Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Radyomuz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/radyomuz/)
-   -   Radyoda Telkinli Mp3 yayını (http://www.hayatimdegisti.com/forum/radyomuz/52-radyoda-telkinli-mp3-yayini.html)

hayatimdegisti 17-10-2006 11:53 PM

Radyoda Telkinli Mp3 yayını

Radyoda Telkinli mp3 yayınına başladım.Daha kısa sürede etkili olduğu için mutluluk telkini çalmaktadır dinlediğinz müziğin arkasında.
Dinlemeye devam ediniz. super f678h

murat 18-10-2006 12:21 AM

Ynt: Radyoda Telkinli Mp3 yayını

Atakan bey sizin kadar çalışkan,aktif ve yenilikçi site yöneticisi görmedim bu güne kadar 25889 .Bu nasıl bir insan sevgisidir yauu sapkal89 helal olsun walla alk78 .Bu arada ileriyi görerek yükü hafifletmek kahvesmiley için ve ileride sitede çıkabilecek aksaklıklara önlemek amacıyla sitenin daha iyi işlemesi için siteyi de kurumsallaştırıyorsunuz super galiba. wave wave s456 hismiley

hayatimdegisti 18-10-2006 09:58 PM

Murat Güzel Sözlerin için teşekkür ederim.
Daha iyi şeyleri hep birlite başarırız diye düşünüyorum.
Benim tek başıma heM site tasarımı hem TÜRKÇE çeviri hem mp3 kaydı yapmam her şeye yetişmem zor görünüyor.
Bu yüzden bir ekibimiz olmalı diye düşünüyorum.
Çeviri konusunda bir iki arkdaşımız bir kaç script aldi ancak şu ani içn yeterli değil.
Site henüz tam olarak hazir olmadigi icin tanitima baslamadim.Önce bir ekibimizi kurup görev bölümü yapalim ondan sonra ne yapacagiz bakalim. wave

hayatimdegisti 19-10-2006 08:10 PM

Radyo sadece mp3 çalma amaçlı değildir.Telkinli mp3 lerin yanısıra elbette programlar yapacağım.Sizlerde chat penceresinden canli yayinda iletsim kurabileceksiniz.Bir yandan orada sorulanlara cevap verecegim.
Tabii ki bunun için her akşam belli bir saati yayina ayirmam gerekiyor ki o zaman bir düzene otursun.
Ayrica canli yayin yapmak isteyen arkadaşlarda bu konuda başvuru yapabilir ve yayin yapabilirler.
Kişisel gelişim ağırlılıklı olmak üzere yayindadilediginiz konuda konusabilirsiniz.

lalezar 30-01-2007 10:52 AM

meraba..ben bu radyoyü duyamıyorum..noolur biri bana yardım etsin...

hayatimdegisti 30-01-2007 10:58 AM

Radyo şu an aktif değil bu nedenle duyamıyorsunuz.

yılmaz 23-03-2007 10:38 AM

atakan bey aksam canlı yayın var mı ? her aksam? ayrıca niye deniz radyo calıyo hep

Denise 23-03-2007 11:22 AM

Merhaba atakan bey,

Tebrik ederim bende.
Bu radya yayini hangi saatlerde olaccak sizn programlariniz?
Iyi calismalar dilerim.

hayatimdegisti 23-03-2007 11:22 AM

Alıntı:

yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
atakan bey aksam canlı yayın var mı ? her aksam? ayrıca niye deniz radyo calıyo hep

Şimdilik yayin başlamadi.Bununla ilgili olarak yayin başladığında haber vereceğim ayrica.

amazonn 01-05-2008 05:33 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Radyoda Telkinli mp3 yayınına başladım.Daha kısa sürede etkili olduğu için mutluluk telkini çalmaktadır dinlediğinz müziğin arkasında.
Dinlemeye devam ediniz. super f678h

Atakan Bey bu mutluluk mp3 nü siteyedev koyabilirmisiniz..?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:58 AM.