Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumsuz-dusunceyi-disarida-tutun/)
-   -   Olumsuz Düşüncem İçin Önerileriniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumsuz-dusunceyi-disarida-tutun/620560-olumsuz-dusuncem-icin-onerileriniz.html)

frezya 19-01-2012 08:12 PM

Olumsuz Düşüncem İçin Önerileriniz
 
Arkadaşlarım bu aralar bir olumsuz düşüncedir aldı beni gidiyor.Şu kötü hastalık var ya ismini söylemek istemiyorum,deodorant kullanıyorum,acaba zararlı mı?Şunu yiyoruz acaba kötü mü?Şu içecek şöyle mi?ya bişey olursa,ya anneme bişey olursa diye düşünüp duruyorum ve bundan çok rahatsızım,eskiden aklıma gelmezdi.Belki,annem kansızlık probleminden dolayı yaklaşık 4 ay hastaneye gitti geldi,tahlildi v.s için,ilaç kullanımı falan.Ya üzüldüm,korktum (kötü bişey çıkmasın diye çok dua ettim,şükürler olsun şimdi iyi) ondan etkilendim ya da sürekli tv.lerde şu zararlı,bu zararlı diyip duruyolar ve vakalar çok arttığı için korkuyorum,düşünüyorum.Nedendir bilmiyorum,ama bu düşünceden çok rahatsızım ve kurtulmak istiyorum.Bu gibi olumsuz düşünceleri uzaklaştırmak için önerileriniz bekliyorum.Eft mi yapayım,olumlama yapayım yoksa farklı bir şey mi yapmamı önerirsiniz?

Lusid 19-01-2012 08:35 PM

Cevap: Olumsuz Düşüncem İçin Önerileriniz
 
Olumsuz düşünceleri yok etmek için benim kullandığım yöntemi denemenizi öneririm.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-susturun.html

sweeet 19-01-2012 08:53 PM

Cevap: Olumsuz Düşüncem İçin Önerileriniz
 
Deodorant kullanıyorum acaba zararlı mı diye sorarsan. Biz zararlı değil desek bile beynin onun için zararlı olduğunu düşünecek.

Bir sürü kimyasal var hayatımızın içine girmiş. Dermotolojik testler falan yapılıyor. Sonuçta pazarlama dünyası güvensizliğimiz had safhada olabilir. Ben deodorant kullanmıyorum bir nedeni ozon tabakasına zarar verdiği için. Eskiden daha çok kullanırdık. Ucuz diye. Mümkün mertebe bilindik ve çoğunluğun kullandığı ürünleri kullanıyorum. Kişisek bakım söz konusu olduğunda. Ölçüm kalite ve müşteri memnuniyeti. Önce kendi memnuniyetim de önemli tabi.

Bu kadar yapay ürünlerin, hormonlu sebze ve meyvelerin olduğu bir dünyada kendi üretme şansımız yoksa ya kullanıp ölecez ya da kullanmayıp açlıktan ölecez. :))

Şimdi de süte bahane buldular. Sütün sapı yoğurdun çöpü var. Neye inanıp neye güveniceğimizi şaşırdık. (Evde inek besliycez yakında :D )

Ne olursa olsun ya doğalını ya da doğala en yakın olan ürünleri kullanmaya özen gösteriyorum.

Kişisel tercihim uyarıları dinliyorum ama aklıma acabaları getirmiyorum. Acabalarla yaşanmaz.

Bugün tv de dinledim kahvenin bir çok yararı varmış. Günde 4 bardağa kadar kavhe tüketilebilirmiş. Kafein bir çok konuda faydalıymış. İyi bir antioksidanmış. Kahve için Amerika'da yapılmış bu araştırma. Ha tabi kahve pazarlamak amacıyla yapılmamışsa.

Brokoli yiyin bol bol o da antioksidan. Marul yiyecekmişiz sütten alamadığımız Ca(kalsiyum) iyonlarını alabilmek için. Bir de çaya çorbaya her şeye limoooon koymak faydalıymış. C vitamini de anti-oksidan.

Mümkün mertebe yediklerine dikkat et sporu alışkanlık haline getir ve bilinçaltını kirleten haberlerden uzak dur. Sağlık için hergün şükret, dua et. Hakkımızda hayırlısı olsun. Korkunun bir faydası yok.


frezya 19-01-2012 09:16 PM

Cevap: Olumsuz Düşüncem İçin Önerileriniz
 
Teşekkürler arkadaşlar.sweetcim doğru söylüyosun,biz de mümkün olduğunca doğal ürünler tüketmeye çalışıyoruz dediğin gibi ya kullanıp öleceğiz ya kullanmayıp.E her yerde bi haber birinin söylediğine biri olmaz diyor.İnsanın kafası allak bullak oluyor.Aslında şükür ki öyle bir yerde yaşıyoruz her şeyin doğalı var.İşte insanın aklına geliyor.bilmiyorum etkisi var mı,yok mu ama özellikle erken uyanma telkinini dinlemeyi bıraktıktan sonra (yaklaşık bir haftadır) daha da yoğunlaştı sanki bu düşünceler.Burdan bir arkadaşım söylemişti olumsuz bir haber duyduğunda,gördüğünde ''Bu düşünceleri reddediyorum ve bilinçaltıma girmelerini engelliyorum,, diye söyle,demişti,uzun süredir çok işime yarıyor.Bu cümleyi olumsuz bir şey düşündüğüm zaman da söylüyorum fakat işte bu ara yoğunlaştı olumsuz düşüncelerim,o yüzden sizin de fikirlerinizi almak istedim.Çok teşekkürler.

