Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Reiki

Uyarılar

Reiki reiky, reiki, reiki chakra, reiki hand, reiki inisiyasyonu, reiki masterları, reiki uyumlanma, reiki 4, reiki 5, reiki i, money reiki, park reiki, reiki level, reiki 3a, luck reiki,

reiki nedir

Alternatif Kişisel Gelişim ve Reiki reiki nedir Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Reiki Nedir? Kaynak 1 REIKI sözcüğü iki Japonca kelimenin birleşmesinden oluşmuştur - Rei ve Ki. Kelimelerin yazılışı yanda gösterilmiştir. Üstteki işaret Rei, alttaki işaret ise Ki kelimesinin yazılışıdır. REIKI kısaca 'Evrensel Yaşam Enerjisi' şeklinde tercüme edilebilir, ancak her iki kelimenin ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Reiki telkin cd indir izle İstanbul Reiki nerededir kimdir Reiki çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Reiki hipnoz Reiki olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Reiki hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Reiki kuantum düşünce kitap haberi

reiki nedir

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19-04-2008, 08:58 AM   #1 (permalink)
Binbaşı
 
cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 1,632
Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to all
Standart reiki nedir

Reiki Nedir?
Kaynak 1
REIKI sözcüğü iki Japonca kelimenin birleşmesinden oluşmuştur - Rei ve Ki. Kelimelerin yazılışı yanda gösterilmiştir. Üstteki işaret Rei, alttaki işaret ise Ki kelimesinin yazılışıdır. REIKI kısaca 'Evrensel Yaşam Enerjisi' şeklinde tercüme edilebilir, ancak her iki kelimenin anlamları aşağıda açıklanmıştır.

Rei - Manevi Bilgelik

"Rei" işaretinin (ideogram) en kabul edilmiş anlamı Türkçe'de "evrensel" kelimesi ile ifade edilebilir. Ancak bu çok genel bir yorumdur. Japon işaretlerinin çok basitten çok karmaşık ve gizemliye (ezoterik) değişen birden fazla anlamları mevcuttur. "Rei" işareti, her yerde bulunan anlamına gelen "evrensel" kelimesi ile ifade edilebilmesine rağmen bu işaretin gizlediği anlam araştırıldığında, bu işaretin Yüksek Bilgi veya Manevi Bilinç şeklinde ifadesi ortaya çıkmaktadır. Bu Tanrı'dan veya Yüksek Benlik'ten gelen bilgeliktir ve herşeyi bilen Tanrısal Farkındalık 'tır. Tüm bireyleri tamamiyle anlar, tüm problem ve zorlukların nedenini ve onları iyileştirmek için gerekeni bilir.

İnsan da iki boyuttan oluşur; enerji ve fizik boyutları. Her şey önce enerji boyutunda gerçekleşir ve daha sonra fizik boyutuna geçer. Reiki de özel bir tür yaşam enerjisidir. Kişinin bilincini ve yaşama bakışını değiştirerek onda temel bir denge oluşturur. Böylelikle yaşamını denge içinde, sağlıklı olarak sürdürmesini sağlar.

"Evrensel Yaşam Enerjisi" (Universal Life Force Energy) anlamına gelen Reiki binlerce yıl önce Tibetli Lamalar'ın kullandıkları Raku-Kei adlı enerji ile iyileşme yöntemine verilen isimdir. "Ruhsal Bilgelik Rehberliğinde Yaşam Gücü" olarak da ifade edilen Reiki şu iki anlam bileşeninden oluşur. "Rei" Tanrı bilincine sahip, bilgili, akıllı ve yaradılıştaki sevgi gücüne sahip demektir. "Ki" ise enerji anlamına gelir.

Reiki bu enerjiye sahip bir kişinin ellerini bedenine koyarak enerjisini kendine ya da başkalarına aktarmasıdır. Bu kişi bir Reiki ustası olmalıdır.

İnsan vücudunda herhangi bir sorun meydana geldiğinde bu aslında enerji sisteminin karışması, dengesinin bozulmasıdır. Baş ağrısı ve psikolojik sorunların yanı sıra herhangi bir organdaki fonksiyon bozukluklarına varana kadar enerji karışıklığı yaşanan durumlarda Reiki enerji sistemine saf bir enerji olarak girer.

