Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Ne Yapmalı? > Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun!

Uyarılar

Olumsuz Duygularınız Size Ne Demek İstiyor?

Ne Yapmalı? ve Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! Olumsuz Duygularınız Size Ne Demek İstiyor? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Acı, nefret, yalnızlık, gıcık olmak, endişe, can sıkıntısı gibi pek çok duygu yoğunluğunu hissetmeyi sevmediğimiz için onlar kötü duygular olarak anlamlandırırız. Hoş olmayan bir duygu içine girdiğinizde de, bu duygunun sebebini kaynağını sorgulayarak ya da içinde bulunduğumuz duygu durumunu tekrar ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! telkin cd indir izle İstanbul Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! nerededir kimdir Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! hipnoz Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! kuantum düşünce kitap haberi

Olumsuz Duygularınız Size Ne Demek İstiyor?

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01-01-2013, 05:42 PM   #1 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Olumsuz Duygularınız Size Ne Demek İstiyor?


Acı, nefret, yalnızlık, gıcık olmak, endişe, can sıkıntısı gibi pek çok duygu yoğunluğunu hissetmeyi sevmediğimiz için onlar kötü duygular olarak anlamlandırırız. Hoş olmayan bir duygu içine girdiğinizde de, bu duygunun sebebini kaynağını sorgulayarak ya da içinde bulunduğumuz duygu durumunu tekrar tekrar dile getirerek kendinizi daha da kötü bir ruh haline sokarsınız.

Çok kötüyüm, moralim bozuk, üzgünüm, yalnızım, neden böyleyim, kim yaptı, o yaptı, senin yüzünden vs. gibi konuşmalarla, o beğenmediğiniz duygu durumunu daha fazla içinize çekersiniz. Unutmayın ki "Ne ararsanız onu bulursunuz." Niyetiniz ne, kötü durumundan çıkmak mı yoksa daha fazla kötü duygu yaratmak mı?

Eğer sürekli geçmişinize bakıp bugününüzü zehir eden sebepler arıyorsanız ya da neden bu duruma düştüğünüze yoğunlaşıyorsanız, beyniniz size bu doğrultuda kanıtlar sunacak ve kendinizi daha kötü hissettirecektir. Oysa acilen farkına varılması gereken geçmişin sizin geleceğiniz olmadığıdır.

Hayat yolunda hiç bitmeyen bir öğrenme vardır. Bilgi herkesin içindedir. Yeter ki öğrenmek isteyin. Her yer mesajlarla doludur. Duygularınız da birer öğrenme aracıdır. Duygularınızı olumlu bir şekilde kullanırsanız onların size hizmet ettiğinin farkına varırsınız. Örneğin kendinizi yalnız hissettiğiniz ve sıkıldığınız bir zaman olumsuz duygular içindesinizdir. Böyle bir duygu size acaba neyi fark etmenizi işaret ediyor olabilir? Size nasıl bir eylem çağrısı yapıyor, nasıl bir mesaj yolluyor olabilir?

Belki daha fazla sosyalleşmeniz gerektiğinin mesajını veriyordur, belki de arkadaşlarınıza daha iyi davranmanız gerektiğini söylüyordur. Herkese göre mesajın içeriği farklıdır.

Birde böyle düşünseniz, olumsuz duyguları size bir şeyler öğretmeye çalışan dostlar olarak görseniz, acaba yaşam kalitenizi ne kadar arttırırsınız?

Duygular bize dışarıdan gelmez, biz onları içimizde üretiriz. Yani kaynak BİZİZ. Kaynak biz olmasaydık herkes aynı olaya, aynı kişiye karşı aynı duyguyu hissederdi. Bunun böyle olmadığını, herkesin olaylar ve kişiler karşısında farklı duygular beslediğini biliyorsunuz. Aynı duyguyu besleyenler de olabilir ama onların da bu duygu durumları içinde kalış süreleri farklıdır.

Kimi insan işten kovuldu diye 2 gün üzülür, kimi aylarca. Belki de kendini hasta edene kadar...

