Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Reiki

Uyarılar

Reiki reiky, reiki, reiki chakra, reiki hand, reiki inisiyasyonu, reiki masterları, reiki uyumlanma, reiki 4, reiki 5, reiki i, money reiki, park reiki, reiki level, reiki 3a, luck reiki,

Reiki nedir?

Alternatif Kişisel Gelişim ve Reiki Reiki nedir? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bir Reiki uygulaması, evrensel yaşam enerjisiyle insan dokunuşundaki sıcaklık, güven ve şifa gücünün bir araya getirilmesidir. Reiki daha çok, hastaya dokunularak şifa verilen bir yöntem olarak bilinir. Öte yandan, inisiye olmuş kişiler bunu yaşamlarının bütününe yayabilirler. Sağlık sorunlarından kurtulmaya yardımcı ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Reiki telkin cd indir izle İstanbul Reiki nerededir kimdir Reiki çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Reiki hipnoz Reiki olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Reiki hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Reiki kuantum düşünce kitap haberi

Reiki nedir?

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17-05-2007, 03:29 AM   #1 (permalink)
L4B
 
Üyelik tarihi: May 2007
Mesajlar: 14
Tesekkür: 0
4 Mesajinıza toplam 5 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
L4B is an unknown quantity at this point
Standart Reiki nedir?

Bir Reiki uygulaması, evrensel yaşam enerjisiyle insan dokunuşundaki sıcaklık, güven ve şifa gücünün bir araya getirilmesidir.
Reiki daha çok, hastaya dokunularak şifa verilen bir yöntem olarak bilinir. Öte yandan, inisiye olmuş kişiler bunu yaşamlarının bütününe yayabilirler. Sağlık sorunlarından kurtulmaya yardımcı olur, ama bu Reiki’nin harika özelliklerinin yalnızca çok küçük bir bölümüdür. Yaşamınızın hangi alanında ona ihtiyacınız varsa, size yardımcı olacaktır.
Reiki, sözcük anlamı olarak ‘Evrensel Yaşam Gücü’ demektir, zaten öyledir de. O her yerde bulunur, sonsuzdur, bereketlidir, ekolojiktir, çevreyle dosttur, zarar vermez, vejetaryenlere de et yiyenlere de uygundur, üstelik bu enerjiyi kullanabilmek üzere uyumlanmış herkesin kullanımına açıktır. Uyumlama süreci, bu enerjiye inisiye olmuş bir Üstat tarafından gerçekleştirilir ve bir radyo cihazının belli bir istasyonun yayınını alabilmesi için ayarlanmasına benzer. Dikkatinizi çekmek istediğim nokta, başka bazı tedavi yöntemlerinin buna izni olmayanlar tarafından da öğrenilip uygulanabilir oluşu. Oysa sözünü ettiğimiz bu özel yöntemi kullanabilmek için bunu kullanmak üzere uyumlanmış olmak gerekir. Reiki’ye inisiye olan ruhsal şifacılar, birbirinden farklı her enerjinin onlara farklı bir his verdiğini söylerler.
Reiki, bundan çok uzun zaman önce, şifa teknikleri ile kendinin farkında olma, gelişme, büyüme ve uyum ve mutluluk içinde yaşama araçlarından oluşan bir bütünün parçasıymış, (bkz. Reiki prensipleri). Bu sistemi kullanabilmeniz için dinsel inancı ya da olağanüstü yetenekleri olan biri olmanız gerekmiyor. Öte yandan, bu enerjiyle çalışmayı gerçekten ister ve bu yönde uygulamalar yapmaya kendinizi adarsanız, giderek çok daha iyi sonuçlar elde edersiniz. Kendini tedavi, Reiki’ye inisiye olmuş kişinin gelişimindeki en güzel kısımdır ve her düzeyde (zihinsel, fiziksel, duygusal ve ruhsal) büyüme ve olgunlaşma yolu olarak basit görünür; bu görüntü aldatıcıdır.

