Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Reiki (http://www.hayatimdegisti.com/forum/reiki/)
-   -   Gümüş Mor Alev (http://www.hayatimdegisti.com/forum/reiki/4347-gumus-mor-alev.html)

elyreiki 06-02-2008 10:56 AM

Gümüş Mor Alev
 
Selamlar, gma nın verilmemiş bende bunun hakkında bilgi vermek istedim umarım uygun yere açmışımdır konuyu.

Gümüş Mor Alev, binlerce yıldan beri bilinen bir spiritüel enerjidir. Yükselmiş Ustat Saint Germain tarafından yeniden ortaya konulmuştur. Tanrı bilincinin yedinci ışınıdır. Gümüş Mor Alev, topluluğun çağrısını ya da insanoğluna spiritüel hizmet çağrısını duyanlar içindir. Hayatımızdaki bencillikleri aşabilmemizi sağlayacak erdemi bize kazandırır. Bu bilgilerin bize ulaşmasına kanallık eden Hari Des Melchizedek olup, John Armitage olarak da tanınır.

Gümüş Mor Alev, mantra olarak bilinen özel dualarla çağrılabilir, meditasyon ve göz önünde canlandırmayla birleştirildiğinde Gümüş Mor Alev'in fiziksel, zihinsel, duygusal ve spiritüel düzeylerde tezahür eden negatif enerjiyi değiştirme, ya da dönüştürme gücü vardır. Bu negatif enerji hastalık, stres, endişe, korku, kuşku, nefret, öfke ya da istenmeyen alışkanlıklar gibi formlarda olabilir, bunların hepsi bizim normal yapımızdaki güzelliği ve sevinci yaşayabilmemize engeldirler.

Gümüş Mor Alev fiziksel organlarımıza yerleşmiş toksinleri atmanın yanı sıra eterik, zihinsel, duygusal ve fiziksel bedenlerimize kaydedilmiş olan şimdiki yaşamımızın ve geçmiş yaşamlarımızın travmalarını ve karmalarını da değiştirir. Kimi kez karmamız kendini ağır bir yük gibi hisseder ama Mor Alev'i davet ettiğimizde kendimizi daha hafif ve daha az bir yükün altında hissederiz, çünkü o, kişisel sorunlarımızın nedenini, kelimenin tam anlamıyla yakar.Başka bir deyimle Gümüş Mor Alev geçmiş yaşamlarımızın kayıtlarını siler, dolayısıyla özsaygımızı artırır, kendimizi daha çok sevmemize yardım eder.

Gümüş Mor Alev uyumlamasını alıp onu mantralar, meditasyon ve göz önünde canlandırmayla birleştirerek düzenli kullandığınızda dönüşüm sürecini hızlandırırsınız.

Gümüş Mor Alev'i çağırmak için de, rahatça nefes alın ve Gümüş Mor Alev'i çağırın. Alev'in etrafınızı sardığını ve bütün düşük titreşimlerinizi yaktığını gözünüzün önünde veya zihninizde canlandırın ya da hissedin. Uyumsuzluğunuzun sürüp gittiği bir kişiyi, bir yeri ya da bir durumu gözünüzde canlandırın, arındığını hissedinceye kadar onu Gümüş Mor Alev'le sarın.Gümüş Mor Alev'den, bütün gün boyunca önünüzdeki yola alev saçmasını isteyin. Gümüş Mor Alev'in bütün gezegeni sardığını ve olumsuzlukları yaktığını zihninizde canlandırın.

Alıntıdır...

Söz gelimi bir şifa ya da gma çağırma cümlesi; ..kişinin adı soyadı..'nın ilgili hastalığının/sorunun gümüş mor alev ile dönüştürülmesine, şifalandırılmasına niyet ediyorum. (Şifa vermek istediğiniz kişiyi gözünüzün önüne getirin ve gma ile onu sarın arındırın.)

