Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Psişik Yetenekler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/psisik-yetenekler/)
-   -   psi ball ve çeşitleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/psisik-yetenekler/615427-psi-ball-ve-cesitleri.html)

talha002 15-09-2010 01:48 PM

psi ball ve çeşitleri
 
İÇİNDEKİLER
KARANLIK BOMBA
ELECTRO BALL
AEROKİNESİS BALL
Lunarkinesis Ball



İLK OLARAK PSİBALL NASIL YAPILIR
Alıştırma 1
Önce sağ işaret parmağınla sol avucuna spiral çizecek şekilde dokun
bu hissi aklında tut sonra aynı hissi parmağını kullanmadan(hiç bir dokunma olmadan) diğer elinde hisset(bence dokunmanızda bir sakınca yok nasıl istiyorsanız öyle yapın)
bu eğzersizi başka hareketlerle de deneyebilirsiniz (spiral yerine başka şeyler çizerek) ve başka vucut bölgelerinde de deneyebilirsiniz(diz,kol,ayak gibi)
yukardaki egsersizle ve diğer değişimlerle sanırım bunun nasıl bir şey olduğunu hissetmeye başlamışsınızdır. yakında bu hissi hissetmek için fiziksel bir dokunuşu istiyaç duymuyacaksın sadece düşüneceksin ve hissedeceksin
ne yapacaksın bu hisle? onu biraz daha farklı hissetmeye çalış. çok daha sıcak veya çok daha soguk hissetmeye çalış. eger yardıma ihtiyacın varsa elini bir sogutucuya veya ısıtıcıya koy. şimdide hiç bir etki yapmadan bu hisleri hissetmeye çalış. yaşa ve eğlen bu yaptıklarınla
bunları yapmaya alıştıktan sonra psi top yapmayı deneyebiliriz. bazı insanlar psi topu hemen yaparlar ama sen yapamıyorsan sorun değil pratikle sende başarabilirsin
psi top yapmak için o hissi avuçlarının arasında hisset sonra ellerini birbirine yaklaştır ve ellerinin arasında top oluştur. hisset
işte ister inan ister inanma bir psi top yaptın bunun kolay olacağını söylemiştim
Alıştırma 2

Adım 1
Psi-Top’unuzu Nerde Oluşturacağınızı Belirleyin
Eğer kendinize göre olan stili seçtiyseniz ikinci adıma geçin..

Adım 2

Enerji Kaynağınızı Belirleyin
Genellikle insanlar herhangi bir nesneden enerji enerji çekmeyi düşünürler ama ben size Dünya/Güneş/Ay üçlüsünden birini seçmenizi öneririm.Çünki onlaran alacağınız enerji size daha fazla Psişik Güç kazandıracak ve Psi-Top’unuzu daha güçlü oluşturmanızı sağlayacaktır..
Sıcak bir Psi-Top oluşturmak istediğinizde Güneş..Soğuk bir Psi-Top oluşturmak istediğinizde Ay..Herhagi bir güçte Psi-Top oluşturmak için Dünya’yı seçin..Eğer size göre olanı seçtiyseniz üçüncü adıma geçin.

Adım 3
Kaynağınızdan Enerji Çekmeye Başlayın
Enerji çekmek işin en kolay ama en uzun kısmıdır..Yaklaşık 2 dakikayı bu işleme ayırmanız gerekir..Enerjiyi çekmek ise tek bir olaya bağlıdır..İmajinasyon..Sadece enerjiyi çektiğinizi imaje edin..Enerjinin vücudunuza aktığını düşünü..Bu kadar.(bilmeyenler vardır diye yazıyorum.İmaje etmek,hayal etmek demektir. burda enerjinin içinize dolduğunu hayal ediceksiniz yani)

Adım 4
Çektiğiniz Enerjiyi Ellerinize Yöneltin
Böyle birşey hayal edin..Ama tam bunu değil..Çektiğiniz enerjinin elleriniz arasında oluşacak bir top haline getirdiğinizi hayal edin..Ve topladığınız bütün enerjiyi topa aktarın.
eğer gerekli konsantrasyonu sağladıysanız enerji topunuz oluşacaktır.

Aklının enerjisinin topa aktığını ve elindeki topa aktığını düşün.Bu işlemi ne kadar uzun yaparsan o kadar kuvvetli olur.
Psibalda ilerledikçe psiballınızı pyrokinesis , aerokinesis , electrokinesis le birleştirebilirsiniz

PSİ BALL SIKIŞTIRMA TEKNİK 1

Psi ballı kuvvetlendirmek için sıkıştırılır.Ellerini açtıkça boyutta büyüyor olan psi topunu gözünde canlandır. Şimdi ellerini kapatıkça boyuttu küçültüyor olan ve daha yoğun oluyor olan topu gözünde canlandırır. Bir dakika civarı bunu yap.
PSİ BALL SIKIŞTIRMA TEKNİK 2

Öncelikle psi topu yapın.Şimdi onu daha da yoğunlaşırken gözünde canlandırır. Bir dakika civarı bunu yap.

Elektro Ball
Psi top yapar gibi ellerinizi birbirine doğru tutun ve enerji çekin istediğiniz yerden (ay,güneş,dünya) Dünya en çok tavsiye edilen yöntemdir, çünkü altınızda olan bir yerden enerji çekmek çok kolaydır..

