Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Eğitim Öğretim Sınavlar Klubü > Sınavlara Hazırlık Klubü > Öss Destek

Uyarılar

Birilerinin bunu okumasına ihtiyacım var şuan :)

Sınavlara Hazırlık Klubü ve Öss Destek Birilerinin bunu okumasına ihtiyacım var şuan :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhabalar.Ben geçen sene anadolu lisesini tamamladım diplomamı aldım.Büyük bir merakla bekledigim YGS-LYS'ye girdim.Ve sonuc istedigim gibi olmadı. Olmamasının genel nedeni yeterli düzeyde çalışmamamdı.Pek çok konumu bitiremeden girdim sınava,yetiştirememiştim.Asla düzenli soru çözme alıskanlıgım olmamıstı,yeterli pratik yapmamıstım.Ve sınavda elbette süre sorunu da ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Öss Destek telkin cd indir izle İstanbul Öss Destek nerededir kimdir Öss Destek çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Öss Destek hipnoz Öss Destek olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Öss Destek hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Öss Destek kuantum düşünce kitap haberi

Birilerinin bunu okumasına ihtiyacım var şuan :)

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-10-2012, 11:08 AM   #1 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Oct 2012
Bulunduğu yer: Antalya
Mesajlar: 7
Tesekkür: 20
5 Mesajinıza toplam 8 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Betü is an unknown quantity at this point
Standart Birilerinin bunu okumasına ihtiyacım var şuan :)

Merhabalar.Ben geçen sene anadolu lisesini tamamladım diplomamı aldım.Büyük bir merakla bekledigim YGS-LYS'ye girdim.Ve sonuc istedigim gibi olmadı.
Olmamasının genel nedeni yeterli düzeyde çalışmamamdı.Pek çok konumu bitiremeden girdim sınava,yetiştirememiştim.Asla düzenli soru çözme alıskanlıgım olmamıstı,yeterli pratik yapmamıstım.Ve sınavda elbette süre sorunu da yaşadım.Ve tüm bu durumlar o kadar olağandı ki...Ne olabilirdi başka.O sınava girerken hazır olmadıgımı biliyordum,yeterince iyi olmayacagının farkındaydım.Bu şekilde girilen bir sınav nasıl iyi olabilir ki..

Bu sen köklü degişikliklere gittim.Öncelikte 4 yıldır fen ögrencisiydim,bölümümü degiştirdim.Artık tm ögrencisiyim.Fen ögrencisi olmamın sebebi 9. sınıftan beri istedigim ''endüstri mühendisligi'' bölümüydü.Bilenler bilir,oldukça revançta olan bir meslektir aslında mühendislikler arasında.Bu sene de ancak Erzurumda falan tutuyordu gitmedim.Ha bunu Erzurumu küçümsemek amacı ile söylemiyorum,sadece hedefim bu degildi ve orda mutlu olmazdım.Sonra dedim ki evet ben bu meslegi istiyorum,ama bu dersleri çalışmak benim için fazlasıyla sıkıcı,sıkıntılı.Kitap okumayı cok seviyorum ve edebiyat her zaman beni çok mutlu etmiştir.Çocukken sıkıldıgımda açıp Osmanlı Tarihi ansiklepodileri okugumu falan hatırlıyorum.Ve bu dersleri ben kendimi zorlayarak dinlemiyorum,ilgimi cektikleri için bile isteye dinliyorum.Tüm bunların sonucunda olmam gereken yerin fen alanı degil eşit agırlık alanı oldugunu fark ettim.Evet belki 4 yıllık idealime,hayalime veda edecektim ama zorlama bir ideal beni ne derece mutlu edebilirdi ki.Aleminin bu bu sene yaz git,başka mühendislik seceneklerini düşün ısrarlarına karşı cıktım ve gitmedim.Tekrar bu kez tm'den hazırlanıyorum.
Ancak aynı hataları tekrar yaptıgımın farkındayım.Hala düzenli bir şekilde konularıma ve derslerime calısamıyorum.Henüz bunu oturtamadım.Yazın bir ara verdigimden olsa gerek masa başına sanki ilk defa oturuyormusum gibi hissediyorum.Geçen sene bu zamanlar büyük bir hevesle calısırdım oysa,sonlarda pes etmiştim.Şimdi ise bir türlü odaklanamıyorum.Sürekli başka şeyleri düşünüyor,başka şeylere kayıyorum.Bu benim son şansım ve bunu kavrayamamış gibiyim.Oysa öneminin farkındayım ama buna göre hareket etmiyorum.Ve aynı şeyleri tekrar yaşamaktan çok korkuyorum.Yarın mesela deneme sınavım var.Ve ben son 2 gündür çok hastayım.Bu da çalısmamk adına bahanem oldu tabi.Yarın ben yien bir sınava yeterince hazır olmadıgımı bilerek girecegim.Ve bu öyle kötü bir his ki.Bu konuda bana edebileceginiz bir kaç cümle varsa gerçekten çok sevinirim.Çünkü henüz geç kalmadım aksine daha yolun başındayım.
Umarım sizi sıkmamısımdır.Sınava daha önce de girdigim için ilk kez girecek arkadaşlar sormak istedikleri olursa sorabilirler :)

