![]() |
Radyoda Telkinli Mp3 yayını Radyoda Telkinli mp3 yayınına başladım.Daha kısa sürede etkili olduğu için mutluluk telkini çalmaktadır dinlediğinz müziğin arkasında. Dinlemeye devam ediniz. super f678h |
Ynt: Radyoda Telkinli Mp3 yayını Atakan bey sizin kadar çalışkan,aktif ve yenilikçi site yöneticisi görmedim bu güne kadar 25889 .Bu nasıl bir insan sevgisidir yauu sapkal89 helal olsun walla alk78 .Bu arada ileriyi görerek yükü hafifletmek kahvesmiley için ve ileride sitede çıkabilecek aksaklıklara önlemek amacıyla sitenin daha iyi işlemesi için siteyi de kurumsallaştırıyorsunuz super galiba. wave wave s456 hismiley |
Ynt: Radyoda Telkinli Mp3 yayını Murat Güzel Sözlerin için teşekkür ederim. Daha iyi şeyleri hep birlite başarırız diye düşünüyorum. Benim tek başıma heM site tasarımı hem TÜRKÇE çeviri hem mp3 kaydı yapmam her şeye yetişmem zor görünüyor. Bu yüzden bir ekibimiz olmalı diye düşünüyorum. Çeviri konusunda bir iki arkdaşımız bir kaç script aldi ancak şu ani içn yeterli değil. Site henüz tam olarak hazir olmadigi icin tanitima baslamadim.Önce bir ekibimizi kurup görev bölümü yapalim ondan sonra ne yapacagiz bakalim. wave |
Ynt: Radyoda Telkinli Mp3 yayını Radyo sadece mp3 çalma amaçlı değildir.Telkinli mp3 lerin yanısıra elbette programlar yapacağım.Sizlerde chat penceresinden canli yayinda iletsim kurabileceksiniz.Bir yandan orada sorulanlara cevap verecegim. Tabii ki bunun için her akşam belli bir saati yayina ayirmam gerekiyor ki o zaman bir düzene otursun. Ayrica canli yayin yapmak isteyen arkadaşlarda bu konuda başvuru yapabilir ve yayin yapabilirler. Kişisel gelişim ağırlılıklı olmak üzere yayindadilediginiz konuda konusabilirsiniz. |
Radyoda Telkinli Mp3 yayını meraba..ben bu radyoyü duyamıyorum..noolur biri bana yardım etsin... |
Radyoda Telkinli Mp3 yayını Radyo şu an aktif değil bu nedenle duyamıyorsunuz. |
Radyoda Telkinli Mp3 yayını atakan bey aksam canlı yayın var mı ? her aksam? ayrıca niye deniz radyo calıyo hep |
Radyoda Telkinli Mp3 yayını Merhaba atakan bey, Tebrik ederim bende. Bu radya yayini hangi saatlerde olaccak sizn programlariniz? Iyi calismalar dilerim. |
Radyoda Telkinli Mp3 yayını Alıntı:
|
Ynt: Radyoda Telkinli Mp3 yayını Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:58 AM. |