Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Psişik Yetenekler

Uyarılar

Psişik Yetenekler Psişik Yetenekler

İlahi Rehberlik

Gizemli Konular ve Psişik Yetenekler İlahi Rehberlik Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız İLAHİ REHBERLİK ALMAK VE ÜÇÜNCÜ GÖZÜNÜ AÇMAK İSTEYENLERE... Birçok insan içsel rehberlik almanın sadece özel yetenekleri olan sınırlı sayıda insanlara ait olduğunu düşünür. Sezgi ya da içsel rehberlik almak belli kişilere ait bir yetenek değil, çoğumuzun geliştirebileceği zaten bizde varolan ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Psişik Yetenekler telkin cd indir izle İstanbul Psişik Yetenekler nerededir kimdir Psişik Yetenekler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Psişik Yetenekler hipnoz Psişik Yetenekler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Psişik Yetenekler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Psişik Yetenekler kuantum düşünce kitap haberi

İlahi Rehberlik

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16-11-2010, 12:03 PM   #1 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart İlahi Rehberlik

İLAHİ REHBERLİK ALMAK VE ÜÇÜNCÜ GÖZÜNÜ AÇMAK İSTEYENLERE...

Birçok insan içsel rehberlik almanın sadece özel yetenekleri olan sınırlı sayıda insanlara ait olduğunu düşünür.

Sezgi ya da içsel rehberlik almak belli kişilere ait bir yetenek değil, çoğumuzun geliştirebileceği zaten bizde varolan içimizdeki bilgelikle bağlantı kurmanın yoludur.

Birçoğumuz aslında “İlahi Rehberliği” değişik yollardan alıyor ve bunun farkında olmuyoruz.

İlahi Rehberliği almamızın önündeki en büyük engeller korkularımız, egomuz ve önyargılarımız.

Bu konuyu açmadan önce “İlahi Rehberlik” almanın değişik yollarını kısaca anlatmak istiyorum. Belki size yabancı gelmeyen, farkında olmadan aldığınız bir yöntemi bunların içinde bulabilirsiniz:

l. DURU GÖRÜ:

İlahi Rehberliği duru görü şeklinde alanlar “Vizyon” görenlerdir. Gözleriniz kapalı ya da açıkken aniden beliren görüntülerdir.

Bir konu ya da almak istediğiniz bir cevap ile ilgili yoğunlaştığınızda, bazen de kendiliğinden beliren görüntülerle gelecek potansiyelle ilgili mesajlar alabilirsiniz.

2. DURU İŞİTİ:

İlahi Rehberliği duru işiti şeklinde alanlar ise rehberlerinin ilettiklerini kendi iç sesleri gibi algılarlar.

3. DURU HİSSEDİŞ:

İlahi Rehberliği hissetme şeklinde alanlar olayların gidişatını ve sonucunu sezgisel olarak bilirler.

4. DURU BİLİŞ:

Bir sorunun cevabını kendileri de nasıl cevapladıklarını bilmeden aniden bilme halidir. Burada sorunun cevabının zihinden ya da kalpten geldiğinin ayırımına varabilmek önemlidir.

5. RÜYALAR:

İlahi Rehberliği rüyalar yoluyla almak en sıkça görülenidir. Hemen herkesin başına bir ya da birden fazla gelmiştir.

Yalnız rüyalarda kendi aralarında ayrıldıkları için haberci rüyayı farketmemiz ve ona göre yorumlamamız gerekir.

Rüyalar apayrı bir konu olduğundan bir sonraki yazımda bu konuyu sizlerle paylaşacağım.

ÜÇÜNCÜ GÖZ

Sizin de bu 5 yoldan biriyle ya da birkaçı ile ilgili deneyimleriniz olmuşsa üçüncü gözünüzü açma zamanınız gelmiş olabilir.

Üçüncü göz iki gözünüzün tam ortasında bulunan Reiki’de altıncı çakra dediğimiz bölgedir. Bu çakra durugörü ile bağlantılıdır ve lacivert, çivit mavi renktedir.

Üçüncü gözünüzü açmakla yaşamınızda yukarıdaki İlahi Rehberlik yöntemlerinden birini geliştirebilir ve geleceğinizle ilgili yol ayrımına geldiğiniz zamanlarda rehberlik alarak doğru kararlar alabilirsiniz.

Üçüncü gözünüzü açmakla ilgili meditasyonlarınıza başlamadan önce gerçekten içinizdeki niyetin ne olduğuna bakın.