Dinsel değil, ruhsal
Ruhsallık kavramıyla din kavramını birbiriyle karıştırmamak çok önemlidir. Reiki’nin belirli bir din ile bağlantısı yoktur. Her inanç sistemi ve kültürden insanlar Reiki’ye inisiye olmuştur ve bunun nimetlerinden her gün faydalanmaktadırlar. Günümüz koşullarında, birçok kültürde, Yaratıcı (Tanrı, Allah, ya da kendi inancınıza göre nasıl adlandırmayı tercih ederseniz) ile aramızdaki ruhsal bağın kaybolmuş olduğunu görüyoruz. Bu doğal ve gerekli bağın kaybolması, çevremizde rahatlıkla görebileceğimiz birçok soruna yol açıyor. Un kullanmadan pasta yapmaya çalışmaya benzeyen bu ortamda, hiçbir şey olması gerektiği gibi olmuyor. Reiki’den faydalanmak için bu görüşe katılmak zorunda değilsiniz. Birkaç tane müzmin septiği inisiye ettim. Bazıları kendi görüşlerine sadık kaldılar ve Reiki ile çok güzel çalıştılar, diğerleriyse kendilerine şaştılar ve şimdi, yani Reiki onların bu ruhsal bağlantıyı tekrar kurmasını sağladıktan sonra, geçmişte bu bağ olmadan nasıl yaşayabildiklerini merak ediyorlar.

Reiki enerjisi – yaşamsal güç
Reiki, kendi iyileştirme sistemlerinizin tam kapasiteyle çalışmasını sağlayan iyileştirici bir enerjidir. Canlanmamıza ve dengemizi bulmamıza yardımcı olur. Genellikle Reiki enerjisine bağlanmış kişileri tanımlamakta kullanılan şifacı sözcüğü, iyileştirmeyi onların gerçekleştirdiği izlenimini verir. Oysa böyle olmaz. Ben, kişinin egosunu pohpohlayabileceği için, bu terimden sakınmaya çalışıyorum. Bunun yerine, Reikici demeyi tercih ederim, çünkü asıl yaptıkları, Reiki enerjisine bağlanmak ve bunun transferini kolaylaştırmaktır; hastanın/şifa alıcısının alabileceği ve akışını kendisi kontrol edebileceği şekilde enerjiyi sunmaktır. Bu genellikle bilinçli olarak yapılmaz, çoğu insan iyileşmeyi zaten seçmiş olduğu için bu kolaylaştırma süreci otomatik olarak devreye girer. Böylece, Reiki, hastaların kendi iyileştirme sistemlerini harekete geçirir, daha etkin biçimde işlemelerini sağlayacak olan yaşamsal güçle doldurur.

Şifacılık
Şifacılıktan bahsederken, genellikle bunun hastalığı ve belirtilerini giderme anlamı taşıdığını düşünürüz. Oysa her düzeyde (zihin, duygular, beden, ruh) iyileşme anlaşılmalıdır, çünkü herhangi bir düzeydeki uyum eksikliği ya da düzeyler arasındaki ahenksizlik, denge bozukluğuna, sonuç olarak da bedensel bütünün bir yerinde bir hastalık ve bunun belirtilerinin ortaya çıkmasına yol açar. Bütünün genel uyumunun geri getirerek bu sonucun önüne geçmek mümkündür. Reiki bize burada yardım edebilir. Belirtilerle ilgilenirken, birçok fiziksel rahatsızlığın aslında bedenin bütününde uzun süredir mevcut bulunan denge bozulmaları nedeniyle ortaya çıktıklarını ve rahatsızlığın son bir imdat çığlığı olduğunu hatırlamakta fayda vardır. Bu yüzden, bireye çeşitli bölümlerden oluşan bir bütün olarak bakmalı, bedeninin sadece rahatsız olan kısımlarını incelemekle yetinmemelidir. Eğer yalnızca belirtiyi ortadan kaldırırsanız, rahatsızlığın nedeni başka bir yardım çığlığı atacak, büyük ihtimalle belirtileri bedenin başka bir noktasına taşıyacak ya da tedaviye yanıt vermeyi reddedecektir.
Reiki yalınlığın ta kendisidir ve bazen etkinliğinin gözardı edilmesine neden olan da budur. Özellikle biz batılılar bilimsel olan, kanıtlanabilir olan şeyleri severiz; kocaman kullanma kılavuzlarımız vardır ve hızlı çalışırız. Reiki ile ilgili temel bilgiler bir hafta sonunda öğrenilebilir ve Reikici uyumlanma anından itibaren Reiki’yi kullanabilir, ancak enerjilerin tamamen sindirilme süresi bireyden bireye farklılık gösterir. Bu süreç kendiliğinden tamamlanır; Reiki’nin sürekli ve düzenli kullanımı ile hızlanması sağlanabilir. Reiki’yi sözcüklere sığdırmak kolay değildir. Neler yaptığını ancak çok yakın zamanda, Kirlian fotoğrafçılığı ve Harry Oldfield’in PIP taraması gibi yöntemlerle grafik olarak gösterme imkanı bulabildik. Her iki fotoğraf yöntemi de bedenin sadece fiziksel kısmını değil, enerji alanlarını da fotoğraflayabilmektedir.

