Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Reiki (http://www.hayatimdegisti.com/forum/reiki/)
-   -   Kuantum Dokunuş & Kundalini Reiki hakkında bir soru... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/reiki/155468-kuantum-dokunus-amp-kundalini-reiki-hakkinda-bir-soru.html)

SinanATASOY 09-01-2009 01:56 PM

Kuantum Dokunuş & Kundalini Reiki hakkında bir soru...
 
Bu hafta sonu yani yarın ve pazar günü, kısmetse Kuantum dokunuş ile ilgili eğitimim var.. Yaptığım araştırma ve sevgili Mümin Okan arkadaşımızdan aldığım bilgiye göre bu eğitim üstüne alınacak Kundalini eğitiminin yararının maksimum olacak...

Istanbul Avrupa yakasında ikamet etmekteyim ve kendime hem biraz bilgi açlığımı bastıracak hemde beni kundalini reikinin 3 aşamasına uyumlayacak bir master aramaktayım.

sapkal89

Belgin ∞ 09-01-2009 02:43 PM

Öyle bir master bulursan direk git mahkemeye ver derim dolandırıcı diye.

Kundalini tek başına kullanamayacağın ve ilk seferde direk onunla uyumlanamayacağın kadar güçlü bir enerjidir.Biraz nette araştırmanı tavsiye ederim.Hem de 3 ünü birden alacak birisini bulmak istiyorsun.Belki diğer forumlarda bu tür insan kılığına bürünmüşler vardır ama hepsini birden alt yapın yokken veren,burada o insana rastlayacağını sanmıyorum.

perilice58 09-01-2009 03:49 PM

merhaba sinan bende iki gündür bu konu hakkında araştırma yapıyorum vede şu ana kadar ulaşabildiğim tek bir şey var oda en az reiki bir i almış olma şartı var ve üçünü aynı anda yapmıyorlar birincisine uyumlandıktan sonra en az bir veya iki gün sonra ikincisini alabiliyorsun üçüncüsünüde 5 le 7 gün sonra alabiliyorsun benim aklımada 21 günlük arınma süreci takıldı ben salı günü bu kundalin bir uyumlamasını alacağım bunun için de salı gününe kadar yüksek benliğime soru yöneltiyorum çünkü bize burda öğretilen içsel sesinize güvenmeniz ve sen bu enerjiyi almaya hazır isen bütün herşey senin karşına çıkacağından emin olabilirsin ....

Sevgiyle kal

SinanATASOY 09-01-2009 04:56 PM

Yanıtlarınız için teşekkür ederim, bilgi bilgiden üstündür.. Sizlere danışmamdaki amaçlardan biride budur.. Yüzebileceğime inanarak okyanusa atladım.. Ama sizlere tutunmadan bu zaten mümkün değil.. Emekleme dönemindeyim.. Aynı zamanda heyecanlı ve tez canlıyım.. Tez canlılık bu konuarı çok geç fark etmiş olmamdan ve arayı suratle kapatmaya çalışmamdan kaynaklanıyor..

Sorumu düzeltiyorum... Reiki 1 e uyumlanarak işe başlamak istiyorum (doğrusu bu olduğuna göre).. Akabinde de kundalini reike ye uyumlanmak istiyorum her bir aşamasından gerekli sürelerde geçerek.. Bu konuda atılım yapmadan evel araştırma da yapmaya devam edeceğim ancak kundaliniyi araştırırken böyle bir ön şart hiç bir yerde okumadım..

Tekrardan teşekkür ederim gelen ve gelecek olan bilgiler için..

Belgin ∞ 09-01-2009 05:08 PM

Alıntı:

shamanic Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 234286)
reiki haricinde ki farklı enerjilerin uyumlanmasının alınması için en az reiki 2. seviyeye gelinmiş olunması gerektiğine inanıyorum ki ben bu şekilde yol gösteriyorum..

ilk uyanışın reiki ile olması gerekir.. reiki ana derstir.. diğer enerjiler reiki ile çalışmanın ufkunu genişletir..

reiki 2. aşamada kişi zaten şakralarını uyumlu hale getirebilmeyi ahenk içinde çalışmasının ve arınmasının nasıl yapılcağının yollarını öğrenmiştir..
farkındalığı artmıştır..

bunun üzerine alacağı insiyasyonlarda eğitmenin bu konuda bilinçli olması ve gerekli desteği sağlaması durumunda peş peşe insiyasyon almasında bir sakınca yoktur..

örneğin violet flame 4 .. takyon 9 aşamalı insiyasyonla öğrenilir ve bunları da peş peşe alırız..

actionsmile sevgiler..



Sıcağı sıcağına Sevgili rehberim Shaman'ın yazdığı bir mesajı belki gözünden kaçar diye buraya da eklemek istedim.

Reiki ile ilk tanıştığımda hemen Kundalini'ye uyumlanmak istemiştim.Çok da baş ağrıttım hatta bu konuda.Çok ısrarcı davrandım.Ama Shaman'ın da dediği gibi Reiki haricindeki tüm enerji sistemleri sadece bir basamak görevi görüyor.Asl olan Reiki.Bunu anlamam zaman aldı daha doğrusu sindirmem.

Şu an 3 aylık Reiki 2 öğrencisiyim.Rehberim her ne kadar artık Kundalini'ye hazır olduğumu bildirse de ben biraz daha Reiki ile bir olmak istediğim için erteleme yoluna gidiyorum.


Bu tür enerji sistemlerini almak için Reiki 2 ye kadar yükselmenin hem daha doyurucu, tatminkar ve yalın bir yol olduğu kanısındayım.

Araştırmalarında başarılar dilerim, umarım istediğin sonuca en doğru yoldan ulaşırsın.

Sevgiler.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:32 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.