![]() |
21 gün olayı Merhaba bazı sitelerde 21 gün dinledikten sonra etkiler ortaya çıkar deniliyor ama bu sitede 1 2 haftada falan deniyor 21 gün olayı hikaye mi bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi şimdiden teşekkürler |
Cevap: 21 gün olayı 21 gün, durunun alışkanlık haline gelmesi yada başka bir deyişle kas hafızasıdir. |
Cevap: 21 gün olayı Telkinleri en az dinleme süresi ve sizdeki etkisi en önemli faktördür. Sizde 2 yada 5 günde etki gosterebilir, dolayısıyla 21 günden önce etki almış olursunuz. |
Cevap: 21 gün olayı İsim vermek istemiyorum ama bir firma kullanma klavuzuna 21 gün dinleyin o zaman etki eder diyor 21 gün dinleynce ne oluyo 20 gün dinleynce ne değişiyo anlamadım orasını |
Cevap: 21 gün olayı bir nevi şartlandırma konulmuş. gizliden. ona pek takılmayın. önceki mesajımda dediğim gibi, bana 5 günde etki eder, alıcılarım açıktır. sizin alıcılarınız daha açıktır, 3 günde etkiyi görürsünüz. |
Cevap: 21 gün olayı Telkine yatkinlik kişiden kişiye değişir.Bu nedenle özellikle 21 gün onermiyoruz.Mumin bey'de gerekli aciklamayi yapmiş :) |
Cevap: 21 gün olayı Kısacası 21 gün olayı hikaye birşey yani anladığım kadarıyla |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:05 PM. |