İnsanın hem fizik bedenden hem de enerji bedenden oluştuğunu söylemiştik. Fizik bedendeki damar ve sinir sisteminin enerji bedendeki karşılığı meridyen sistemidir. Meridyenler enerjinin aktığı kanallardır. Bedendeki önemli enerji merkezlerine "çakra" adı verilir. "Çakra" adı verilen noktalara ellerimizi koyarak enerji transferi yaptığımızda enerji karışıklığını gidermiş, dengeyi sağlamış oluruz.

Reiki Eğitimi

Herkese açık olan Reiki eğitimi bir gün gibi kısa bir sürede tamamlanabilir. El vererek öğrenilir. Önce teorik kısım öğretilir. Daha sonra, el verme esnasında kişi gözleri kapalı bir şekilde 15-20 dakika sakin bir şekilde oturur ve Reiki eğitimini manevi olarak edinmiş olur. Reiki ustası olmak da çok zor değildir. Önemli olan istemek ve gerekli çalışmaları yapmaktır. Reiki eğitim süreci 3 aşamadan oluşur

Modern Tıp ve Reiki

Enerji beden ve fizik beden birbirinden ayrılmadan hareket eder. Birbirlerinin tamamlayıcısıdır. Bu durumda modern Batı tıbbı ile Reiki birbirinin zıddı değil tamamlayıcısıdır.

Fiziksel bedenimizin etrafında onu kuşatan bir de enerji bedenimiz vardır. Bu enerji bedende 7 adet çakra yani enerji merkezi vardır. Çakralarımız doğduğumuzda temiz ve açıktırlar. Yaşam boyu edinilen negatifliklerle (kıskançlık, hırs, öfke, ego) çakralarımız kirlenir ve kapanırlar. Çakralarımız kapandığı için evrendeki kozmik enerjiyi bedenimize aktaramayız.

Çakraların fizik bedendeki karşılıkları Endokrin sistemlerinin bulunduğu yerlerdir. Reiki ile oluşan enerji dengesizliğini dolayısıyla fizik bedendeki sorunları da iyileştirebilmek mümkün

Kaynak: http://www.mavi-yesil.com.tr/icerik.cfm?id=63


Kaynak 2
Ellerle şifa verme sanatı çok eskidir. İnsanlar bunu zamanın başlangıcından beri yapıyor. Hasta olan veya yaralanmış bir insanın üzerine ellerinizi koymak doğal bir içgüdüdür. Anneler bunun bir örneğidir. Bir çocuk incindiği zaman anneler ellerini incinen yere koyar. İnsan dokunuşu şifa veren özen ve sevgi iletir. Bu enerji bir çok isimlerle bilinir. Çin’de chi, Hindistan’da prana, İbranilerde ruach ve Japonlar tarafından Reiki olarak bilinir.

Reiki bu enerjinin direkt uygulaması ile çok bilinen şifa formlarından biridir. Tüm kültürlerdeki mistikler fiziksel evrenin onun altında yatan daha basit formdaki bir şeyden yapıldığından bahsettiler, modern fizik de Evren’in enerjiden yapıldığını anlama noktasına geldi, bu enerji düşünce ile etkilenebilir. Modern fiziğin bu enerjinin düşünce ile etkilenebileceğini söylemesi gibi, mistikler de bu altta yatan formun düşünce ile etkilendiğini söyler. Onlar daha da ileri gidip düşünmemiz ile ve her gün paylaştığımız düşüncelerle kendi realitemizi kendimizin yarattığını iddia ederler.

Bu enerji Reiki uygulayıcıları tarafından kullanılan doğal bir enerjidir. Reiki uygulayıcısı bu enerjiye daha güçlü bir şekilde ulaşır, çünkü onun aldığı uyumlamalar bedenin enerji kanallarındaki blokları temizler. Uyumlamalar ayrıca şifacının kendi yaşam enerjilerini artırır ve kişiyi Reiki’nin kaynağına bağlar. Bu kaynak şifacının istediği herhangi bir şekilde adlandırılabilir, Tanrıça enerjisi, Tanrı, ilk Kaynak vs. Reiki herhangi bir din ile ilişkili değildir, bu nedenle kaynağı istediğiniz gibi adlandırabilirsiniz.

