Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Psişik Yetenekler

Uyarılar

Psişik Yetenekler Psişik Yetenekler

Majikal Zihinsel ve Psişik Talim

Gizemli Konular ve Psişik Yetenekler Majikal Zihinsel ve Psişik Talim Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız "Majikal Zihinsel Talim "Düşünce kontrolü, düşünceleri disiplin etmek ve hakim olmak "Rahat bir koltukta oturun veya bir divanda uzanın. Bedenin tamamını gevşetiniz. Gözlerinizi kapatınız ve düşünce akışınızı beş dakikalık bir süre için izleyiniz ve muhafaza etmeye çalışınız. İlk başta günlük ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Psişik Yetenekler telkin cd indir izle İstanbul Psişik Yetenekler nerededir kimdir Psişik Yetenekler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Psişik Yetenekler hipnoz Psişik Yetenekler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Psişik Yetenekler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Psişik Yetenekler kuantum düşünce kitap haberi

Majikal Zihinsel ve Psişik Talim

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-05-2008, 07:13 PM   #1 (permalink)
GMA
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 179
Tesekkür: 0
64 Mesajinıza toplam 207 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
GMA is an unknown quantity at this point
Standart Majikal Zihinsel ve Psişik Talim

"Majikal Zihinsel Talim

"Düşünce kontrolü, düşünceleri disiplin etmek ve hakim olmak
"Rahat bir koltukta oturun veya bir divanda uzanın. Bedenin tamamını gevşetiniz. Gözlerinizi kapatınız ve düşünce akışınızı beş dakikalık bir süre için izleyiniz ve muhafaza etmeye çalışınız. İlk başta günlük olaylar ve mesleki endişeler vs. ile ilgili bir yığın düşüncelerin kafanızı doldurduğunu fark edeceksiniz. Bu düşüncelere karşı sessiz, serbest ve bağımsız bir izleyici rolünü alınız. O sıradaki zihinsel halinize göre bu çalışma ya kolay, ya da zor olacaktır. Önemli nokta kendiniz unutmamanız ve düşünce akış zincirini kaçırmamanızdır, ama dikkatli bir şekilde izlemenizdir. Bu çalışmayı yaparken uykuya dalmamaya çalışınız. Eğer kendiniz yorgun hissetmeye başlıyorsanız, hemen durun ve çalışmayı başka bir zamana erteleyiniz. Örneğin, Hintliler yüzlerine soğuk su serperler ve yüz ve göğüslerine soğuk su ovarlar, böylece zindeliklerini tazeleyip kıymetli zaman kaybetmezler. Başlamadan önce alınan derin soluklar da yorgunluk ve uyuşukluğu kaldırmaya yarar. Zamanla her öğrenci böyle kendi kendine böyle yöntemler bulacaktır. Düşünceleri kontrol etme alıştırmaları sabah ve akşam yapılmalıdır. Her gün bir dakika daha artırılmalıdır ve düşünce akışı en ufak bir sapma olmadan izlenmeli ve bir hafta sonra en az 10 dakikalık bir süreye çıkarılabilmelidir.

"Bu zaman süresi orta hali bir insan için geçerlidir. Eğer yetersiz bulunursa kişisel beceriye göre uzatılmalıdır. Her şekilde, çok bilinçli bir şekilde sürdürülmelidir, çünkü gelişmeyi acele getirmekte hiç fayda yoktur. Bu çalışmada da tam kontrol sağlanmadıkça hiç bir şekilde sonraki çalışmalara geçmeyiniz.

"Bilinçli öğrenci anlayacaktır ki, ilk başta düşünceler çok hızlı bir şekilde önünden geçecek ve bu durumda karmaşık düşünceleri hatırlamakta zorluk çekecektir, ancak bir süre sonra alıştırmalarda düşünceler daha düzenli bir şekil alacak, giderek kontrol altına girecek ve sonunda az sayıda düşünceler sanki uzaktan geliyorlarmış gibi bilincinde belirlenecektir.

"Bu düşünce kontrol işine yoğun bir dikkat verilmelidir, çünkü çalışmaya katılan herkesin sonradan anlayacağı gibi majikal gelişmede çok büyük bir önem arz eder.

"Bu düşünce kontrol çalışması sonu kadar uygulandıktan sonra ve tam hakimiyet sağlandıktan sonra, zihinsel talime geçebiliriz.

