin olması bir şeyi değiştiriyor
maxim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-04-2008, 12:10 AM   #8 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 289
Tesekkür: 0
93 Mesajinıza toplam 302 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
izmirli035 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Şanslımısınız?

bende zaten kendimi çok sansli bulmusumdur, herkes de oyle soyler.
bir de ikizler burcunun da çok kismetli oldugunu soyluyorlar, bende ikizler burcu olduguma gore!!
tabii benim de zaman zaman ters giden islerim olmustur ama onemli olan genele bakmaktir bence.

en çok ta , çok begendigim bir sey olur , kasaya geldigimde fiyati acayip dusmustur(galiba etiketlemeyi unutuyorlar onlar da hep beni bulur)o zaman çok mutlu olurum. biraz da insanin kendi elinde diye dusunuyorum, bakis açisi yani!
haydi herkese iyi gunler
izmirli035 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-04-2008, 09:32 AM   #9 (permalink)
Üsteğmen
 
maxim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 272
Tesekkür: 93
182 Mesajinıza toplam 943 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maxim is on a distinguished road
Standart Şanslımısınız?

bende kendime ne kadar şansızmışım ya derdim bir zamanlar.. ...anne ve babamın ben 8 yaşındayken ayrılması ve çalkantılı ağrılı,çileli bir dönem küçük yaşta bir çocuk ve onun bir abi ve ablası herkes bir tarafa dağılmış..zor günlerdi ..ama hayatımı gözden geçirince şanslı zamanlarımında olduğunu fark etmeye başladım mesela yeni bir aile kuruldu abim ve ablam ve babamın ikinci evliliğinden iki kardeşimin daha olmasıyla hep beraber hayata sarılıp sıfırdan başlayarak bir şeyler yapmış olmamız..babamın büyük çabasıyla tabi..sonra.. askerliğimin hem acemi dönemi hemde usta birliği dönemi her ikisindede en güzel bölüklerde olmam ve askerliğimin büyük bir kısmını revirde tamamlamam...bu dönemde ise bir gazetede ''güneş tan'' adlı enerji uzmanı bir ablamızın röportajı vardı onu araştırmaya başladım ve bu konuda daha fazla bilgi edinmeye çalıştım halkalar beni buraya kadar getirdi bu siteyle tanışmış olmam ve bu vesileyle hayata farklı ve pozitif bakmaya başlamam sanırım desadüf değil..çok şükür ben şanslı biriyim...hemde çok şanslı......atakan beye böyle bir site kurduğu için teşekkür ediyorum ve burada çok değerli kişiliklerle karşılaştığım için
çok mutluyum.. sevgiyle kalın
maxim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-04-2008, 03:27 PM   #10 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 4
Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 5 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
isis_ss is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Şanslımısınız?

Ben çok şanşlıyım Atakan bey iş teklifinizi kabul ediyorum
isis_ss isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Şanslımısınız?

Genel Kişisel Gelişim Cd'leri ve Şans Ve Sezgi Şanslımısınız? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Konu: Şanslımısınız? Gönderim Zamanı: 22.Haziran.2007 Saat 10:33 Neden bazı insanlar inanılmaz derecede şanslıyken, diğerleri hak ettikleri olanaklara asla sahip olamaz? 10 yıl önce, şansı araştırmaya başladım. Neden bazı insanların hep doğru zamanda doğru yerde olduğunu, diğerlerinin ise sürekli olarak şanssızlıklarla ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Şans Ve Sezgi telkin cd indir izle İstanbul Şans Ve Sezgi nerededir kimdir Şans Ve Sezgi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Şans Ve Sezgi hipnoz Şans Ve Sezgi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Şans Ve Sezgi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Şans Ve Sezgi kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.