Bu niyet içinizin ışığından sevgiye dayalı bir niyetse yönteminiz ne olursa olsun mutlaka sonunda açılacaktır.

Ama bu niyet zihninizden ve egonuzundan geliyorsa bu önünüzdeki en büyük engellerden biridir.

Olumlu sevgiye dayalı ve zorlamadan yaptığınız meditasyonlar mutlaka sonuç getirecektir.

Meditasyondan önce İlahi İletişime başlamak için küçük bir dua örneği vereceğim.

Bu duanın ardından meditasyona geçebilirsiniz:

Sevgili Tanrım,

Senin rehberliğini işitmemi ve senin sevgini hissetmemi engelleyen bütün korkularımdan, endişelerimden, ön yargılarımdan ve egomdan kurtulmak istiyorum. Lütfen senin sevincini ve seninle bütünleşmemi önleyen her türlü engeli ortadan kaldırmama yardım et.

Teşekkür ederim.

Amin.

ÜÇÜNCÜ GÖZÜNÜZÜ AÇMAK İÇİN MEDİTASYON

1. Rahatsız edilmeyeceğiniz bir ortamda oturarak ya da yatar durumda yapabilirsiniz.

2. Çevrenizle her türlü iletişimi koparın. Telefonunuzu kapatın.

3. Üzerinizde ince ve baskı yapmayacak, bedeninizi size hatırlatmayacak giysiler olsun.

4. Meditasyon öncesi alkol ve çok kafein almayın.

5. Vücudunuzu iyice gevşetin, gözlerinizi kapayın ve odanızın altın rengi bir ışıkla dolduğunu hayal edin. Bu ışık altın rengi auraya sahip meleklerden gelmektedir. Bu ışığı birkaç kere derin bir biçimde içinize çekin ve ciğerlerinizi bu ışıkla doldurun. İçinize mümkün olduğunca çok ışık çekip yavaş yavaş dışarı verin. Her nefes alıp verişinizde bedeninizin iyice gevşediğini hissedin.

6. Şimdi dikkatinizi iki gözünüzün ortasına yoğunlaştırın. Gözlerinizin arasında başka bir gözün varlığını hissedin. Bu sizin “Üçüncü Gözünüz”; gerçek benliğinizin gözüdür. Bütün dikkatinizi iki gözünüzün ortasına vererek üçüncü gözünüzün kapağının açık mı, kısmen açık mı ya da tamamen kapalı mı olduğunu görün ya da hissedin.

7. Bunları yaparken iki gözünüzün ortasında sıcaklık, karıncalanma ve baskı hissedebilirsiniz.

8. Eğer göz kapağınız açık değilse, altın ışıktan çok derin bir nefes çekin. Bu ışığı başınızın içine getirin. Şimdi nefesiniz ve niyetinizle, bu ışığı üçüncü gözünüzden geçirip odaya verin. Nefes alıp vererek altın ışığı üçüncü gözünüzden dışarı yollamayı sürdürün.

9. Üçüncü gözünüzü temizlerken ruhsal görünüzü engelleyebilecek her türlü düşüncenizi ve korkularınızı da bırakmayı dileyin ve meleklerden yardım isteyin.

10. Kesin bir karar ve niyetle üçüncü gözünüzün kapağını açın. Bunu çok zorlamadan yapın. Onun açıldığını gördüğünüzde hep böyle açık kalmasına izin verin.

11. Ruhsal görünüzü temizlemenize yardımcı oldukları için Tanrı’ya ve Meleklere teşekkür edin.


Alıntıdır.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


İlahi Rehberlik

Gizemli Konular ve Psişik Yetenekler İlahi Rehberlik Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız İLAHİ REHBERLİK ALMAK VE ÜÇÜNCÜ GÖZÜNÜ AÇMAK İSTEYENLERE... Birçok insan içsel rehberlik almanın sadece özel yetenekleri olan sınırlı sayıda insanlara ait olduğunu düşünür. Sezgi ya da içsel rehberlik almak belli kişilere ait bir yetenek değil, çoğumuzun geliştirebileceği zaten bizde varolan ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Psişik Yetenekler telkin cd indir izle İstanbul Psişik Yetenekler nerededir kimdir Psişik Yetenekler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Psişik Yetenekler hipnoz Psişik Yetenekler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Psişik Yetenekler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Psişik Yetenekler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.