"Şimdiye dek, düşüncelerimiz kontrol etmeye öğrendik, bundan sonraki alıştırmada zihnimize ısrarla müdahale eden istenilmeyen düşüncelere yer vermemeye öğreneceğiz. Örneğin evimizin mahremliğine ve ailemize işten döndüğümüzde artık profesyonel ilerimiz ve endişelerimiz konusunda kafamızı yormamız gerekir. Özel yaşamımızla ilgili olmayan bütün düşüncelerimiz bir kenara bırakabilmeliyiz ve anında farklı bir kişiliğe bürünebilmeliyiz. Ayrıca işte tamamen tersini yapabilmemiz gerekir, işimizde bütün düşüncelerimizi işe vermeliyiz ve başka bir yöne, örneğin evimize, özel işlerimize vs. sapmasına izin vermemeliyiz. Bu bir alışkanlık haline gelinceye dek sürekli olarak işlenmelidir. Her şeyden önce, ister profesyonel yaşamımızda olsun, isterse de özel yaşamımızda olsun, tam bir bilinçlilikle elimizdeki her işi, ister büyük, ister küçük olsun, başarmaya kendimizi alıştırmalıyız. Bu çalışma yaşam boyu sürdürülmelidir, çünkü zihni, bilinci ve hafızayı keskinleştirir.

"Bu alıştırmada belirli bir beceri kazandıktan sonra, sonraki çalışmaya başlayabilirsiniz. Bu çalışmanın amacı belirli bir düşünce veya fikir uzun süre devam ettirip müdahale eden diğer düşünceleri dışlamaktır. Bu çalışma için herhangi bir düşünce, fikir veya kişisel tercihe göre uygun bir konu seçiniz. Bütün gücünüzle bu konuyu zihninizde tutunuz. çalışma ile ilgisi olmayan bütün diğer düşünceleri sert bir şekilde reddediniz. İlk başta olasılıkla sadece bir kaç saniye olarak bunu becerebileceksiniz, daha sonra bu bir kaç dakikaya uzayacaktır. Tek bir düşünce üzerinde en az 10 dakika sürekli yoğunlaşabilmeniz gerekir.

"Eğer bunu başarabilirseniz, yeni bir çalışmaya hazır olursunuz. Şimdi zihnimizde tam bir boşluk hali yaratabilmemiz gerekir. Bir yatak, divan yatınız veya rahat bir koltukta oturunuz ve tüm bedeninizi gevşetiniz. Gözlerinizi kapatınız. Zihnimizde oluşan bütün düşünceleri yoğun bir şekilde dışlayınız. Şimdi bu boşluk halini sapmadan veya unutmadan sürdürün. İlk başta bunu sadece bir kaç saniye için becereceksiniz, ama sürekli çalışırsanız bunu da başarırsınız. Bu çalışmanın amacına hiç kontrolü kaybetmeden ve uyumadan 10 dakika sürdürüldükten sonra ulaşılmış olur.

"Başarılarınız, başarısızlıklarınız, çalışmaların sürelerini ve rahatsızlıklarınızı dikkatli bir şeklide bir deftere kaydediniz. böyle bir defter gelişmenizi kontrol etmek açısından yararlı olacaktır. Buna ne kadar dikkatinizi verirseniz diğer çalışmaları o denli kolay yaparsınız. Gelecek gün veya haftalar için bir çalışma çizelgesi hazırlayınız ve her şeyden önemlisi kendiniz eleştiriniz.


"Majikal Psişik Talim

"Tefekkür veya Kendini Tanıma

"Kendi evimizi, yani fiziki ve astral bedenimizi iyicene tanımamız gerekir. Dolayısıyla, ilk işimiz kendimizi tanımak olacaktır. Her inisiyasyon sistemde, hangi türden olursa olsun, ilk şart mutlaka bu olacaktır. Kendini tanımadan yüksek seviyede gerçek tekamül olamaz.

"Psişik talimin ilk günlerinde, tefekkür veya kendini tanımanın pratik taraflarıyla ilgilenelim. Bir majikal günlük hazırlayınız ve aklınıza gelen bütün kötü taraflarınızı ona kaydedin. Bu günlük sadece sizin kullanımız içindir ve başka kimseye gösterilmemelidir. O sizin kontrol kitabınızdır. Başarısızlık, alışkanlık, ihtiraslar, temel dürtüler ve diğer çirkin huylarınızın oto-kontrolünde kendinize karşı sert ve acımasız bir tavır almanız gerekir. Hiç bir şekilde zaaf ve eksikliklerinize taviz vermeyiniz. Sakin bir tefekkürle kendinizi geçmişinizde değişik durumlarda düşünün, o zaman nasıl davrandığınızı ve ne tür hatta ve zaaflar gösterdiğinizi hatırlayınız. Bütün zaaflarınızı en ufak nüans ve çeşitliğine dek not ediniz. Ne denli fazla şey keşfederseniz sizin için o denli iyidir. her ne denli önemsiz veya ufak gibi gelse de hiçbir şey saklı ve gizli kalmamalıdır. Bazı yetenekli müritler en ufak ton farkına dek yüzlerce zaafını bulabilmişlerdir. Böyle müritler iyi tefekkür yetenekleri ve kendi ruhlarına derin erişime sahiptirler. Ruhunuzu temizleyiniz, içindeki bütün tozları atın.