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Betü isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-10-2012, 11:27 AM   #2 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Bulunduğu yer: https://t.me/pump_upp
Mesajlar: 603
Tesekkür: 543
534 Mesajinıza toplam 1,586 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
heromaster will become famous soon enoughheromaster will become famous soon enough
Standart Cevap: Birilerinin bunu okumasına ihtiyacım var şuan :)

Korkularını serbest bırakmak için şuraya bakabilirsin farklı nefes teknikleriyle bunların üstesinden gelmek çok kolay...:)

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...kindaligi.html

Hayatını olmak istediğin gibi yaşamak için sadece istemek gerek iste ve bekle

Sevgi ve huzurla...:)
heromaster isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-10-2012, 12:16 PM   #3 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Birilerinin bunu okumasına ihtiyacım var şuan :)

Radikal ve herkesin kolay kolay vermeye cesaret edemeyeceği bir karar vermişsin. Planlı çalışmalısın bence. Bu konuda sınavlarla ve motivasyonlarla ilgili başlıklar sana yardımcı olacaktır.

Mesela buradaki linkler faydalı olabilir:

http://www.hayatimdegisti.com/forum/827349-post2.html

Bitirdiğin ve bitirmen gereken konuları belirle. Kendine küçük hedefler koy. Mesela atıyorum bugün 100 soru çözme hedefi koyduysan bunu mutlaka yap. Ya da bugün şu kadar sayfa konu çalışıcam diye hedefle ve onu bitir. Mesela ben çalışacaklarımdan ziyade çalıştıklarımı yazaardım. Dönüp baktığımda yeteri kadar çalıştığımı görürsem bu beni mutlu ederdi. O yeteri kadar olan kısmı hep kendim belirledim. KPSS ye hazırlandım bu yıl ve öğretmen olarak atandım. Sıfırdan bile başlasan istikrarlı çalışma ile istediğin yerlere gelebilirsin ki senin bitirmiş olduğun üniteler illa ki vardır. Endişelenme ama bir an önce çalışmalarını düzene koy. Sınavla ilgili olumlamaları araştır forumda. Moralini hiç bir şeyin bozmasına izin verme. Ego ve suçluluktan sonra benim sınav dönemi favori telkinlerim:

Ego, kendine güven ve ertelemeyi bırak. İstersen şimdi bile erteleyi bırak telkinini listene ekleyebilirsin. Sınav heyecanı varsa sınav heyecanı telkinini de dinleyebilirsin. Bir de hedef puanını şimdiden belirle gideceğin yer belli olsun.

Biz hep buralardayız. Başarı ve motivasyon dolu günler.