Reiki’nin üç derecesi
Reiki üç düzey ya da Derece olarak öğretilir. Bazı soyağaçları, içerikleri büyük ölçüde aynı kalmakla birlikte, daha fazla düzeye ayırırlar. Bu düzeyler sırayla alınmalıdır, ancak Reiki’yi kullanmak için hepsini tamamlamak şart değildir.

Birinci Derece ya da Reiki I
Birinci Derece öncelikle kişinin kendisi içindir. Bazılarınızın bunun bencilce olduğunu söylediğini duyar gibiyim. Ancak bu noktada Knights Templar’ın şu sözlerine yer vermek istiyorum: ‘Kendi üzerinizde çalışın ve dünyaya hizmet edin.’ Aslında birçoğumuz her zaman başkalarını birinci sıraya koymamız gerektiğini hissederiz, ama bazen öyle bir an gelir ki kendimizi ihmal ettiğimiz için başkalarına faydamız da elimizden gelenin en iyisi değildir. Birinci Derece bize, ailemiz ve arkadaşlarımız üzerinde kullanabileceğimiz dokunarak şifa gibi başkaları üzerinde kullanılacak yöntemler de öğretir.

İkinci Derece ya da Reiki II
İkinci Derece genellikle uygulayıcı düzeyi olarak görülür. Kişiye, onu Reiki’yi daha güçlü bir bağ ile bağlayıp yoğunlaşmasını sağlayacak olan Kutsal Semboller aktarılmıştır ve artık uzaktan şifa göndermek için de Reiki kullanabilir. Birçok Üstat(Master), Reiki’nin günlük yaşamdaki uygulama alanlarını ya da profesyonel uygulayıcı olarak kullanımını değil, yalnızca ileri düzey Reiki becerilerini öğretir. Kitabıma bu alanda çalışmayı düşünen potansiyel Reiki uygulayıcılarını düşünerek eklediğim birkaç notu Uygulayıcının Kılavuzu bölümünde okuyabilirsiniz.

Üçüncü Derece ya da Reiki III
Üçüncü Derece, Reiki ile derin bir teslimiyet bağı kurmuş, onu yaşam biçimi olarak benimsemiş kişiler içindir. Tam bir Üçüncü Derece inisiasyonu, kişinin Üstat(Master) enerjileriyle çalışabilmesini ve başkalarını Reiki kullanmaya inisiye etmesini sağlar. Üçüncü Dereceye uyumlanmış herkes öğretmenlik yapmaz, bazıları sadece enerjinin yüksek düzeyleriyle çalışmakla yetinir. Üstatların verdiği eğitimler çok geniş bir yelpazeye yayılmıştır, aynı şekilde Üstatlar için olan eğitimler de oldukça çeşitlidir.


Soyağaçları
Reiki’de soyağaçları vardır. Bunlar aile ağaçlarına benzer. Öğrenciye ulaşana kadar inisiasyonun hangi Üstattan hangi Üstada aktarıldığını gösterirler. Birçok Reiki soyağacı vardır, ancak hepsi Reiki’nin kurucusu olan Dr Mikaomi Usui ile başlar.
Farklı soyağaçları para ve enerji alışverişlerine farklı derecelerde önem verir ve bunları farklı yorumlar.

Reiki çok yönlüdür
Reiki yaşamınızın her alanında iyileşme, bereket demektir. Bunlar arasında, kendinizi geliştirme ve farkındalığınızı artırma, kendinizin ve başkalarının, çocukların, hayvanların, bitkilerin sağlık ve sıhhatini koruma ve bunlara destek olma sayılabilir. İlk yardımda (tıbbi tedavinin yerine değil, ancak acil durumlarda), yemek pişirmede, bahçe bakımında; korkuya, strese karşı; evde, işte, hastane ve bakımevlerinde; geçmişe dayanan sıkıntıları iyileştirmekte, şu anki sorunların çözümüne yardımcı olmakta ve gelecek için faydalı bir şeyler yapmakta da Reiki’den yardım alınabilir. Ayrıca hem klasik hem de alternatif tedavi yöntemlerine destek olarak kullanılabilir. Sağduyuyla kullanıldığında son derece güvenli ve etkilidir.

