|
![]() |
|
| New! Use your Facebook, Google, AIM & Yahoo accounts to securely log into this site, click logo to login |
|
| Uyarılar |
| Radyomuz Radyomuzda sadece telif sorunu olmayan enstrümantal yabancı parçalar ve sesli sunumların yayını yapılmaktadır. |
Forum de ve Radyomuz Forumumuzda Bulunan Radyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi Konususundasınız üye olmak için mail onayı gerekmez.Telkinli mp3 linkleri ve rehber mailinize gönderilir
Değerli konuk bu konular arama yapılıyor Radyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi için kişisel gelişim konusunda www comRadyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi Çok teşekkür ederim Venüs ve Lerzan... Bundan sonra ki yayinlarimiz içinde eleştiri ve onerilerinizi dikkate alacağım... Bende çok keyif aliyorum bu yayinlari yapmaktan.. Burada ki insanlar ve ortam güzel olunca bu enerji yayinlarada yansiyor... izle indir dinle![]() |
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#21 (permalink) | ||||
|
Administrators
Atakan Sönmez ![]() |
Çok teşekkür ederim Venüs ve Lerzan... ![]() ![]() Bundan sonra ki yayinlarimiz içinde eleştiri ve onerilerinizi dikkate alacağım... Bende çok keyif aliyorum bu yayinlari yapmaktan.. Burada ki insanlar ve ortam güzel olunca bu enerji yayinlarada yansiyor... |
||||
|
|
|
|
|
#22 (permalink) | ||
|
Guest
|
Venüscüm ne güzel söylemişsin,su akar yolunu bulur diye..benzer benzeri çekti..sitemiz büyük bir aile oldu...hepimiz birbirimizden çok şey öğreniyoruz burda..sitenin ismi bile tam oturmuş yerine değil mi?hepimizin hayatı değişti...hayatımda ilk kez internetten tanıdığım insanlarla msn de yazışmak,yüzyüze görüşmek gibi adetler edindim..Bu Atakan Beyin iyi niyetli ,samimi ve içten yaklaşımıyla gerçekleşti..Tanımadan güvendim..mesajlarıma ,sorularıma hızlıca cevap verişiyle,üyelerin sahici duruşuyla,siteyi sahiplenen,oto kontrollü, samimi insanların biraraya gelmesiyle diğer internet sitelerinden farkını da ortaya koydu hayatimdegisti.com Tanıdığım tanımadığım herkese kocaman sevgiler yolluyorum..emeklerinize,gönlünüze sağlık... |
||
|
|
|
#23 (permalink) | |||
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tesekkür: 0
18 Mesajinıza toplam 33 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
Alıntı:
|
|||
|
|
|
|
|
#24 (permalink) | ||
|
Guest
|
Yayın akışı ile ilgili de bir önerim var bilmem ne dersiniz.Yayın 21 .00'da Burcuyla başlayıp,Atakan Bey'le devam edip,en son Hayalle final yapsa...Hayalin gizemli ve etkileyici sesiyle dalsaaaaak gitsek...nasıl olur sizce?
|
||
|
|
|
#25 (permalink) | ||
|
Yüzbaşı
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
125 Mesajinıza toplam 327 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
Bu akşam ki yayını kaçırdım ve üzüldüm yarın akşam dinleyebilirim umarım, sevgili dost aramıza tekrar hoşgeldin, site kesinlikle bağımlılık yapıyor ve insan ayrı kalamıyor
|
||
|
|
|
|
|
#26 (permalink) | ||||
|
Üsteğmen
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
38 Mesajinıza toplam 111 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
Alıntı:
|
||||
|
|
|
|
|
#27 (permalink) | ||
|
Çevirmen
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tesekkür: 4
89 Mesajinıza toplam 272 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
chat programindan bahsettiniz bence chat olmasin o zaman herseyin akisi degisr gibime geliyto bence boyle oldukca seviyeli hem insnalar isteddiklerinde birbirlerine ozle mesajlar yazabiliyorlar ama chat olursa forumdan kopmalar olur oyle oluncada herkes takip edemez ozel konusmalara doner hersey oysa bu sitenin amaci fayda saglamak gibime geliyor.oyle degilmi arkadaslar
|
||
|
|
|
|
|
#28 (permalink) | ||
|
Administrators
Atakan Sönmez ![]() |
Sitede chat olmasini bende istemiyorum...Ancak sadece yayinlar sirasinda yayin yapan kişiye ulaşabilmek için bir minik program eklenebilir diye düşünmüştüm... Ses ile ilgili sorun var mi yok mu gibi geri bildirimler ve istekler için...Genel görüş olmamasi yönünde ise o zaman bu şekilde devam edelim...
|
||
|
|
|
|
|
#29 (permalink) | |||
|
Çevirmen
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tesekkür: 4
89 Mesajinıza toplam 272 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
Alıntı:
chat olsun mu olmasin mi diye bir anket acalim biz yinede tabiiki yalnizca uyelerin oldugu boylece genel fikir kismende olsa ortaya cikar.ama herkesin kolaylikla gozune carpacagi bir yere koyalim.ben baktim ama nereye acacagimi bulamadim belki siz halledersiniz.neyse radyo yeni daha bu chat olayida zamanla netlesir hem olmazsa bir denenir ama benim bu konudaki fikrim hala sabit chat olamsin diye dusunuyorum yinede. |
|||
|
|
|
|
|
#30 (permalink) | ||
|
Yüzbaşı
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
125 Mesajinıza toplam 327 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
Benim fikrim de chat olmaması yönünde bu şekilde forumda gayet iyi seviyeli bir şekilde anlaşıyoruz zaten özel mesajlarımızda var chat olayına hiç gerek yok diye düşünüyorum
|
||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
|
|