Sevgiler. :))
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-10-2012, 01:41 PM   #4 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Oct 2012
Bulunduğu yer: Antalya
Mesajlar: 7
Tesekkür: 20
5 Mesajinıza toplam 8 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Betü is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Birilerinin bunu okumasına ihtiyacım var şuan :)

Öncelikle ikinize de çok teşekkür ederim.
Nefes farkındalıgı konusunun yüzeysel olarak bilinciydeydim ama şimdi detaylı inceleyecegim.Duyarlılıgınzıdan dolayı ve güzel dilekleriniz için teşekkürler.

Aslında biliyor musun sevgili Sweet bu kararı vermekte hiç sıkıntı cekmedim.Geçen seneden iyi olacagımının da gayet bilincindeyim.Ama geçen senden iyi olmaktan fazlasını istiyorum,mezun olarak kalmama degsin.Önerilerini de kesinlikle uygulayacagım.Özellikle ertelemeyi bırak kısmında cok önemli bir noktaya parmak basmışsın.Ayrıca verdigin kpss örnegi de çok yerinde oldu.

Gerçekten yardımcı olmaya çalışmanız bana kendimi daha inançlı hissettiriyor teşekkür ederim :)
Betü isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-10-2012, 08:28 PM   #5 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2011
Mesajlar: 334
Tesekkür: 309
288 Mesajinıza toplam 839 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gülücan is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Birilerinin bunu okumasına ihtiyacım var şuan :)

Betü hayal kur.istediğin bölümü kazanmışsın.ordasın.herşeyharika .ve daha birçok şey..en iyi motivasyon yolu hayal kurmaktır..
gülücan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-10-2012, 09:48 PM   #6 (permalink)
Dolphin
 
bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2010
Mesajlar: 1,628
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Birilerinin bunu okumasına ihtiyacım var şuan :)

yeni seçeceğin mesleğe karar vermemişsin amaa..en önemli kısm yani amacı atlamışsın..araçla uğraşuyorsun..ne olacaksın tm bölümünde hangi üniversiteye gideceksin..

neden çalışmıyorum diye sor kendinee..içinden gelen cevabı dinle ..çünkü de sus..içindeki ses ne diyor..

baskılardan sıkıldığım için özgür olmak için mi..

kurban rolü oynayıp kendine acımak için mii..

başkalarının sana ilgi göstersin diye mi..

çalışmıyorumm neden diye sor..
içsel cevabını al..sorunu kabul et..ve sonra kendini affet ..
bu benim son şansım diye düşünürken malesef o sınavı kazanamzsın ..
bu senin son şansın filan değil böyle motive olamazsınn..
bu benim hayatımın dönüm noktası varmam gereken noktaya giderken atacağım ilk dönemeç diyebilirsin..bir otoban düşün..gideceğin yere gitmek için bedel ödeyeceksin..yola gireceksin..istikamet bellii..mii acaba..hadi önce istikameti belirle..hangi otobana girmek istiyorsun..çünkü bedel ödemeye değmelii..
__________________
Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii..

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-10-2012, 01:28 AM   #7 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2012
Mesajlar: 214
Tesekkür: 1
148 Mesajinıza toplam 298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bumbada is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Birilerinin bunu okumasına ihtiyacım var şuan :)

en önemlisi basit gibi görünebilir . meli malı cümlelerinden uzak dur . ders çalışmalıyım deme ders çalışırsam iyi olur de . meli malı cümleleri motivasyonu azaltıyor ve çalışmayı engelliyor .
bumbada isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-10-2012, 01:59 PM   #8 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2012
Mesajlar: 25
Tesekkür: 26
20 Mesajinıza toplam 40 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Stien I Bjerget is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Birilerinin bunu okumasına ihtiyacım var şuan :)