Reiki’yi uygulamak için, uygulayıcı şifanın gerçekleşmesine niyet ederek ellerini iyileştirilecek kişinin üzerine koyar ve enerji akmaya başlar. Reiki enerjisi zekidir, çünkü Evren çok zeki bir yerdir. Enerji nereye gideceğini, ne yapacağını bilir; oraya gider ve daha yüksek zeka tarafından yönlendirilir. Enerji kendi akışını yönlendirir.Uygulayıcıdan tam hastanın gereksinim duyduğu miktarda enerji çekilir. Tüm bunlar şifacının direkt bilinçli müdahalesi olmadan gerçekleşir. Şifacının işi yoldan çekilmek, şifa yerini açık tutmak ve bundan sonra ne yapacağının işaretlerini gözlemek/dinlemektir.

Hastalık gibi fenomenlerin kişinin spiritüel büyümesinde önemli anlamlara sahip olduğuna inanılır, örneğin uyanmak için bir mesaj. Tek başına enerji şifası zihin veya bedenin bir düzensizliğini ortadan kaldırabilir, ancak hastalığın mesajını almadıkça ve sonuç olarak titreşiminizi yükseltmedikçe gerçek iyileşme olmaz. Eğer mesaj alınmazsa, sadece başka bir hastalığı geliştirdiğinizi görürsünüz. Reiki şifası enerjinize uyum getirir ve bilinçliliğinizde veya titreşiminizde değişimler yaratarak zihin ve bedenin gerçekten temel iyileşmesini getirir.

Mikao Usui’nin modern bilimin evrendeki her şeyin titreşimden yapıldığı sonucuna varmasının farkında olduğu görülüyor. O en yüksek boyutların titreşimlerini “Reiki” olarak isimlendirdi. Onun görüşü ile Reiki daha yüksek boyutlardaki varlıklar tarafından yayılan bilinçli enerjidir. Enerji kendi bilinçliliğine ve zekasına sahiptir ve sevginin, uyumun ve şifanın karakteristiklerini gösterir. Onun gerçek doğası saf ışıktır.

Reiki Ryoho’nun amacı İlahi Amacımızı gerçekleştirmek olan yaşamın amacını gerçekleştirmektir. En sonunda, bu amaç Gerçek Ben olduğumuzu keşfetmek ve Gerçek Ben olarak yaşamaktır. Gerçek spiritüel doğamızı kavradığımız zaman, yaşamlarımız dönüştürülür ve yaşamlarımızın tüm alanlarında sevgiyi ve uyumu uygulamaya başlarız. Sınırlandırıcı düşünce modellerini ve negatif enerjileri salıvermeye başlarız ve dikkatimizi daha şefkatli olmaya odaklarız. Ayrıca daha alt egomuzun isteklerini salıveririz ve tüm varlıklar için uyum, huzur ve mutluluk tesis etmeye doğru çalışmaya başlarız.

Bir şifa türü olarak Reiki kozmik ritim ile senkronize olmamıza ve en saf formundaki sevginin, uyumun ve şifanın Reiki titreşimlerini aktarmamıza izin verir. Bunu etkili yapmaya devam etmek için, titreşimimizi sürekli mümkün olduğu kadar yüksek tutmak hayati öneme sahiptir. Eğer bilinçlilik seviyemiz alçalırsa, Reiki titreşimimizin kalitesi alçalacaktır.

Usui ayrıca Reiki Ryoho’nun psişik güçler geliştirmek veya garip deneyimlere sahip olmak için bir yöntem olmadığını belirtir. Reiki uyuyan sezgisel ve süpernormal yetenekleri açabilmesine rağmen, bu Reiki’nin ana amacı değildir. Reiki Ryoho ayrıca sadece belirtileri gidermek için değildir, aynı zamanda yaşamın Kaynağı ile birleşmek içindir ve Gerçek Ben’e uyanma vasıtası ile tüm hastalıkları temelinde iyileştirme işleminin başlaması içindir.