Selam ve ışık ile...




gunesim 06-02-2008 11:22 AM

Ynt: Gümüş Mor Alev
 
hülyacım iyi dileklerin için teşekkür ederim.

sonbahar 03-03-2008 04:58 PM

Ynt: Gümüş Mor Alev
 

tesekkürler canim ellerine ve emegine saglik bayagi bilgilendim mlk34

twelve 06-03-2008 10:11 PM

Ynt: Gümüş Mor Alev
 
teşekkürler..

MuminOKAN 10-04-2008 02:03 PM

Ynt: Gümüş Mor Alev
 
bilgileriniz içn çok saolun.
sara hastalığı bu ve benzeri yollarla iyileştirilebilirmi?

sonbahar 13-04-2008 01:39 AM

Ynt: Gümüş Mor Alev
 

sevgili mumin.okan bence denemekte fayda var derim tabi bunun en dogru cevabini hayal ablam verir mlk34

hayalayaz 13-04-2008 03:30 AM

Ynt: Gümüş Mor Alev
 


sevgili mümin benim bu hastalıkla ilgili hiçbir deneyimim yok...hoş deneyimlediğimiz hastalıklarla ilgilide ben kendi adıma kesin bir şey söylemem..çünkü şifa kaynakla şifayı alan kişi arasında gerçekleşir..şifa süreci içinde bizim görevimiz sadece şifa enerjisine kanal olmaktır..yani içinden su akan bir boru düşün, enerjide bizden, şifa isteyen kişiye akar..bizlerin aktardığı enerji herkeste var olan doğal iyileşme yeteneğini tetikler..ne kadar, ve ne zaman iyileşeceği kişinin kendi insiyatifindedir..biz şifa enerjisini aktarırken kişinin özgür iradesi hilafına şifalandırmak gibi bir gayrete girmeyiz..ben yıllardır şifa veririm..komada olan insanlardan tut..otistik bir çocuğun iyileştiğini bile gördüm..fakat felç olmadığı halde, önce kendisini sonra ailesini felç olduğuna inandıran bir kadınıda gördüm..annesinden ilgi görmek için on yıldır yatıyordu bu kadın, o zaman seksen yaşına yakın olan anne vefat edince, felçliyim deyip yatan kadının şimdilerde kendi hizmetini kendisinin gördüğünü duyuyorum..herkes kendisine göre bilinçaltı kalıplarla, bir hastalık yaratabiliyor..şifalanması ise bu bilinçaltı kalıpların çözülmesi konusunda işbirliğine bağlı..doğum anında edindiğimiz hastalıklar konusunda bilinçaltı kalıplarımız ise doktorların bize ne kadar ümit verdiğiyle bağlantılı..
aktardığımız şifa enerjileri modern tıbba yardımcıdır..yani tek başına verdiğimizde, mucize şifalar görülmesine rağmen, mutlaka doktor tedavisini desteklemek amacıyla verilir..enerjiyi alırsın doktor tedavisinden bağımsız kullanırsın, burada şifa enerjisi sana, ya şifa verir iyileşirsin, yada doğru doktoru veya hastaneyi bulmana yardımcı olur..sana sara hastalığını kesinlikle iyileştiririm diyen kimseye inanma, etik olarak böyle sözler verilmez verilmemelidir... şifa kişinin iyileşmeyi ne kadar istediği ile ilgilidir.. umarım yazdıklarım açıklayıcı olmuştur..saygılı sevgiler

MuminOKAN 15-04-2008 10:42 AM

Ynt: Gümüş Mor Alev
 
çok teşekkür ederim. bunun deneyimini akşam yaşadığımı belirtmiştim ve herzaman belirtmekten usanmam. çok saolun. ben bunu arkadaşıma ileticem. iyiki varsınız.

turunç 30-08-2008 10:07 PM

Ynt: Gümüş Mor Alev
 
Merhaba. Ben henüz reiki 1. seviyeyim. GMA için beni kim insiye edebilr? dusun


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:03 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.