Merhaba Betü
İlk önce şunu belirtmek isterim yaşın daha küçük bu yüzden bu kadar sıkıntı yapma bu sene giremesen bile üniversiteye seneye girersin.Kaldıki okumanın yaşı yok!
Bu konuda biraz başını ağrıtmak istiyorum kendimden bahsederek.Öncelikle 2004 senesinde liseyi bitirdim.Bu arada bir sene dershaneye gittim ve hazırlandım ama olmadı(olmadı değil ben elimden gelen çabayı göstermedim açıkçası).
Sonra iş hayatına girdik.Hazırlandığım seneyi saymazsam aradan 7 sene geçmiş ,bu yedi senenin 3 senesini yurt dışında çalıştım çok harika diye düşünebilir belki bir çok insan ama aslında öyle değil.Gecen sene türkiyeye dönüş yaptım ve hemen ygs sınavına girdim hazırlanmdım ama şu an açıköğretime kayıt oldum.Hemen ardından kpss ye girdim onada kısmen hazırlandım diyeyim.Üstünden 7 sene gecmiş ve ben bir gün olsun kitap açmamışım ve ygsydi,össydi kpss defterını hıc acmadan o sırada kapatmıştım.Şimdi tekrar o sayfayı açtım ve yasım 26 hala birşeyleri değiştirmek için hayatımda uğraşıyorum.Bu arada benden 3 yaş küçük olan kardeşim üniversiteyi bitirdi 4 senelik üstelik 1 sene ingilizce hazırlık okuyacaktı onuda anadolu lisesi mezunu olduğu için ve kapalı çarşıda çalışıp dilini geliştirdiği için sınava girip başarıyla geçti.Şuan benim biriktirdiğim parayla ingilterede dilini daha da ileri seviyeye taşıyor.Bu iki örneği neden verdim dersen kardeşim bir sene sonra muhtemelen çok iyi bir yerde iyi bir işe başlar askerlikten sonra.Ben ise daha üniversitenin 1.sınıfında olurum.Anlatmaya çalıştığım şey kendimi ve cevremde benim yaşımda evlenmiş çocuğu olmuş ya da iyi bir işte çalışan arkadaşlarımı göz önünde bulundurduğumda geç kaldığım aşikar.Ama vazgeçmedim.Vazgeçtiğim şey bir ygs sınavı değil kendi hayatım olucak o zaman.Sana hayatın toz pembe yanını gösteremicem ne kadar bu sitede herşeye olumlu bakmak gereksede bazı şeyler zorlukların verdiği hırs ve azimle olur.Şuan bir işte çalışıyorum saat 06:30 kalkıyorum ve gece 22:00 işim son buluyor.Gün içinde belli bir saat bana kalıyor o da eğer bütün işlerimi hızlı bir şekilde bitirebilirsem.Bu zaman dilimi saat 12:00 ve 16:00 arası şimdi sana bu zamanda nasıl ders çalıştığımı anlatacağım.Umarım sana yardımcı olur çünkü; ben farklı bir yöntem uyguluyorum.

Şimdi mart ayında ygs sınavı var.Bu ayı saymazsak kalan 4 ay var elimizde.

Ekim Ay'ı
Ben ilk çalışmam gereken dersi Türkçe olarak belirledim.
Bayram tatilinin olmasıyla beraber Türkçeyi bitiriyorum inşallah.

Kasım Ay'ı
Tarih dersine ayırdım bu arada türkçeyi tekrar yapmayıve deneme çözmeyi ihmal etmiyorum.

Aralık Ay'ı
Coğrafya ve Felsefe'yi aralık ayında halletmeyi planladım.Bu arada bunlara ek tarih ve türkçe tekrar artı testler çözmeyi ihmal etmiyorum.

Kalan ocak ve şubat aylarında ise matematikten özel ders almayı düşünüyorum en azından temel kavramlar ve problemleri hallederim.Ocak ve şubat ayından çalışan sözel derslerden denemeler çözerek eksiklerimiz varsa onları telafi etmeye çalışıyoruz..Şubat ayı bitip mart başlayıncada elimizde bize 3 hafta kalıyor o 3 haftanın 2 haftasını öss geçmiş soruları çözüyoruz.Kalan bir haftada da psikolojik olarak kendimizi sınava hazırlıyoruz.Moral depoluyoruz ve SINAVI KAZANIYORUZ İSTEDİĞİMİZ BÖLÜM VE PUANLA:)

