Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Reiki

Uyarılar

Reiki reiky, reiki, reiki chakra, reiki hand, reiki inisiyasyonu, reiki masterları, reiki uyumlanma, reiki 4, reiki 5, reiki i, money reiki, park reiki, reiki level, reiki 3a, luck reiki,

Lütfen Yardım!!!

Alternatif Kişisel Gelişim ve Reiki Lütfen Yardım!!! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhabalr. ben reiki 1. derece uygulayıcısıyım. 2 gün önce annemin bel fıtığı ağrılarından dolayı ona tam seans reiki uyguladım. fakat ertesi gün bacağında müthiş bir ağrı oluştuğunu söyledi. o kadar ki inliyor, ağlıyor faln. belinde bişey yok ama bacağı kötü ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Reiki telkin cd indir izle İstanbul Reiki nerededir kimdir Reiki çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Reiki hipnoz Reiki olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Reiki hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Reiki kuantum düşünce kitap haberi

Lütfen Yardım!!!

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-01-2009, 01:43 PM   #1 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 64
Tesekkür: 1
44 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
melanie87 is an unknown quantity at this point
Standart Lütfen Yardım!!!

merhabalr. ben reiki 1. derece uygulayıcısıyım. 2 gün önce annemin bel fıtığı ağrılarından dolayı ona tam seans reiki uyguladım. fakat ertesi gün bacağında müthiş bir ağrı oluştuğunu söyledi. o kadar ki inliyor, ağlıyor faln. belinde bişey yok ama bacağı kötü oldu. benim ilk aklıma gelen reiki sayesinde belindeki ağrının bacağındaki bir blokaja takıldığı oldu. ertesi gün de sadece bacağına 20 dk reiki uyguladım ama yine de kafam karıştı. reiki tam seanslarına devam etmek istiyorum fakat bu konuda bana yardımcı olabilr misiniz? neden olmuş olabilr ve ne yapmalıyım? bir de ağrısı olan bir yerde hastya reiki kaç dakika uygulanmalıdır? lütfen yardım edin annemin bacağı çok ağrıyor ve ben çok üzülüyorm bi yandan da kendimi suçluyorm. reikinin bir zararı olmadığını biliyorum ama acaba ben mi yanlış yaptım?

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

melanie87 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-01-2009, 02:00 PM   #2 (permalink)
Moderator
 
sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,721
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart

çok geçmiş olsun canım annene acil şifalar diliyorum

her şeyden önce tıbbi gerekçeleri yerine getirmekte fayda var..
reiki akıllı enerji olduğundan nereye ne kadar akması gerektiğini biliyor ve yanlış bir şey yapma ihtimalin söz konusu değil..

şifalandırma esnasında ağrılar artabiliyor. bu reikinin faydalı olmadığından değil, hastalık sürecini kısalttığı için yoğunlaşma oluşturduğundan kaynaklı..

sevgili shamanic çok daha güzel anlatacaktır.
bilgilerimi paylaşarak, reiki 1 e inisiyemle ben de bir nevi sınava taabi tutmuş oldum kendimi
yanlış biliyorsam da düzeltebilmek adına..

tekrar çok geçmiş olsun canım. umarım kısa süre de şifaya kavuşur annen.
sevgiler
__________________
sanemce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-01-2009, 02:05 PM   #3 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart

Merhaba Melanie87.

Reiki de seanslardan sonra ilk 24 ve 48 saat içinde rahatsızlığın şiddetinin artması normal olarak bilinir.Bu aslında Reiki nin şifalandırmaya başladığının bir göstergesidir.

Şiddet artsa da günlük rutin uygulamalarına devam etmeni tavsiye ederim.Hatta imajine yeteneğinle istersen birleştirebilir ağrının ayaktan çıkıp gittiğini düşünebilirsin.Annem de de fıtık var ve ayağının üzerine basamıyor çok yorulunca.Aynı tepkileri aldım ve günlük yarım saatlik seanslarıma devam ettim.Sonuç güzeldi.