Olumsuz duygularınıza odaklandıkça, iç kaynağınız (duygu üretim merkeziniz) o duyguyu daha yoğun bir şekilde üretmeye devam eder. Kendinizi çok iyi hissettiğinizde, o gün kaç kere "Kendimi harika hissediyorum, çok iyiyim." dersiniz. İki-üç bilemedin beş. (Belki de nazar değer korkusuyla hiç.)

Peki kötü duygular içindeyken bu durumu kaç kez içinizden ya da dışınızdan tekrar edersiniz? On-on beş, yirmi belki sayılamayacak kadar çok. Sonuç; kendinizi daha kötü hissedersiniz, ta ki güzel bir olay ya da kişi sizi etkileyene kadar.

O zaman size şu soruyu sormak isterim. Sizin dışınızda bir olay veya kişi, sizin içinizdeki kaynağı olumlu ya da olumsuz şekilde kullanmanız için etkileyebiliyorsa, siz kendi kaynağınızı kendiniz istediğiniz şekilde neden kullanmıyorsunuz? Kaynağı kullanmanın en güzel yolu da kendinize doğru soruyu sorarak başlamaktır. Bu duygu bana ne demek istiyor?

Neyi değiştirmem gerekiyor? Ne yaparsam bu duyguyu olumlu hale getirebilirim? Bu tip sorular sizi ileriye götürür, eyleme geçirir. "Ben neden böyleyim, bana ne oldu? Kendimi kötü ve çaresiz hissediyorum..." gibi konuşmalar da dibe çeker.

Birisinin ya da bir olayın gelip sizin duygularınızı değiştirmesini beklemeyin. Yoksa hep kişilere ve olaylara bağımlı bir hayat yaşarsınız. Kaynak içinizde, iplerinizi kendi elinizde sıkı sıkı tutun ve dilediğiniz gibi duygu üretin. Olumlu duygu üretebilmeyi hem kendim hem de çalıştığım pek çok danışanım başarmıştır, en güzel yanı da bir müddet sonra olumlu duygular üretmek alışkanlığınız haline geliyor.

Şimdi gülümseyin ve "Bugün kendimi iyi hissetmeyi seçiyorum, KAYNAK BENDE, GÜÇ BENDE!" diye bağırın. (Ortam müsait değilse zihninizden de bağırabilirsiniz.)

Sevgiyle ve sağlıkla ilerleyin...


Alıntıdır.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-01-2013, 06:13 PM   #2 (permalink)
Yüzbaşı
 
ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 627
Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough
Standart Cevap: Olumsuz Duygularınız Size Ne Demek İstiyor?

Safirr olumsuz düşüncelerin neyden kaynaklandığını biliyormusun yada self sabotajı.. bilgisayarımın en ücra köşesinde bulunan şu paragrafı paylaşmak istiyorum..''Kişinin kendi kendine yaptığı olumsuz iç konuşmalar nedeniyle özgüveninin düşmesi ve kendini gerçekleştirmesinin engellenmesi olarak tanımlanan 'Self Sabotaj', daha çok çocukluk döneminde öğrenilen hatalı düşüncelerden kaynaklanıyor.''
ßyKuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-01-2013, 08:31 PM   #3 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Olumsuz Duygularınız Size Ne Demek İstiyor?

Evet bizim çekirdek inanç olarak adlandırdığımız konu. Hayatın genelinde tekrar eden tıkanıklıklara sebep oluyor.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-01-2013, 08:58 PM   #4 (permalink)
Yüzbaşı
 
ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 627
Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough
Standart Cevap: Olumsuz Duygularınız Size Ne Demek İstiyor?

yanlıs anlamadıysam olumsuz düşünceler çekirdek inançtan oluşuyor demişsin ama çekirdek inançlarıda oluşturan sonuçta olumsuz iç konusmalar.. Self sabotaj yani kendi kendini sabote etmesiymiş biraz araştırdımda bu konuyu insanı hasta eden bir konu bu içindeki gücü kullanmak yerine bahane üreten kendi gücünü görmezden gelen kötü bir sabotaj şekli
ßyKuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-01-2013, 09:18 PM   #5 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Olumsuz Duygularınız Size Ne Demek İstiyor?