Daha sonra ellerinizi birbirne doğru tuttuğunuzda gözlerinizi kapatın.Konsantre olun.Psi ball ınızın içinde şimşekler çaktığını düşünün..İmaje edin fakat gözlerinizi açmadan devam edin.. Şimşeklerin sesini duyun. Yağmur yağdığında gökyüzünde oluşan şimşek resmini aklınıza getirin
Bunların psi topunuzun içinde olduğunu düşünmeye devam edin.. İyice elektrikle dolun ve istediğiniz yöne fiziksel yada beyin gücünüzle fırlatın..
Unutmayın bu ilk zamanlarınızda olacak birşey değildir… Parapsikolojiyle uzun zaman ilgilendikten imaje yeteneğiniz geliştikten sonra yapabileceğinizden emin olabilirsiniz..


AEROKİNESİS BALL VE HORTUM
Hava Topu çok kolaydır. önde bir psi-top oluşturulur ve sonra da 4.çakradan bu topa hava uyumlu chi aktarılırve top serbest bırakılır.Top serbest kalınca dairesel rüzgarlara neden olur.
Hortum için bir bulut lâzım.Daha snra hava topuna çok yüksek miktarda enerji yüklemek lâzım.En son olarak iki teknik var:

1.Teknik:
Hava topu buluta fırlatılır ve bulutun ucunu yere doğru çeker.Bulutun ucu yere değer.

2.Teknik:
Hava topuna ince uzun bir silindir şekli verilir ve bir ucu buluta diğer ucu yere değdirilir.Bulut vakumlanır ve yere değer.
Eeeen son olarak bulutun yere değen kısmından 1,5-2 m. yukarıda bir hava topu daha oluşturulup hortum sağlanır.



! Dikkat: Bu teknikler zararlı ve tehlikeli olabilir..Karanlık sanatlara kendini adamışlara özel
UYARI:Karanlikta hicbirsey karsiliksiz degildir bu tarz bir eylem sonucu ruhani saflik kaybedilebilir.yasaklanmistir.yapilmamalidir.
Karanlık bomba
Önce tüm enerjini olumsuz yap ve negatif enerjiye dönüştür.Eğer yeterince enerjin olduğunu hissetmiyorsan kötü olan bir şeyden enerji çek.Tüm kötü enerjileri çekmeye başla.Bunu yaparken ellerini başına kadar kaldır.Enerjiyi ellerinde biriktir.Bunu elllerini gerçekten ağır hissedene kadar yap.Sonra ellerinde biriken bu enerjinin bir yere değdiğinde kararsız davranacağını ve zarar vereceğini düşün.Bunu basitleştirmek için onu bir bombaya benzetebilirsiniz.Onu bir bomba gibi hayal edin.Sonra onu güçlü bir şekilde bir hedefe yada yere doğru fırlatın.Değdiği herşeye zarar verecektir.Size gelirse size de zarar verecektir.

Lunarkinesis Ball
Aklınızda sizi öfkelendirecek, neret dolu ne varsa 3.gözünüzde toplayın ve tüm bedeninizi kaplamasını sağlayın. Bir süre kollarınız en fazla olmak üzere vücudunuz ağrımaya başlayacak. Denemeye devam ederseniz daha fazla negatif enerjyi manipule edip etkili bir Lunarkinesis Ball atabilirsiniz

Psiball ı atıp fırlatabilirsiniz cisimleri oynatabilirsiniz hatta renklendirebilirsinizde
Psiball ın kolaylığı kişiden kişiye değişebilir hatta bazıları bilmeden bile yapmaktadırlar bazı durumlarda telekineziden daha kolay olmaktadır.


PROGRAMLAMA TEKNİĞİ 1
Psi ball ı programlamak doğal bir yetenektir . İlk olarak, iyi katı bir psi ball yap, ve senin niyetini açık bir şekilde belirt. Şimdi psi ball ın senin için yapmasını istediğin olayı gözünde canlandırır.

PROGLAMLAMA TEKNİĞİ 2
Öncelikle iyi katı bir Psi ball yap ve metnin özdeyişindeki gibi ne yapmasını istediğini gözünde canlandır. Sonra gitmesi için ona izin ver.

PROGRAMLAMA TEKNİĞİ 3
İyi bir psi topunu yap, katı ve iyi, ve psi topunda merkez noktasını gözünde canlandırır . Şimdi, psi topunun gidip yapmasını istediğini yaptığını gözünde canlandırır.

PROGRAMLAMA TEKNİĞİ 4
Bir psi ball yap (Sen, şimdiye kadar bunu yapmayı bilmeliydin) Sonra gözünü kapat ve gözünün önüne bir menü geldiğini o menüde istediğini seçtiğini gözünde
canlandır.

alıntıdır.

talha002 15-09-2010 03:10 PM

Cevap: psi ball ve çeşitleri
 
yorumlarınızı esirgemeyin

elzzmd 17-12-2010 08:13 PM

Cevap: psi ball ve çeşitleri
 
bana yardım edebilir misin peki? insanlaın düşüncelerini okumak istiyorum içimde gucu ortaya cıkarmak ıstıyorum

MarEspEraNZa 22-01-2011 07:26 PM

Cevap: psi ball ve çeşitleri
 
her denemede olmasada topu yapabiliyorum sanırım - ya da öyle sanıyorum
ama o hissi duyduğumda konsantrasyonum dağılıyor
biranda herşey bitiyor

zeyz 08-06-2011 08:55 AM

Cevap: psi ball ve çeşitleri
 
Çok iyi hergün 4-5 tane yapıyorum. Birkaç dakika sürüyor artık.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:31 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.