Yanlız şuna önemle dikkat etmeni tavsiye ederim.Şifa çalışmalarına başlamadan önce bir aura temizliği yapman baştan sona aurayı 3 kez taraman,ardından normal kendimize yaptığımız gibi şakralara 5 er dakika Reiki uygulaman daha arındırıcı bir etkiye sahiptir.

Mesela durum acilse de 2 şer dakika şakra çalışması yapabilirsin ve ardından sorunlu bölge üzerine odaklanabilirsin.Ayrıca seans sırasında hem senin hem annenin yanında su bulunsun.Su arınmayı kolaylaştırır bildiğin üzere.

Şifa çalışmalarını kesmeden devam et.Reiki şuurlu bir enerji ve direk sorun üzerine yöneliyor.Dıştan içe değil, sorunun kaynağına inerek içerden dışarıya doğru şifayı gerçekleştirdiği için ilk dönemler biraz sancılı olabiliyor.Ama seninde desteğinle annenin bu rahatsızlıktan en kısa zamanda kurtulacağına ve rahata kavuşacağına inanıyorum.

Çok büyük geçmiş olsun.

Sevgiler.
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-01-2009, 02:27 PM   #4 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Lightbulb

sevgili melani elbetteki sen yanlış yapmadın..

sen yanlış yapsan bile reiki buna izin vermez..


reikiyi anlatırken ne deriz hep;
akıllı bir enerjidir ve sorunun kaynağını şifalandırır.. super

sen başın ağrıdığı için enerji versen kendine ama baş ağrının asıl sebebi miden olsa ellerini başına koysan bile enerji önce midene giderek şifalandırma sürecini başlatır..

reiki seanslarından sonra bol su içilmesi tavsiye edilir..
bunun sebebi arınmanın gerçekleşmesi içindir..

diyelimki bir bardak suyun var.. içine bir damla siyah su düştü.. bardaktaki suyu boşaltmadan içindeki suyu nasıl temizlersin..
üstüne sürekli su ilave ederek.. sen bardağın üzerine su doldurdukça içindeki su değişmeye başlayacaktır en sonunda sadece temiz su ile dolu hale gelecektir..

bel fıtığı zaten kendisini bacakta yanmalı ağrı ya da çekme olarak gösterir bildiğim kadarı ile.. fıtığı olan kişinin belinden ziyade bacağı ağrır..

sevgili annene acil şifalar diliyorum.. eğer senin içinde uygun ise özelden bana ismini bildir ben de reiki ile destekleyeyim..

niyet ederken sorunun kaynağının şifalanmasına niyet et.. reiki rehberlerini ve meleklerini sana yardımcı olmaları için yanına davet et..
her şey daha kolay olacaktır..

bayan takata nın bir yazısını reiki grubumuza eklemiştim o yazıyıda buraya ekleyerek soruna ışık olmasını dilerim..

Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri - Reiki ; Evrensel Sevgi'nin Yolu


Bayan Takata ile Reki üzerine Sorular Cevaplar

Bayan Hawayo Takata (1900-1980), Reiki' nin şifa gücüyle ilk kez 1935 yılında yaşamını tehdit eden hastalığının tedavisi sırasında tanıştı.

Bu süreçte Reiki' nin kaderi olduğunu hissederek bu öğretiyi Japonya' dan Batı' ya taşımayı istedi. Bir bayan ve Japon olmanın yaşadığı ülkede zorlukları olmasına karşın, ögrenmeye karşı derin isteği ve gayreti onu 1938 yılında ilk Batılı Reiki üstadı yapmıştır.

Bundan sonraki 40 yıl boyunca Reiki' yi sürekli deneyimlemiş ve öğretmiştir. Aşağıdaki bölüm Bayan Takata' nin Redwood City, California'daki Trinity metafizik merkezinde bir topluluk önünde gerçekleştirdiği konuşmanın soru-cevap bölümünde kaydedilmiş ve daha sonra basılmış olan 'Bayan Takata Anlatıyor' adlı eserin 2. cildinden alınmıştır.

Soru: Herhangi bir sebeple bir kişi Reiki' yi bir ay veya daha fazla bir süre uygulamazsa, gücünü kaybeder mi?

