Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumsuz-dusunceyi-disarida-tutun/)
-   -   her yaptıgı bana çok batıyor yardım :(( (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumsuz-dusunceyi-disarida-tutun/618405-her-yaptigi-bana-cok-batiyor-yardim.html)

meltemserkan 25-04-2011 10:18 AM

her yaptıgı bana çok batıyor yardım :((

adminlerim öncelikle böyle bir site kurdugunuz için tşk ederim sizden bi ricam olucak
ben nişanlımı çok seviyorum çocukluktan beri bu aşkımız...ama ben onu bıktırdım her yaptıgı bana batıo maç seyredio idda oynuo maca gidiyor internette oyun oynuyor pek toplum içine girmiyor o yüzden hep kavga hep kavga üzerine çok mu gidiyorum o da ilerde bunlar olmaz benim suan evde vakit geçirmek için mecburum diyor ama benim içimi kemiriyor kavga ettigimizdede sen beni parmagını dolayıp her dedigini yaptırmak istiyorsun ben onu yapamam diyor ne yapmam gerek nasıl davranmam gerek bide ben çok küçük problemleri büyütüyorum agzıma ne gelirse söylüyorum sonrada pişman oluyorum kendime birtürlü hakim olamıyorum :(((ağla2ağla2

Berilce 25-04-2011 11:16 AM

Cevap: her yaptıgı bana çok batıyor yardım :((

Merhaba,
Onu olduğu gibi kabul edemiyorsunuz, satırlarınızdan öyle anlaşılıyor...
Beğeniler, yaşam tarzı ve kültürleriniz farklı olabilir birbirinden, biraz
anlayış lazım, size doğru gelenler, o kişinin doğrusu olmayabilir. Bağırarak,
tartışarak olayların daha da kontrolsuz hale gelmesine sebebiyet verirsiniz, ego savaşları başlar. Kendinizi ve ilişkiniz olan kişiyi çok boyutlu tanımadan,
kendi kızgınlıklarınızın (daha derinde yatan nedenler) nedenini anlamadan evlenmeyin derim size, yok nikahta keramet vardır, ben bu kişiyi yıllardır seviyorum diyerek (başka şeylerde söyleyebilirsiniz kendinize bilemiyorum), düşünmeyin. Hatta fazla zihninizle odaklaşmayın, tabi şunu yapın bunu yapmayın desem de yaşamınıza fazla dokunmuyorum, kaptan sizsiniz, bunları okuyun ve unutun... Buna da zaten kimsenin hakkı olamaz. Size iyi günler diliyorum

yelda_k 25-04-2011 09:06 PM

burcunuzzz ne ?

uzun süreli bi ilişki diyorsunuzz ya eskidende şikayetcimiydinn yoksa yenii mii şikayetci olmaya başladınn..

bence onu bu haliyle kabullenippppp.erken sinirlenmemeye bakınnnn ..hem evde ylnızen sizce ne yapabilirkii .zan geciriordurr .sonuçta evlenince zaten zamn gecisin derdi kalmayacakmı..

ama şunuda slemeden gecemeyeceğimmmm.bence bu bi sorun olmamalıı .kafanız ve içinizz rahatt olsun bence
en zoruda bu olsa gerekk bende çok cabuk sinirlenirimm sinirim cabuk gecerr ama sinirim gectiğinde iş işten geçmiş oluyorrrr

edaiphigenia 25-04-2011 11:59 PM

Telkinleri dinlemeye başladıktan sonra mı başladı acaba yaptıklarının sizi rahatsız etmesi? Ben de bazı kişilerle problem yaşıyorum. Bizim düşünce yapımızın değişmeye başlamasından kaynaklanıyormuş. Çünkü çevremizdeki insanlar aynı kalıyor. Yine de ben yeni sayılırım yanlışım olursa kıdemli arkadaşlar düzeltir umarım:)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:18 AM.