Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sağlık Haberleri

Uyarılar

Mersin ve Kafkas Üniversiteleri 4.B li Sağlıkçı Alacak

Serbest Kürsü ve Sağlık Haberleri Mersin ve Kafkas Üniversiteleri 4.B li Sağlıkçı Alacak Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız MERSİN üNİVERSİTESİ REKTöRLüĞü 4/B (SöZLEŞMELİ PERSONEL) ALIM İLANI Sözleşmeli personel çalıştınlmasına ilişkin olarak 28 Haziran 2007 tarihli ve 26566 sayılı Resmi Oazeae'dc yayımlanan esaslar ve 5620 sayılı Kanun ve 06.06.1978 tarih ve 7/15754 sayılı Bakanlar pLonıta Karan ile yürürlüğe konulan ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Sağlık Haberleri nerededir kimdir Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sağlık Haberleri hipnoz Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

Mersin ve Kafkas Üniversiteleri 4.B li Sağlıkçı Alacak

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-10-2009, 11:26 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart Mersin ve Kafkas Üniversiteleri 4.B li Sağlıkçı Alacak



MERSİN üNİVERSİTESİ REKTöRLüĞü 4/B (SöZLEŞMELİ PERSONEL) ALIM İLANI



Sözleşmeli personel çalıştınlmasına ilişkin olarak 28 Haziran 2007 tarihli ve 26566 sayılı Resmi Oazeae'dc yayımlanan esaslar ve 5620 sayılı Kanun ve 06.06.1978 tarih ve 7/15754 sayılı Bakanlar pLonıta Karan ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel çalıştırılmasına İlişkin Esaslar ile ek ve değişikliklerine göre 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre L ruversitemiz Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezinde istihdam edilmek üzere ( giderleri Döner Sermaye gelirlerinden karşılanacaktır), KPSS (B) grubu puan sırası (Lisans için KPSSP3 ve önlisans için KPSSP93) esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonlara sözleşmeli personel alınacaktır.

UNVANI ADET ARANILAN NİTELİKLER Diğer Sağlık Personeli 1 Sağlık Hizmetleri M YO Radyoloji Teknikerliği Programı mezunu olmak Diğer Sağlık Personeli 5 Sağlık Yüksekokullarının Sağlık Memurluğu Programı mezunu olmak Sağlık Teknikeri 1 Sağlık Hizmetleri MYO Anestezi Teknikerliği Programı mezunu olmak . Ebe 5 Sağlık Yüksekokulu Ebelik Bölümü mezunu olmak 1- Başvuracak adaylarda yukarda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen aşağıdaki genel şartlar aranır. Genel Şartlar a) Türk vatandaşı olmak, b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak, c) Taksirli suçlar hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma. Devlet sırlarım açığa vurma suçlarından hükümlü bulunmamak, d) Erkekler için askerlik durumu itibariyle; Askerlikle ilişkisi bulunmamak, Muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, e) 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl sağlığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak, 2- 2004-2006 KPSS (B) grubu sınavlarından birine girmiş bulunmaları. 3- İlgililerin, ilanın gazetede yayımlandığı günü izleyen 15 gün içinde (mesai saati bitimine kadar) Döner Sermaye İşletme Müdürlüğünden temin edilecek başvuru formu ve'istenilen belgeler ile birlikte (noter tasdikli veya aslı görülmek üzere Döner Sermaye İşletme Müdürlüğünce onaylanmış) Döner Sermaye İşletme Müdürlüğüne (Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Binasında) şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. 4- Başvurular incelendikten sonra ataması yapılacak adayların isimleri www.mersin.edu.tr



adresinden ilan edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ilgililere ayrıca tebligat yapılmayacaktır. İstenen Belgeler; ı- Başvuru formu 2- özgeçmiş 3- öğrenim Belgesi 4- 2 adet resim 5- 2004 - 2006 KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi 6- Nüfus cüzdanı tasdikli örneği 7- Erkeklerde askerlik durumunu gösteren belge

KAFKAS üNİVERSİTESİ REKTöRLüĞüNDEN





5620 sayılı Kanun ve 06.06.1978 tarih ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel çalıştırılmasına İlişkin Esaslar ile 28 Haziran 2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Ek ve değişikliklerine göre 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4.maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek ve üniversitemiz Hastanesi (Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi) nde görevlendirilmek üzere sözleşmeli personel alınacaktır.



Aşağıda belirtilen unvanlar için KPSS (B) grubu puan sırasına konulmak kaydıyla ilan edilen kadro sayısı kadar sözleşmeli personel pozisyonlarına yerleştirme yapılacaktır



üNVANI

ADEDİ

SöZLEŞME TAVAN üCRET (BRüT)

ARANAN NİTELİKLER





Hemşire

3

Lisans 1.219 YTL. önlisans 1 .155 YTL. SM Lisesi 1.044 YTL.

(*) Hemşirelik Lisans, önlisans veya Ortaöğretim Kurumlarının Hemşirelik alanından mezun olmak şartı aranacaktır. 1 adeti için Endoskopi tecrübeli, 1 adeti için CPR ve Yoğun Bakım ünitesi tecrübesi olanlar tercih edilecektir.





Laborant

2

1.155 YTL.

(*) Laboratuvar, Sağlık laboratuvarı, Tıbbi Laboratuvar önlisans Proğramlarının birinden mezun olmak şartı aranacaktır.