Kaynak: http://www.gnoxis.com/forum/showthread.php?t=6284


Kaynak 3
Reiki kelimesi Japonca'da Transandantal ruhun enerjisi yani kozmik yaşam enerjisi demektir.Yediden yetmişe herkesi maddi manevi sağlığa götüren bir ışık yoludur. Tanrısal sevgisiyle bütüne yönelik ve içinde varoluş ruhunu taşıyan her varlığa, ayırım gözetmeksizin, ancak tekamül sınırlarına uygun bir şekilde etki eden bir uygulamadır. Vücut-Ruh dengesini düzenleyip muhafaza eder ve aynı zamanda bioenerji kapasitesini çoğaltır. Böylece hem mevcut rahatsızlıklar giderilecek hem de oluşabilecek hastalıklardan korunma sağlanabilecektir.

REİKİ spiral şeklinde yedinci çakradan girip geçerek ellerden akar. Olayın özü aslında insanın, tekamülün de ilerlerken kendisini bu sevgiden dışlayarak, egosuyla hareket ederek (çakralarını kapatarak) yaşamını ilerletmeye çalışmasıdır. Bu sebeple Reiki'ye ihtiyaç duymayan, bu derin sevginin sıcaklığından haz almayan insan yoktur. Ayrıca, Reiki kanalı olarak açılan insanlarda bu enerjinin çakra sistemi tarafından nakledilmesi normal kapasitenin yüzlerce kat üzerinde olacağından, bu sıcak şifa enerjisinin yoğunluğu da benzersizdir.

Reiki manipulasyonlarla elde edilen geçici bir tedavi yöntemi değildir ve politik, felsefi veya dini görüşlerle bağlantılı olmayan dolu dolu saf sevgidir. Ellerimizde ve tüm vücudumuzda hissedeceğimiz bir yaşam akışıdır: Sessizliği hissedin, kendinizi iyileştirin, çevrenizi de...

Siz bir Reiki kanalısınız! Şifacı değil, aracısınız; ne kadar çok Reiki yaparsanız enerji o kadar fazla girecek ve kanalınız genişleyecektir.

Reiki ile sadece iyilik yapabilirsin.

Reiki bir kahramanlık yolu, bir araştırma gezisidir.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
yokluk ,varlıgın aynasıdır.



Dünyayı isterken de sus,
Bir dileğe kavuşmak isterken de.
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
cent isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-10-2008, 03:56 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
tiriniti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Bulunduğu yer: izmir
Mesajlar: 260
Tesekkür: 4,141
234 Mesajinıza toplam 1,863 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tiriniti is just really nicetiriniti is just really nicetiriniti is just really nicetiriniti is just really nicetiriniti is just really nice
Standart reiki nedir?

REİKİ NEDİR ?


Reiki kelimesi Japonca'da Transandantal ruhun enerjisi yani kozmik yaşam enerjisi demektir.Yediden yetmişe herkesi maddi manevi sağlığa götüren bir ışık yoludur. Tanrısal sevgisiyle bütüne yönelik ve içinde varoluş ruhunu taşıyan her varlığa, ayırım gözetmeksizin, ancak tekamül sınırlarına uygun bir şekilde etki eden bir uygulamadır. Vücut-Ruh dengesini düzenleyip muhafaza eder ve aynı zamanda bioenerji kapasitesini çoğaltır. Böylece hem mevcut rahatsızlıklar giderilecek hem de oluşabilecek hastalıklardan korunma sağlanabilecektir.

REİKİ spiral şeklinde yedinci çakradan girip geçerek ellerden akar. Olayın özü aslında insanın, tekamülün de ilerlerken kendisini bu sevgiden dışlayarak, egosuyla hareket ederek (çakralarını kapatarak) yaşamını ilerletmeye çalışmasıdır. Bu sebeple Reiki'ye ihtiyaç duymayan, bu derin sevginin sıcaklığından haz almayan insan yoktur. Ayrıca, Reiki kanalı olarak açılan insanlarda bu enerjinin çakra sistemi tarafından nakledilmesi normal kapasitenin yüzlerce kat üzerinde olacağından, bu sıcak şifa enerjisinin yoğunluğu da benzersizdir.

Reiki manipulasyonlarla elde edilen geçici bir tedavi yöntemi değildir ve politik, felsefi veya dini görüşlerle bağlantılı olmayan dolu dolu saf sevgidir. Ellerimizde ve tüm vücudumuzda hissedeceğimiz bir yaşam akışıdır: Sessizliği hissedin, kendinizi iyileştirin, çevrenizi de...