Çalışma kısmınıda yazmak istiyorum çok uzun oldu ya:S
Öncelikle netten konuyu dinliyoruz bunun için herkesin bildiği bir adres var dinlerken not alıyoruz.Konuyla ilgili kitaplarımızda açık.Sonra konuyu bu sefer kitap üstünden okuyoruz önemli gördüklerimizi renkli kalemle işaretliyoruz.Sonra çözümlü sorulara bakıyoruz geren nette gerekse elimizdekileri değerlendiriyoruz.Sonra soru çözmeye geçiyoruz.En az 100 soru çalışılan konuyla ilgili.Yapamadığın ya da takıldığın soruları mutlaka boş bırak.Her sorunun cevabına testin tamamını bitirdikten sonra bak yanlışların varsa incele ve tekrar çalış o hatalarını.Şuanda sözcükte anlam ,cümlede anlam,parağraf bilgisi,parağrafta yapı,parağrafta düşünceyi geliştirme yolları,cümlenin öğeleri bitti.Diğer türkçe konularıyla devam ediyorum.Tahmini olarak 1 kasımda türkçeyi bitirip yeteri kadar soru çözüp tarihe geçiyorum.

Bu kadar uzun yazdığım için kusuruma bakmaa umarım sana yardımcı olur sende kendi zamanına göre ve kendine göre çalışma belirlersin artık.Bu arada akşamlarıda açıköğretim çalışıyorum.Ve kitap okumayıda yabana atmıyoruz.
Stien I Bjerget isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-10-2012, 05:45 PM   #9 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2012
Mesajlar: 46
Tesekkür: 49
39 Mesajinıza toplam 81 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
blackstarr will become famous soon enough
Standart Cevap: Birilerinin bunu okumasına ihtiyacım var şuan :)

Stien I Bjerget hevesinizi kırmak istemem ama 6 günlük bir tatilde türkçeyi nasıl bitirebilirsiniz ki çok zor çünkü çok konu var.... bende bu sene sınava gireceğim yeterli kaynağım ve desteğim yok elimden geldiğince bir şeyler yapıyorum bazen istek gelmiyor bazen çok çalışıyorum dengesiz bir şekilde devam ediyor ama insan iş hayatına başlayınca anlıyor okumak gerektiğini
blackstarr isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-10-2012, 01:29 AM   #10 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2012
Mesajlar: 188
Tesekkür: 143
165 Mesajinıza toplam 463 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Senemmms is on a distinguished road
Standart Cevap: Birilerinin bunu okumasına ihtiyacım var şuan :)

