![]() |
Cevap: 2011 lys-lgs sınavına hazırlananlar bu sene yerleşemedim gelecek sen daha iyi olması için telkinlede kendimi desteklemek istiyorum boğaziçi işletme için bekledim ama şuan boşluktayım we tekrar toparlanmam lazım sürekli ders çalıştıran bişi war mı acaba |
Cevap: 2011 lys-lgs sınavına hazırlananlar geçen sene umrumda değildi sınav falan ama simdi herşey değişti.dershane basladı testlerr gözüme dağ gibi gzüor belki biri bana bunu su zamana kadar çözeceksin demese kafamı yormadan istekle çözerim ama öyle olmuorr yığmıyorlarmı testleri su güne bitcek demiyorlarmıı gzümee dağ gibi gözüküor herşeyyy baskı altında hissediyorum kendmi. ağlıycam nerdeyse düşünün.çou ardslarımn umrunda değil ama ben çok takıyorum. bazı dersleri anlamadığımda cabasıı..hızlandırma aşamsındayız..ama henüz en basından dayanamıyorummm . var mı benim gibi olannn. böle gidersee ben bırakmayı üdşnüyorum dersheneyi bi sne kayıp bişi olmaz herlde dmi :( |
Cevap: 2011 lys-lgs sınavına hazırlananlar Merhaba arkadaşlar. Bende sınava hazırlanıyorum ve sosyoloji okumak istiyorum. :) İnşallah hepimiz istediğimiz yerleri kazanırız. Üniversiteyi kazanmayı 2 nedenden dolayı istiyorum;meslek edinmek ve üniversite ortamını tatmak :) Herkese başarılar... |
Cevap: 2011 lys-lgs sınavına hazırlananlar Alıntı:
|
|
Cevap: 2011 lys-lgs sınavına hazırlananlar arkadaşlar bende hazırlanıyorum . Tmden giricem . Türk dili ve edebiyatı okumak istiyorum . ekolhocayı bildiğim iyi oldu tşkler (: |
Cevap: 2011 lys-lgs sınavına hazırlananlar Umutluluk, bende aynen senin gibi düşünüyordum bana demeseler şu güne çözüceksin şu kadar soruyu diye ben onu yine çözerim ama o kadar çok sıkıyorlar ki çalışma hevesin varsa o da gidiyor. Ama şimdi öyle düşünmüyorum çokta kafaya takmıyorum ödevleri yapıyosam veya yapmıyosam kendime. illa soruyu çözmeden geçir arkadadan cevapları diyorlar. ama ben bunu yapmıyorum kendimi kandıracak değilim. ama o kadar sıkıyorlar ki bazen yapacak duruma geliyorsun. neyse bu sene sabretmeli. |
Cevap: 2011 lys-lgs sınavına hazırlananlar meraba arkadşlar radyoloji hakkında bilgisi olan avantajları-dezavantajları maaşları fln bilgisi olanlar cvp yazsn. radyasyona fzla maaruz kaldıklarını duydum okdr :S |
Cevap: 2011 lys-lgs sınavına hazırlananlar radyasyona fazla maruz kalmıolar aslındaa..zararlı ışınları emen bir kolyeleri varr(kart şeklinde) ...tamamen doldugunda cıkıosun zatenn....izini herkesten fazla kullanıosun....iş imkanın fazla olmasada piyasaya göree yinede iii.her hastanede 4 yada 3 kişi çalışıoo ...devlette olmadı özelde çalışırsınnn....aklına takılan bişey olursaa sor yınee... |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:36 PM. |