Siz bir Reiki kanalısınız! Şifacı değil, aracısınız; ne kadar çok Reiki yaparsanız enerji o kadar fazla girecek ve kanalınız genişleyecektir.

Reiki ile sadece iyilik yapabilirsin.

Reiki bir kahramanlık yolu, bir araştırma gezisidir.



REİKİ NASIL ÖĞRENİLİR ?
Eğitim seminerlerine katılan kişiler Reiki Master'ı (öğretmeni) tarafından el verme (kullanma yeteneği = inisiasyon) transferi yapılarak kişilerin Reiki kanalları açılır. Kişilere, yöntemi kendilerine ve başkalarına nasıl uygulayabilecekleri öğretilerek uygulama tamamlanır. Kişi böylece kendini ve yakınlarını iyileştirebilir. El pozisyonları 3 -5 dakika her noktaya uygulanır.

Kendine kısa terapi (20-25 dakika),
Başkasına kısa terapi (25-30 dakika),
Başkasına tam terapi (45 -60 dakika) şeklinde uygulanır.


Reiki 4 aşamada seminerler şeklinde öğretilmektedir:

Aşama 1. El verme = kapı
Aşama 2. Semboller (uzaklık, kuvvetlendirici, mental sembol)
Aşama 3. Uzmanlık
Aşama 4. Öğretmenlik


REİKİ İLE SAĞLANABİLEN FAYDALAR
Derin bir rahatlama ve huzur.
Enerji blokajlarının (hastalık tohumlarının ve tıkanıkların) çözülmesi.
Vücudun zehir ve toksinlerden arıtılması.
Bireyin bio-enerji kapasitesinin artırılması ve enerji düzeyinin yükseltilmesi.
Kalıplaşmış düşünce sistemlerinin dönüştürülmesi ile bireyin ruhsal açıdan üst düzeylere tekamülü sağlanabilmektedir.
Reiki maddenin içinden akabildiği için herzaman heryerde maddi manevi herşeye verilebilir.
Vücut-Ruh-Benlik dengesi ile ilgili yararları vardır.


REİKİ'NİN TARİHÇESİ
19.yüzyılın sonlarına doğru, Japonya'da Kyoto şehri yakınlarında bir manastırda rahip olan Dr.Usui'ye, öğrencilerinin sorduğu bir soruda, Hz.İsa'nın ölüleri diriltmesi, görmeyen gözleri açmasının kerameti sorulmuş; şifa gücünün nerden geldiğine cevap veremeyince arayış başlamış. A.B.D, Hindistan, Tibet'de yapılan araştırmalarında sonuca ulaşamamış ve ülkesine dönmüş. Dr.Usui, cevabı kendi kalbinde bulma ümidiyle 21 günlük oruç ve meditasyon yapabileceği kutsal dağa çıkmış. Son gün güneş yükselirken beyaz bir ışığın iki kaşının ortasına aktığını görmüş ve kendinde geçmiş; bu durumda ne kadar kaldığını kendisi dahil bilen yok. Bilinen tek gerçek o günden sonra Dr.Usui'nin bu enerjiyi alabildiği ve diğer insanlara nakledebildiğidir.

O tarihten itibaren Reiki, sonsuz bir zincir içinde, hocadan öğrenciye verilerek gelişmektedir.

Reiki, bilinen tüm klasik ve alternatif tıp yöntemlerinde destekleyici olarak manevi sağlık ve vücut-ruh dengesini sağlayan ve mahafaza eden, meditatif bir çalışma da olabilir.

Reiki, kozmik bilincin bütünsel sevgisi olduğu için, hastalığın cinsi, sebebi veya derecesi ne olursa olsun, gitmesi gereken yere, gitmesi gereken miktarda akarak, sağlık durumunun yeniden kazanılmasını sağlayacaktır.

Reiki, burada da özgün yolunu izler, eğer bir acı duyulması gerekiyorsa, duyulacaktır. O acıyla, ancak, Reiki'nin destekleyici özelliğinden faydalanılarak ruh tekamülü hızla gelişeceğinden, dönüşüm çok daha kolay ve sağlıklı olur.