Caanım çok benzettim ben seni kendime. 4 yıl fen okudum ve laylaylom girdim sınava. Diğer sene busefer çalışıcam dedim hevesle başladım ama fıss söndü hepsi.Başlarda çok iyiydim yılbaşına kadar. İşte dersanede ilk 10dayım falan hocalar baylıyo bana çok beklentililer falan.Ama birden bütün istek gitti. Önceki yıl okulla olmuyo bahanem vardı ama bu sene yok bişeyler yapmalıyım dedikçe hep çalışmamama bahane çıktı. En sonunda o sene çok şey yaşadım ve yine çalışamadım. Ama 5 yıl fen okumuş oldum. Sonra hep dua ederken benim için en hayırlı yerde olmak istiyorum Allahım diyerek dua ettim. Hep ama hiç il düşünmedim. Sonra ben oylesine edebiyata girdim, kiii hiç aklımda yoktu. Kaydolmuştum ama sabah kalkmak istemediğim için girmicektim. Bi gece önce fen okuyup tm den seçim yapan arkadaşımla konuştum dene senem yapma etme dedi. Girdim bölümüm olmadığı halde.Sonra çıkışta nüfüs cüzdanımı kaybettim. Şok olmuştum şaka gibi geliyo insan hep bulcakmış gibi düşünüyo bildiğin rahat rahat dolanıyodum. Sonra annemle babam beni karakola götürdü ifade evrdik işte kaybolduğuna dair. Bi belge imzalayıp verdi polis, üstünde nüfüs cüzdanındaki bilgilerden daha fazla bilgi vardı. Bununla sınava girebilirsiniz dediler tamam dedik eve gittik. İşte sabah gayet normal kalktım kendi bölümümün sınavına giricem falan. Okula gittim sınava girmeye almadılar. Ciddi ciddi almadılar. Bi saat var gidip nüfüs cüzdanı çıkartın dediler. arabaya atladık. sonra gitceğimiz nüfus müdürlüğü arabayla girilmicek biyerde koştur allah koştur sabahın köründe babamla nüfüs müdürlüğüne koşuyoruz. Girdik kapıda güvenlik görevlisi, ''ya her pazar açığız ama bu pazar kimse gelmedi neden bilmiyorum'' dedi adam. Biz kaldık öyle, nasıl ya falan. Ve ben ogün sınava giremedim. Gitti yani 5 sene. Evet edebiyata girdiğim iiçin tm den tercih yaptım. Eskişehirde ingilizce işletme okuyorum. Ve diyorumki iyiki bura olmuş iyiki sayısalda okumuyorum :D
Bende düzenli çalışan biri değilim hatta şu hayattaki en anlamsız çalışan öğrenciyimdir :D hocalar hep kızardı harcıyosun kendini diye ama işte gençlik kanı başka bişey . Çok uzattım farkındayım ama endişe sokmadan hayatına ders çalış. Hep hedef koy derler ama o bende işe yaramadı bende bıraktım. Bence çalışıp en hayırlı yeri dilemeli insan. Çünkü istediği ile gidip çok mutsuz olan arkadaşlarımda var. Bilemeyiz herşey bölüm değil. Arkadaşların yaşadığın ortamda önemli. benim 18. tercihim tuttu, o tercihimin önündeki tercihler kafaadan tutuyodu ama gelmedi. Ben o nüfüs cüzdanını kaybettim ya artık herşeyi kadere bağlıyorum iyice abarttım :D Sen tm ye geçmeye cesaret etmişsin ben edememiştim. Edemediğim için böyle oldu diyorum hep hihi :D
Ay benim buraya yazma amacım şeydi. Ben sonradan farkettimki bende başarısızlık korkusu var. Babam bana çok güvenir nezaman ciddi bi durum olsa sınav falan bana bişeyler olur ve hep bahanem olur. Çünkü babam bana okadar güvenirki sormaz bile senem bunu yapabilcekmisin diye. Senem zaten yapar der. Bu bende büyük sorumluluk oluyo ve demekki bende farkında olmadan böyle çıkıyorum işin içinden. yani ben sendede onu gördüm gibi; BAŞARISIZLIK KORKUSU. Belki doğru belki yanlış ben zor kabul etmiştim ama bu gerçekten böyle bende. Sendede onu gördüm söylemek istedim . Kusura bakma çok uzattım sadece çok benzettim kendime çenem düştü oyuzdeen. İyi bayramlar iyi geceeler :D
__________________
Yaşadın mı büyük yaşayacaksın, ırmaklara,göğe,bütün evrene karışırcasına
Çünkü ömür dediğimiz şey, hayata sunulmuş bir armağandır
Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana.
Senemmms isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

« Lys yardım. | - »

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Birilerinin bunu okumasına ihtiyacım var şuan :)

Sınavlara Hazırlık Klubü ve Öss Destek Birilerinin bunu okumasına ihtiyacım var şuan :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhabalar.Ben geçen sene anadolu lisesini tamamladım diplomamı aldım.Büyük bir merakla bekledigim YGS-LYS'ye girdim.Ve sonuc istedigim gibi olmadı. Olmamasının genel nedeni yeterli düzeyde çalışmamamdı.Pek çok konumu bitiremeden girdim sınava,yetiştirememiştim.Asla düzenli soru çözme alıskanlıgım olmamıstı,yeterli pratik yapmamıstım.Ve sınavda elbette süre sorunu da ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Öss Destek telkin cd indir izle İstanbul Öss Destek nerededir kimdir Öss Destek çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Öss Destek hipnoz Öss Destek olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Öss Destek hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Öss Destek kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.