Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Panik Atak (http://www.hayatimdegisti.com/forum/panik-atak/)
-   -   3 Dakikada Panik Atağı Durdurun! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/panik-atak/625637-3-dakikada-panik-atagi-durdurun.html)

anksiyeteli 10-03-2016 03:59 PM

3 Dakikada Panik Atağı Durdurun!
 
Panik atak, hiçbir sebep yokken aniden beliren ve zaman zaman tekrarlayan türde, insanı dehşet içinde bırakan yoğun sıkıntı ya da korku nöbetleridir. Panik Atak, birdenbire başlar, giderek şiddetlenir ve 10 dakika içinde şiddeti en yoğun düzeye çıkar; çoğu zaman 15 dakikadan kısa süre (seyrek olarak da 1 saate kadar) devam ettikten sonra kendiliğinden geçer.Kalp çarpıntısı ve nefes alamama hissi, baş dönmesi hatta kusma isteği tipik belirtileridir. Bunun yanında delireceğinizi ve öleceğinizi sanırsınız.
Panik atak, esasında adrenalin hormonunun kana salınması durumudur. Bu nedenle bir panik atak geçiriyorsanız onunla boş yere savaşıp reddetme davranışları geliştirmeyin. Gelmesine izin verin ve onun vücudunuzda yaptığı etkiyi takip edin. Onunla yaşayabileceğiniz konusunda kendinizi ikna etmeye çalışın. Bu durumun sadece vücudunuzda kimyasal bir tepkimenin olduğunu, er ya da geç sona ereceğini kendinize hatırlatın.
İlk defa panik atak yaşadıysanız muhtemelen sonraki süreçte tekrar nöbet geçireceğiniz konusunda beklenti anksiyetesi yaşamaya başlarsınız. Aşağıda sıraladığımız yöntemlerle panik atakların üstesinden gelebilecek, panik atağı durdurabilecek güce sahip olacaksınız.


3 Dakikada Panik Atakları Durdurmak İçin Etkili Adımlar

Yazıya Ulaşmak İçin: TIKLAYIN


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:29 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.