Tıbbi Sekreter

2

SM Lisesi 910 YTL

(*) Sağlık Meslek Liselerinin Tıbbi Sekreterlik, Bölümü mezunu olmak





Anestezi Teknikeri

2

1.210 YTL

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Anestezi Bölümü Mezunu olmak.





Tekniker (Biyomedikal)

1

1.210 YTL.

Biyomedikal Cihaz Teknolojisi önlisans Proğramından mezun olmak





Acil Tıp Teknisyeni

1

985 YTL

Sağlık Meslek Lisesi Acil Tıp Teknisyenliği Bölümünden mezun olmak.





Röntgen Teknisyeni (Radyoloji)

1

985 YTL.

(*) Sağlık Meslek Lisesi Radyoloji Bölümü mezunu olmak.





Avukat

1

875 YTL.

Hukuk Fakültesi mezunu olmak, Avukatlık Ruhsatına sahip olmak şartı aranacak olup, kadroya atanacak adaylar arasında Mesleğinde en çok deneyimli olanlar tercih edilecektir. Rektörlük bünyesinde kısmi zamanlı olarak çalıştırılacaktır.









(*) KPSS sıralamasında eşit puanlı olan adaylardan Araştırma ve Uygulama Hastanelerinde çalışmış olanlar tercih edilecektir.

BAŞVURU YAPACAK ADAYLARDA ARANILAN GENEL ŞARTLAR



1- 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48.maddesinde belirtilen genel şartlar;



a) Türk Vatandaşı olmak

b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak

c) Teksirli suçlar hariç ve aşağıda sayılan suçlar ışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veya affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlara zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolaylı hükümlü bulunmamak

d) Erkekler için askerlik yapmış veya tecilli olmak.

e) 2004 ve 2006 KPSS (B) grubu sınavlarından herhangi birine girmiş olmak

f) Başvuru itibariyle 18 yaşından küçükler için 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 40.maddesinin 2.fıkrası gereğince kaza-i rüşt kararı veya onaylı örneği istenecektir.

g) 657 sayılı Devlet memurları Kanununun 53.maddesi hükümleri saklı kaymak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak.



BAŞVURU ŞEKLİ VE SüRESİ



İstenilen Belgeler :



1- Başvuru dilekçesi (www.kafkas.edu.tr) adresimizden çıktı alınıp doldurulacaktır.



2- 2004 veya 2006 KPSS (B) grubu sınavlarından herhangi birinden alınmış olan KPSS Sonuç Belgesi fotokopisi.



3- Mezuniyet belgesi aslı veya onaylı sureti.



4- Nüfus Cüzdanın tasdikli örneği.



5- 2 adet fotoğraf



· İsteklilerin; bu ilanın Gazetede yayımlandığı günü izleyen 15 nci günü mesai bitimine kadar üniversitemiz www.kafkas.edu.tr adresindeki web sayfasından örnek başvuru dilekçesinin çıktı alınıp doldurulduktan sonra istenilen belgeler (Noter tasdikli veya aslı görülmek üzere Personel Daire Başkanlığınca onaylanacaktır.) ile birlikte Rektörlük Yazı İşleri (evrak kayıt) birimine müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta ile yapılan eksik belgeli başvurular ve gecikmeler kabul edilmeyecektir. Müracaat tarihleri üniversitemiz www.kafkas.edu.tr adresinden ayrıca duyurulacaktır.



· Müracaat sonunda adayların beyan ettikleri KPSS sonuç belgeleri öSYM Başkanlığından kurumumuzca teyit edilecektir. Gerçeğe aykırı herhangi bir belge sunan adayların müracaatları kabul edilmeyecek ve haklarında Genel Hükümlere göre işlem yapılacaktır.



· Adaylar isim listesi başvuru tarihini izleyen en geç 1 hafta içerisinde KPSS (B) grubu puan sıralamasına göre üniversitemiz www.kafkas.edu.tr adresinde ilan edilecek ve her bir kadro için en yüksek puandan başlanmak üzere kadro sayısı kadar atama yapılacaktır. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından ayrıca adaylara tebligat yapılmayacaktır.



· üniversitemiz www.kafkas.edu.tr adresinde ilan edilen adayların göreve başlatılabilmesi için en geç 10 gün içerisinde Kafkas üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir.



Prof.Dr.Abamüslüm GüVEN

Rektör



ATAMASI YAPILACAK ADAYLARIN AŞAĞIDAKİ BELGELERİ HAZIRLAMALARI GEREKMEKTEDİR.



1 Sabıkasızlık belgesi (Cumhuriyet Başsavcılığından)

2 Sağlık Raporu (Tam Teşekküllü Hastaneden)

3 İkametgah Belgesi

4 Erkek adaylar için askerlik durum belgesi

5- 6 Adet Fotoğraf.

Personelsaglik.net

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Mersin ve Kafkas Üniversiteleri 4.B li Sağlıkçı Alacak

Serbest Kürsü ve Sağlık Haberleri Mersin ve Kafkas Üniversiteleri 4.B li Sağlıkçı Alacak Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız MERSİN üNİVERSİTESİ REKTöRLüĞü 4/B (SöZLEŞMELİ PERSONEL) ALIM İLANI Sözleşmeli personel çalıştınlmasına ilişkin olarak 28 Haziran 2007 tarihli ve 26566 sayılı Resmi Oazeae'dc yayımlanan esaslar ve 5620 sayılı Kanun ve 06.06.1978 tarih ve 7/15754 sayılı Bakanlar pLonıta Karan ile yürürlüğe konulan ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Sağlık Haberleri nerededir kimdir Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sağlık Haberleri hipnoz Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.