![]() |
merhabalar okb olanlar yardım:( arkadaşlar merhabalar ben kendi hastalığım için araştırma yaparken siteyi buldum.obsesifim ve hangi mp 3 indireceğimi bilmiyorum yardım edermisiniz? |
Cevap: merhabalar okb olanlar yardım:( Merhaba İlk etapta önerilen suçluluk ve ego ücretsiz telkinleri faydalı olacaktır.Eğer gerekirse ileride bu konu ile ilgili özel telkin yaptirabilirsiniz. |
Cevap: merhabalar okb olanlar yardım:( bn de obsesifim :( |
Cevap: merhabalar okb olanlar yardım:( merhaba atakan bey..okb ile ilgili bi telkin hazırlansa içeriği nasıl olabilr ki? yani olur olmaz şeyler kafaya takılyo,belli bi takıntı olmuyo bu hastalıkta,takıntılar değişebiliyor :( bundan kurtulmak istiyorum:( |
Cevap: merhabalar okb olanlar yardım:( bende de obsesyon var.bide bununyanında panik bozuklukta var.ben ego,başkalarının düşüncelerini önemsememe,sosyal fobi,topluluk karlısında konuşma ve depresyon dinliyorum sizde bunları önerebilirim |
Cevap: merhabalar okb olanlar yardım:( bu konularda ücretli cdler var bir inceleyin isterseniz |
Cevap: merhabalar okb olanlar yardım:( okb den şikayetçi olan varmı kendimi çok yalnız hissediyorumda:( |
Cevap: merhabalar okb olanlar yardım:( merhabalar maalesef bende de okb var. Hatta ucretli calismalardan kisiye ozel cdlerde aldim faydasi olabilir ama okb oyle bir hastalik ki telkinleri bile dinleyemiyorumagl34 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:42 AM. |