![]() |
Cevap: 2011 lys-lgs sınavına hazırlananlar Bi dk ben buraya yazdım mı? Ben de hazırlanıyorum sınava. YGS ve LYS aynen. Herkese başarılar. |
Cevap: 2011 lys-lgs sınavına hazırlananlar slmlarrrrrrrrrr |
Cevap: 2011 lys-lgs sınavına hazırlananlar Sana da slmlarrrrr |
Cevap: 2011 lys-lgs sınavına hazırlananlar elinde final yayınları 2008 coğrafya kitabı olan varmı?? |
Cevap: 2011 lys-lgs sınavına hazırlananlar Alıntı:
Bende pdr okumak istiyorum yanlız küçük bir ayrıntı 450 puan falan yapmak gerekiyor. Ağırlıklı olarak edebiyat ve matematik çalışmanı öneririm. Çünkü en çok edebiyat sonrada matematik etkiliyor pdr okumak isteyenlerin puanlarını. Dersaneye gitmeden çalışacağım demişsin sanki pdr için biraz zor ama kesinlikle imkansız demiyorum. Ben lise4teyim dersaneyede gidiyorum ama 2si o kadar zor oluyor ki. Çok pişmanım ben önceden çalışmadığıma. Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama bu senenin stresine artık katlanamayacağım çalışacak mıyım calışacağım ama kazanamazsamda üzülmeyeceğim. çünkü biliyorum bu sene yapabileceğimin en iyisini yapamam. bu sene olmazsa seneye OKUL OLMAYACAK sadece dersaneye giderim ve bi senecik kendimi hayattan soyutlarım ve umarım istediğim yeri kazanırım. inşallah herkes istediği yeri kazanır. ama anladım ki universite öyle yatarak kazanılmıyor. çok zeki olursun o da istisna tabi. |
Cevap: 2011 lys-lgs sınavına hazırlananlar Alıntı:
KEsinlikle...Bende dikkat eksikliği var bunu hallettim mi tamamdır.. işim |
Cevap: 2011 lys-lgs sınavına hazırlananlar merhaba herkese, bende sayısaldan dönme ea öğrencisiyim. hedef psikoloji. peki pdr ile psikoloji arasında ki fark konusunda bana yardımcı olucak birisi var mı? teşekkürler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:15 PM. |