Takata: Bu iyi bir soru. Cevabım hayır. Kontağı benim aracılığımla aldıktan sonra (o tarihlerde Batı' daki tek Reiki üstadı idi) Reiki hayatınız boyunca sizinle birliktedir. Ama her zaman aynı şiddetle akmayabilir. Neden? Çünkü bu bölgedeki (solar plexus bölgesini gösterir) piliniz ya da gücünüz bitkin durumdadır. O zaman kendinize ne yapmalısınız? (Kısa terapideki pozisyonları gösterir). Sizin temel tedaviniz yapılmalı ki piliniz ya da gücünüz şarj edilmiş olsun. Bu temel tadavi tamamlandıktan sonra artık siz başkalarına Reiki uygulayabilirsiniz. Enerji hızlanır ve yoğunlaşır çünkü siz artık boş, tükenmiş değilsinizdir.

Soru: İnanarak Reiki uyguladığımız halde neden kendi ağrılarımızda başarılı olamıyoruz?

Takata: Eğer sebep 20-30 yıldır orada ise bunun bir gecede yok olmasını bekleyemezsiniz. Uygulamaya devam etmelisiniz. Bu sebebi ortaya çıkarmalısınız. Kendinizi toksinlerden arındırmalı ve oluşacak reaksiyonlara katlanmalısınız. Reaksiyonlar fiziksel değişiklik, yani vücutsal değişiklik demektir. Tüm fazlalıklar atılmalı. Reiki terapisine bir şans verin ve böylelike vücudunuzda bir değişim başlatın. Başlayan değişimi diyetinizle destekleyin. Eğer rahatsızlığınız kronik ise tedavi uzun sürecektir. Eğer sorun kısa bir süredir mevcutsa terapiler daha etkin olur ve birkaç hafta içinde iyileşirsiniz. Eğer sorun akutsa (problem ya da hastalık hemen o anda ortaya çıkmışsa) bir iki uygulamayla iyileşme sağlanır.

Soru: Reaksiyonlardan biraz bahseder misiniz?

Takata: Evet. Reaksiyonlar terapinin hemen ardından yaşanır. Şimdi, çok az insan terapinin hemen sonrasında reaksiyonla karşılaştığını söyleyecektir. Ama eğer çok ama çok hastaysanız reaksiyonlarla karşılaşırsınız. Reaksiyonla karşılaştığınızda paniğe kapılmayın. Bir reaksiyon durumu yaşadıklarında çoğu kişi şöyle der: 'Reiki beni daha da kötü yaptı'. Eğer durumunuzun daha da kötüleştiğini hissediyorsanız bu terapinin işe yaradığını göstermektedir. Çünkü Reiki sizi, yani iç organlarınızı temizlemeye başlamıştır. İshal veya ateş durumuyla karşılaşabilirsiniz. Mesela kronik artrit vakasında vücutta fazla miktarda kalsiyum bulunduğundan, bu kalsiyum vücut onu yakmadan ya da ateşi yükseltmeden dağıtılamaz. Reiki terapilerine devam edildikçe vücut ısısı artar ve 4-5 gün boyunca ateş durumu devam edebilir. Bu süreçte fazla olan kalsiyum dağılmaya başlar ve idrar yoluyla, bağırsaklar yoluyla veya sorunlu bölgede oluşacak çıbanlar yoluyla vücuttan atılır. Sadece tedaviye devam edin ve bırakın doğa işini yapsın. Vücut hazır olduğunda çıbanlar ortaya çıkar ve kalsiyum buralardan dışarı akar. Her şeyden önemlisi, Reiki' de hastalığa neden olan sorunu ortadan kaldırmak gerektiğini unutmayın. Eğer bunu yapabilirseniz geriye hiçbir etki kalmayacaktır.

Soru: Reiki kilo kaybı için, yani diyet amaçlı kullanılabilir mi?