yelda_k 19-01-2012 09:23 PM

Cevap: Olumsuz Düşüncem İçin Önerileriniz
 
gerçekten durumumuz çok zor.limon ve yoğurt deva deyip yemeliymişiz.kızartılmış yağlara dikkat edelim .diş macununu yutmayalım :)bizim elimizden gelenler bunlar.yaz kış hormon kullanıyorlar .allah sonumuzu hayır eylesin

sweeet 19-01-2012 09:27 PM

Cevap: Olumsuz Düşüncem İçin Önerileriniz
 
Sen şanslısın frezya doğal ürünlere bizden kolay ulaşırsın. Yeldacım sen de Ankara'da olacağına göre orada da bir çok çiftlik var. Sen de gönül rahatlığı ile taze süte ulaşırsın.

Biz İstanbul'da ne yapalıııım? :D sütün derdine düştüm.

İstanbul nüfusuna kaç mandralık süt gerek? Ahh ahh. Sütsüz hiç birşey olmaz. Ne börek, ne çörek, ne tatlı efkarlandım. Eskiden pastörize sütler vardı onlara geri dönsünler madem ne uzatıyorlar.

frezya 19-01-2012 10:00 PM

Cevap: Olumsuz Düşüncem İçin Önerileriniz
 
Evet ya çok şükür,o konuda çok şanslıyız.Sabah bir program vardı dr. köty elması yiyin fln dedi,bugün pazar vardı gözüm elmalarda tabi:)(konu nerden nereye geldi:)) elmaları görünce dedim ki İstanbulda bu kadar doğal elma var mıdır acaba?Kısa bir süredir olsa da sütümüzü doğal alıyoruz,yoğurdumuzu evde yapıyoruz,zaten etle çok aram yoktur,etten çok ot yiyoruz :))) sweet ben sana göndereyim burdan süt :) Yine de aklıma geliyor işte ama sağolun valla arkadaşlar,şurda şunları yazıp bana hatırlatmanız bile içimi rahatlattı biliyor musun.Sağolun.Bu arada sweet ,az önce yazmayı unuttum kahve faydalıymış öyle yazmışsın ya,''beyninizi değiştirin,hayatınız değişsin,, videosunu seyrettim.Orda da dr. dedi ki günde 1-2 fincan kahve için.:)) Yanii bitki çaylarını da biri çıkıyor günde en fazla 3 fincan için diyor,bir başkası çıkıyor günde 2 fincan bile fazla diyor.Bi öyle,bi böyle...Allah yardımcımız olsun.

maviinci 19-01-2012 10:07 PM

Cevap: Olumsuz Düşüncem İçin Önerileriniz
 
Müzik dinle her an, olumsuz düşünceyi yokediyor

sweeet 19-01-2012 10:55 PM

Cevap: Olumsuz Düşüncem İçin Önerileriniz
 
Bitki çayları da ayrı bir mevzu. Bazı bitki çayları dokunabiliyor. Sağlık problemi olan insanlar dikkat etmeli belki de doktora danışmadan almamalı. Bitki çaylarından çok karışık olanları değilde tek çeşit olanları tercih ediyorum genelde. Yeşil çay iyidir limon da katınca tadı fena değil aslında siyah çaydan daha çok seviyorum. Kuşburnu, üzüm, nar, ıhlamur, adaçayı... Karanfil ve tarçınla aromalandırınca insana hem şifa hem de dinginlik veriyor. Biz beslenme tarzımıza mümkün olduğunca dikkat edelim. Kendimiz için sağlıklı olan şeyleri seçmeye çalışalım. Bu önemli gerisi Allah'a kalmış. Biz üzerimize düşeni yapalım eğer öyle bir sınavımız varsa olacaktır elbet.

Sevgili frezya o videoyu -beyninizi değiştirin,hayatınız değişsin
- izlemeye başladım. Güzel anlatıyor adam tamamını izleyemedim. İzlemeye devam edicem. Bazen sindire sindire okumayı ve dinlemeyi tercih ediyorum bilgileri. Çünkü çok hızlı okuduğum zaman sanki aynı hızla unutuyorum gibi geliyor. Hatırlatma için teşekkürler.

Sevgiler, sağlıklı günler hepimize.

kader14 13-03-2015 01:51 PM

Cevap: Olumsuz Düşüncem İçin Önerileriniz
 
PRP, Plateletten zengin plazma uygulamasının kısa adıdır. PRP tedavisinde trombosit hücrelerinden dokuların yenilenmesi ve yaraların iyileşmesi süreçleri başlar. Amaç yaşamsal öneme sahip olan büyüme etkenlerini harekete geçirebilmektir.


PRP
Tedavisi Ankara yöntemiyle bir serum elde edilir. Bu serumdaki maddeler yeni kolajen oluşumunu çoğaltır ve derinin altına yayılarak cildi yenileme görevini üstlenir.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:41 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.