Alıntı:
ßyKuS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yanlıs anlamadıysam olumsuz düşünceler çekirdek inançtan oluşuyor demişsin ama çekirdek inançlarıda oluşturan sonuçta olumsuz iç konusmalar.. Self sabotaj yani kendi kendini sabote etmesiymiş biraz araştırdımda bu konuyu insanı hasta eden bir konu bu içindeki gücü kullanmak yerine bahane üreten kendi gücünü görmezden gelen kötü bir sabotaj şekli
"...daha çok çocukluk döneminde öğrenilen hatalı düşüncelerden kaynaklanıyor."

Yanıtım yukarıdaki kısma istinadendi. Çekirdek inançlar çocukluk döneminde yaşanılan deneyimler sonucu oluşan inanç kalıplarıdır. Yaşadıklarımız sonucunda oluşturduğumuz yargılar inançlarımızı şekillendirirler ve bu da gelecek dönemdeki davranışlarımıza temel oluşturur.

Bunlar kişinin yaşam kalitesini inanılmaz derecede yükseltebileceği gibi dediğin gibi kendi gücünü sabote etmesine de neden olabilir.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-01-2013, 09:35 PM   #6 (permalink)
Yüzbaşı
 
ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 627
Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough
Standart Cevap: Olumsuz Duygularınız Size Ne Demek İstiyor?

çocukluğuma dair pek olumsuz birşey hatırlamazken bu kadar hatalı düşünceye sahip olduğuma inanamıyorum..
ßyKuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-01-2013, 01:38 PM   #7 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Oct 2009
Mesajlar: 16
Tesekkür: 7
14 Mesajinıza toplam 40 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vedat678 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Olumsuz Duygularınız Size Ne Demek İstiyor?

Farkındalığı arttıran çok güzel bir yazı, tşk.kur.ler :)
vedat678 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-01-2013, 11:02 AM   #8 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Dec 2012
Mesajlar: 11
Tesekkür: 0
7 Mesajinıza toplam 10 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mislimya is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Olumsuz Duygularınız Size Ne Demek İstiyor?

paylaşımınızın çıktısını alıyorum çok teşekkürler.sanırım pek çok arkadaşımın istifadesine sunulacak
mislimya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-01-2013, 10:20 PM   #9 (permalink)
Moderator
 
Üyelik tarihi: Sep 2011
Mesajlar: 1,081
Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
azraist_24 is on a distinguished road
Standart Cevap: Olumsuz Duygularınız Size Ne Demek İstiyor?

Cok tesekkurler, Isildayan Safir, tekrar tekrar okufdum keyif aldim...
azraist_24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-01-2013, 12:59 AM   #10 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Jan 2013
Mesajlar: 16
Tesekkür: 134
12 Mesajinıza toplam 27 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Çağla** is on a distinguished road
Standart Cevap: Olumsuz Duygularınız Size Ne Demek İstiyor?

Alıntı:
ßyKuS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çocukluğuma dair pek olumsuz birşey hatırlamazken bu kadar hatalı düşünceye sahip olduğuma inanamıyorum..
Ne tuhaf değil mi, insanın kendi düşüncelerinin farkında olması. Bu yorum yapılmamış olsaydı, aynı sözcükleri ben yazardım kesinlikle :)

Paylaşımın üzerimde etkisi olacağını biliyorum, teşekkür ediyorum Işıldayan Safir.. :)
Çağla** isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Olumsuz Duygularınız Size Ne Demek İstiyor?

Ne Yapmalı? ve Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! Olumsuz Duygularınız Size Ne Demek İstiyor? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Acı, nefret, yalnızlık, gıcık olmak, endişe, can sıkıntısı gibi pek çok duygu yoğunluğunu hissetmeyi sevmediğimiz için onlar kötü duygular olarak anlamlandırırız. Hoş olmayan bir duygu içine girdiğinizde de, bu duygunun sebebini kaynağını sorgulayarak ya da içinde bulunduğumuz duygu durumunu tekrar ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! telkin cd indir izle İstanbul Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! nerededir kimdir Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! hipnoz Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.