Takata: Kesinlikle. 9 gün kadar önce Reiki alan aşırı kilolu bir hanım ziyaretime geldi ve bana 'Bu kadar kisa sürede neredeyse 8 pound (agirlik ölçüsü) verdim' dedi. Ne kadar harika degil mi!.Bu onun tembel olmadığını ve ağız yoluyla vücuduna aldığı yiyecekleri kontrol edebildiğini gösteriyor. Eger midenizi bir çöplüğe çevirip önünüze her gelen yiyeceği yiyorsanız, kendinize sürekli Reiki uygulasanız da hiç bir sonuç alamazsınız. Demek ki eğer kendinizi kontrol edip daha az yiyecekle yetinebiliyor ve toksinlerden arınabiliyorsanız reaksiyonlarla karşılaşacaksınız. Reaksiyonlar sona erdiği zaman iyi bir diyet uygularsanız haftada 5 pound rahatlıkla verebilirsiniz. Bu garip bir durum değil.

Soru: Ben kocamın gözleri için 6 gün uygulama yaptım ve Reiki' yi hissetmesine rağmen hiç bir düzelme olmadı. Bu neden olabilir? Ne yapmalıyım?

Takata: Çünkü vücuttaki tüm salgı bezlerine uygulama yapmamışsın. Reiki neden ve sonuçtur. Sen sadece hasarlı bölgeye Reiki uyguladın, yani sonuç üzerinde çalıştın ama sebebi iyileştirmeyi unuttun. Sebep nedir? Ona uzun terapiyi uygulaman gerekiyor. Çünkü bazı bezler enerji açısında gözlerle bağlantılıdır. Eğer bir hanıma uygulama yapacaksan bu salgı bezi yumurtalık, eğer kişi erkekse bu salgı bezi prostattır. Ve sen belki sadece gözlere terapi uyguladın ama bunu yaparken yalnızca gözleri tedavi etmedin. Gözler üzerinde çalışırken öncelike 1 numaralı pozisyon: direkt gözler, 2 numaralı pozisyon: şakaklar ve kulaklar ve 3 numaralı pozisyon: başın arka bölümü uygulanmalı. Bunların tümü birlikte gözlere terapiyi tamamlar. O halde tedaviye tekrar baştan başla ve bu defa tüm vücuda uygulama yap ki sebep de şifaya kavuşsun. Diyet ayrıca çok önemli. Eğer bir-iki fincan kahve içiyorsanız bu kimseye bir zarar vermez. Bu bir zevktir, mesela sabah içilen bir fincan kahve. Ama günde 14-15 fincana çıkıyorsanız, böbreklerinize zarar veriyorsunuz ve bu sizin için hiç iyi değil. Çok fazla kafein ve çay da böyle. Çay içmeyi seviyorsanız sağlıklı ürünler satan dükkanlardan sizi temizleyip toksinlerden arındıracak bitki çayları alın. Unutmayın vücuttaki toksinler gözlere çok zarar verir.


Tercüme:Pınar Çolak (Questions and Answers by Hawayo Takata, orijinal metin John Harvey Gray ve Lourdes Gray' e aittir.)


sevgiler..

__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-01-2009, 04:32 PM   #5 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 64
Tesekkür: 1
44 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
melanie87 is an unknown quantity at this point
Standart

hepinize ilginiz ve önerileriniz için çok teşekkür ediyorum gerçekten çok yardımcı oldunuz, içim de rahatladı.
annem zaten doktoruna gidiyor ilaçlarını da içiyor bende reiki ile ona destek olmaya çalışıyorum. her gün 1 saatlik tam terapi uygulamaya devam ediyorum. başlamadan önce aura taraması da yapıyorum. (bundan sonra çakra çalışması da yapacağım)önerilerinizin her birini dilkkate alacağım. ilginiz, önerileriniz ve iyi dilekleriniz için çok çok teşekür ediyorm tekrardan
melanie87 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Lütfen Yardım!!!

Alternatif Kişisel Gelişim ve Reiki Lütfen Yardım!!! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhabalr. ben reiki 1. derece uygulayıcısıyım. 2 gün önce annemin bel fıtığı ağrılarından dolayı ona tam seans reiki uyguladım. fakat ertesi gün bacağında müthiş bir ağrı oluştuğunu söyledi. o kadar ki inliyor, ağlıyor faln. belinde bişey yok ama bacağı kötü ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Reiki telkin cd indir izle İstanbul Reiki nerededir kimdir Reiki çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Reiki hipnoz Reiki olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Reiki hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Reiki kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.