![]() |
Ynt: AMATÖR RESSAMLAR :) khkh56 khkh56 pisimbattan sonra bu resmi ikinci seçiyorum... aa34 aa34 aa34 ellerine sağlık.. y789 tam yerini bulmuş... gogogo gogogo |
Ynt: AMATÖR RESSAMLAR :) Birincimi ikincimi bilmiyorum Metin ne dicek merak ediyorum:))) |
Ynt: AMATÖR RESSAMLAR :) zeynepcim ellerine sağlık ne kadar güzel resimler yapıyorsun..taktir ettim valla.. 25889 hele son resim harika..çok güldüm yahu khkh56 khkh56 khkh56 bu kadar gülmenin sonucunda kesin çok sevineceğim şeyler olacak... uy897 |
Ynt: AMATÖR RESSAMLAR :) İnşallah Hülaya hep gül inş:)) |
Ynt: AMATÖR RESSAMLAR :) hep birlikte gülelim inş.canım benim... ttli3 |
Ynt: AMATÖR RESSAMLAR :) yaw insanlar sanatı nassı kötüye kullanıyolar ... :) |
Ynt: AMATÖR RESSAMLAR :) Alıntı:
Du bakalım daha neler çizilcek dimi:)) |
Ynt: AMATÖR RESSAMLAR :) Alıntı:
|
Ynt: AMATÖR RESSAMLAR :) zeynepcik.. ttli3 metin gördüğümüz metin e benziyo sanki dimi.. dusun pisimbat zaten kediydi. b456 ben biraz hayalkırıklığı yarattım ama neyse.. aa34 |
Ynt: AMATÖR RESSAMLAR :) Evet Metin tıpkııs gibi olmuştu sanki dime:)) Sen çizdiğim resimden daha güzelmişin shananic ne hayal kırıklığııı hayal bile edemezmişiz beee afet afeeeet:)) Pisim harbi delikanlı dişi kedi hani keşke bu kadar sempatik olsaydım demiştiya inanılmaz sempatik geldi her konuştuğunda ben azım kulaklarımda güldüm ona Allahda dilerim gülsün onun şen yüzüne kalbine:) Ama biz yinede tikat edelim aman aman cırmalar:)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:33 PM. |