Reiki ne değildir:
• Reiki tıbbi tedavinin yerini alan bir yöntem değildir.
• Reiki her derde deva değildir.
• Reiki bir tarikat ya da esrarengiz bir birlik değildir.
• Reiki sadece bir tedavi değildir.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

L4B isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-07-2007, 06:16 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Mesajlar: 434
Tesekkür: 0
97 Mesajinıza toplam 236 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
PSİKO is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Reiki nedir?

bu reiki özlem acılarını hafifletir mi
__________________
http://media3.guzer.com/pictures/homers_brain.jpg
PSİKO isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-07-2007, 11:27 AM   #3 (permalink)
hayalayaz
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Reiki nedir?

evet psikocuğum reiki durumlarada şifa verir,
hastalıklarda, doğru doktoru,,hastaneyi,vs bulmamıza yardımcıdır.
ilişkilerimizdede doğru tutum sergilememize,uygun duygularla,hareket etmemize,ve dengeyi kurmamıza yardımcıdır. (eğer bağımlı ilişkiler üretmeye meyilli isek bu eğilimlerimizi dengeler. saygılar.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 19-07-2007, 04:55 PM   #4 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Mesajlar: 434
Tesekkür: 0
97 Mesajinıza toplam 236 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
PSİKO is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Reiki nedir?

peki canım nasıl yapjaz bu reikiyi
__________________
http://media3.guzer.com/pictures/homers_brain.jpg
PSİKO isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-07-2007, 01:34 PM   #5 (permalink)
hayalayaz
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Reiki nedir?

psikocuğum reiki yi, bu enerjiye uyumlanarak kullanabilirsin...
  Alıntı ile Cevapla
Alt 25-07-2007, 10:37 AM   #6 (permalink)
cnb
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2007
Mesajlar: 190
Tesekkür: 0
62 Mesajinıza toplam 113 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cnb is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Reiki nedir?

bi şey sorcam,
reiki yapmayı öğrenmek önerdiğiniz bir kitap
veya başka bir kaynak var mı? dusun
cnb isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-07-2007, 11:34 AM   #7 (permalink)
hayalayaz
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Reiki nedir?

cerenciğim bir çok kitap var akşama bendekilerin listesini çıkarayım ve yazayım..fakat benim en beğendiğim kitap (el pozisyonlarını gösteren resimlerinden dolayı) HORST GÜNTHER VE BİRGİTTE MÜLLER in ortaklaşa yazdıkları kitaptır..aslında hepsi ağırlığı seminerlere vermişler, çok fazla öğretici bilgi hiç birinde yok ama bu kitapta en azından el pozisyonlarını öğrenebiliyorsun..
  Alıntı ile Cevapla
Alt 25-07-2007, 11:55 AM   #8 (permalink)
cnb
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2007
Mesajlar: 190
Tesekkür: 0
62 Mesajinıza toplam 113 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cnb is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Reiki nedir?

teşekkür ediyorum hayalcim,
sevgiler
cnb isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-11-2007, 02:21 AM   #9 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Reiki nedir? Video

HTML-Kodu:
<object width="450" height="404"><param name="movie" value="http://www.uzmantv.com/getswf/qTQQ0PAsGpV" /><param name="WMode" value="Transparent"><param name="allowNetworking" value="all"/><param name="allowScriptAccess" value="always"/><embed src="http://www.uzmantv.com/getswf/qTQQ0PAsGpV" wmode="transparent" width="450" height="404" name="player" type="application/x-shockwave-flash" allowScriptAccess="always" allowNetworking="all" /></object>
.
__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-11-2007, 08:56 AM   #10 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 742
Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura about
Standart Ynt: Reiki nedir?

harikaaa
çekim yasası yine işe yaradı..bu sitede olmasını istediğim herşey oluyor..
bu konuyu çok merak ediyordum..evet bir çok yazı var..ama görüntülü anlatımını nihayet izleyebildim..bu benim için çok faydalı olacak..
darısı diğer isteklerimin başına..teşekkürler atakan bey.. super
__________________
bilge insan güneşi gösterir..anlayan güneşe..anlamayan bilgenin parmağına bakar..
hülyaa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Reiki nedir?

Alternatif Kişisel Gelişim ve Reiki Reiki nedir? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bir Reiki uygulaması, evrensel yaşam enerjisiyle insan dokunuşundaki sıcaklık, güven ve şifa gücünün bir araya getirilmesidir. Reiki daha çok, hastaya dokunularak şifa verilen bir yöntem olarak bilinir. Öte yandan, inisiye olmuş kişiler bunu yaşamlarının bütününe yayabilirler. Sağlık sorunlarından kurtulmaya yardımcı ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Reiki telkin cd indir izle İstanbul Reiki nerededir kimdir Reiki çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Reiki hipnoz Reiki olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Reiki hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Reiki kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.