Ayrıca, bir hastalığın tedavisi esnasında, tedaviyi gerçekleştiren asıl gücün Reiki enerjisinin kendisi olmadığına dikkat etmek gerekir. Fiziksel vücut, Reiki uygulamaları sonucunda, diğer manevi unsurların özlerine dönmeleri ve yeniden dengelenmeleri sayesinde iyileşir. Bu manevi unsurlar da çok çeşitli olabilir; kollektif bilinç, karma ile ilgili ödevler, mantık-duygu dengesi gibi sayılamayacak çoklukta çeşitli faktörler vardır. Bu yüzden, tedavideki zaman faktörü de, manevi tekamül derecesine göre çok farklı olacaktır, bazı insanlar hemen iyileşirken, bazılarının daha uzun dilimine ihtiyaçları olabilir.



RUHSAL AÇIDAN REİKİ FELSEFESİ
Reiki bir sevgi enerjisidir ve akışını kalp aracılığıyla gerçekleştirir. Bu yüzden de gücü fetihler yapan, hedefleri saptayarak onlara ulaşmayı amaçlayan bir kontrol gücü değil,sevginin derin ama sakin gücüdür. Akışı da, Reiki uygulanan şahıs o anda ne miktarda şifa kaldırabilecekse o yoğunlukta olur. Yani diğer bir ifadeyle Reiki enerjisiyle hata yapmak mümkün değildir.

İnsanlar genellikle sadece mutlu ve saağlıklı olmak isterler ve hem kendileri hem de yakınları için maddi-manevi zenginlik dilerler. Ancak kimi zaman, bir hastalık veya biz ınsanlar tarafından olumsuz görülen bir durum şifa verici nitelikte de olabilir. Bu bir "karşılık" da olabilir; öğrenmeye, "bütünlenmeye" yönelik bir çalışma dönemi de. Kaderin önümüze çıkardığı manevi derslerdir bunlar; kozmik bilinçle bir örnek işleyen kendi üst benliğimizin saptadığı, güzel bahçelere götüren dikenli yollardır.

Reiki burada özgün yolu izler, eğer bir acı duyulması gerekiyorsa duyulacaktır. O acı, ancak Reiki’nin destekleyici özelliğinden faydalanılarak ruh tekamülü hızla gelişeceğinden, dönüşüm çok daha kolay ve sağlıklı olur.

Ayrıca, bir hastalığın tedavisi esnasında, tedaviyi gerçekleştiren asıl gücün Reiki enerjisinin kendisi olmadığına dikkat etmek gerekir. Fiziksel vücut, Reiki uygulamaları sonucunda, diğer manevi unsurların özlerine dönmeleri ve yeniden dengelenmeleri sayesinde iyileşir. Bu manevi unsurlar da çok çeşitli olabilir; kollektif bilinç, karma ile ilgili ödevler, mantık-duygu dengesı gibi, sayılamayacak çoklukta çeşitli faktörler vardır. Bu yüzden, tedavideki zaman faktörü de, manevi tekamül derecesine göre çok farklı olacaktır; bazı insanlar hemen ıyileşirken bazılarının daha uzun zaman dilimine ihtiyaçları olabilir.

Reiki, kozmik bilincin bütünsel sevgisi olduğu için, hastalığın cinsi, sebebi veya derecesi ne olursa olsun, gitmesi gereken yere, gitmesı gereken miktarda akarak, sağlık durumunun yeniden kazanılmasını sağlayacaktır.



GELENEKSEL REİKİ ÇİZGİSİ


Büyük Hoca Dr. MIKAO USUI
Büyük Hoca Chujiro Hayashi
Büyük Hoca Mrs.Hawayo Takata
Hoca Mary Alexandra McFadyen


__________________
İçinde yaşadığınız durumun,içinizde yaşaması gerekmez.
tiriniti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


reiki nedir

Alternatif Kişisel Gelişim ve Reiki reiki nedir Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Reiki Nedir? Kaynak 1 REIKI sözcüğü iki Japonca kelimenin birleşmesinden oluşmuştur - Rei ve Ki. Kelimelerin yazılışı yanda gösterilmiştir. Üstteki işaret Rei, alttaki işaret ise Ki kelimesinin yazılışıdır. REIKI kısaca 'Evrensel Yaşam Enerjisi' şeklinde tercüme edilebilir, ancak her iki kelimenin ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Reiki telkin cd indir izle İstanbul Reiki nerededir kimdir Reiki çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Reiki hipnoz Reiki olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Reiki hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Reiki kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.