"Kendini analiz etme en önemli majikal ön talimlerden biridir. Bir çok okült sistem onu ihmal etmiştir ve bundan dolayı iyi sonuçlar elde edememişlerdir. Psişik ön çalışmalar majikal dengeyi sağlamak açısından elzemdir ve onsuz düzenli bir gelişme düşünülemez. Dolayısıyla, sabah ve akşamları kendinizi eleştirmeye yönelik biraz zaman ayırmanız gerekir. Eğer gündüzleri elinizde biraz boş zaman varsa, onlardan faydalanın ve bir yerlerde halen saklı kusurlarınız olup olmadığı konusunda kendinizi yoğun düşünceye veriniz, eğer aklınıza gelen olursa unutmamak için derhal not ederek kaydediniz.

"Eğer bir hafta içinde bütün kusurlarınızı keşfetmeye başaramıyorsanız, tam bir liste çıkarıncaya dek bir hafta daha sarf ediniz. Bu çalışmayı bir veya iki haftada tamamladıktan sonra, yeni bir çalışmaya başlama noktasına gelmiş durumundasınız. Şimdi yoğun düşünceyle her bir kusuru dört elementten birine atfediniz. Günlüğünüzde her element altında birer sütun açınız ve kusurlarınızı uygun element altında giriniz. Bazı kusurlarınız konusunda tam olarak hangi element altında gireceğe konusunda emin olmayabilirsiniz. Bunları "Belirsiz" başlığı altında kaydettiniz. Bundan sonraki çalışmada kusurun hangi elemente bağlı olduğunu belirleyebileceksiniz.

"Örneğin, kıskançlık, nefret, kin, öfke ateş elementine; havailik, hava atmak, dedikoduculuk, kibir, yüzsüzlük, israfçılık hava elementine; ilgisizlik, dalgınlık, tembellik; ihmalkarlık, soğukluk, uysallık, küstahlık, utangaçlık, uyuşukluk, istikrarsızlık su elementine; haylazlık, vicdansızlık, depresyon, düzensizlik, şuursuzluk, ağırlık, kasvet, durgunluk toprak elementine.

"Önünüzdeki haftada her bir sütun üzerinde tefekkür ederek üç gruba ayırın. İlk grupta özellikle sizi en çok etkileyen ve en sık tekrarlanan olmak üzere en güçlü zaaflarınızı kaydettiniz. İkinci grup, daha seyrek tekrarlanan kusurlar olacaktır. Son gruba ender gözüken kusurlarınızı kaydettiniz. "Belirsiz" kusurlar sütunu için aynı sınıflandırmayı yapınız. Bunun üzerine her zaman dikkatli ve şuurlu bir şekilde çalışınız, deyecektir.

"Şimdi bu uygulamayı aynı şekilde iyi huy ve özellikleriniz için tekrarlayınız ve defterinizde her bir element altında uygun huy ve özelliği kaydettiniz. Ayrıca üç gruba ayırmayı da unutmayınız. Dolayısıyla, canlılık, heves, metanet, cesaret, metinlik ateş elementine; sevinç, nezaket, maharet, çalışkanlık, iyimserlik hava elementine, şefkat, merhamet, incelik, duyarlılık, şevk, soğukkanlılık, sakinlik su elementine; saygı, dayanıklılık, titizlik, sorumluluk, dürüstlük toprak elementine.

"Böyle yapmakla astral psiko-aynalar elde etmiş olursunuz, siyah aynanız kötü huy ve özelliklerinizi gösterir ve beyaz aynanız iyi ve asil huy ve özelliklerinizi gösterir. Bu iki majikal ayna doğruyu gösteren gizli aynalardır ve sadece içine sadece sahipleri bakabilir. Tekrarlayım ki, bu aynaların sahipleri bunları çok dikkatli ve itmamlı bir şekilde hazırlamalıdır. Eğer bu sürede herhangi iyi veya kötü özelliği hatırlarsa, onu da kaydedebilir. Bu iki sihirli kara veya ak aynayla hangi elementin hakim olduğunu anında görebilecektir. Bu tanımlama majikal dengeyi sağlamak açısından son derece gereklidir ve tekamül ona bağlıdır.



 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

GMA isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-06-2008, 03:15 AM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 201
Tesekkür: 52
69 Mesajinıza toplam 378 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
manyaklik is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Majikal Zihinsel ve Psişik Talim

teşekkürler nefes egzersizleriyle daha verimli oluyor super
manyaklik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Majikal Zihinsel ve Psişik Talim

Gizemli Konular ve Psişik Yetenekler Majikal Zihinsel ve Psişik Talim Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız "Majikal Zihinsel Talim "Düşünce kontrolü, düşünceleri disiplin etmek ve hakim olmak "Rahat bir koltukta oturun veya bir divanda uzanın. Bedenin tamamını gevşetiniz. Gözlerinizi kapatınız ve düşünce akışınızı beş dakikalık bir süre için izleyiniz ve muhafaza etmeye çalışınız. İlk başta günlük ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Psişik Yetenekler telkin cd indir izle İstanbul Psişik Yetenekler nerededir kimdir Psişik Yetenekler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Psişik Yetenekler hipnoz Psişik Yetenekler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Psişik Yetenekler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Psişik Yetenekler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.