Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Ne Yapmalı? > Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun!

Uyarılar

Sorumluk Duygusu

Ne Yapmalı? ve Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! Sorumluk Duygusu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız SORUMLULUK DUYGUSU 131009 Yirmi dört saatin içerisinde uyumadığımız zamanlarda yapılması gereken olmazsa olmaz işlerimiz oldukça fazladır. Bunun farkında olanlar mutlu diğerleri mutsuz insanlardır. İki tür yapılacak iş listesi vardır. 1 Gün boyunca yapmak zorunda olduğumuz işler ve sorumlukları. 2 Doğumdan ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! telkin cd indir izle İstanbul Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! nerededir kimdir Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! hipnoz Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! kuantum düşünce kitap haberi

Sorumluk Duygusu

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11-02-2010, 07:01 PM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
muraturkom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2010
Bulunduğu yer: Balıkesir
Mesajlar: 362
Tesekkür: 2
353 Mesajinıza toplam 1,516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
muraturkom is an unknown quantity at this point
Standart Sorumluk Duygusu

SORUMLULUK DUYGUSU 131009

Yirmi dört saatin içerisinde uyumadığımız zamanlarda yapılması gereken olmazsa olmaz işlerimiz oldukça fazladır. Bunun farkında olanlar mutlu diğerleri mutsuz insanlardır.

İki tür yapılacak iş listesi vardır.
1 Gün boyunca yapmak zorunda olduğumuz işler ve sorumlukları.
2 Doğumdan ölüme kadar yaşamın gerektirdiği büyük çaplı işler ve sorumlulukları.

Nedir bu küçük işler dediklerimiz?

Ev hanımlarının üç öğün yemek yapma, günlük süpürge, toz alma vb işler. İş hanımlarının ise daha ağır olan hem iş hayatı, hem de ev hayatı sorumlukları olup daha da ağır olan bir yük altındadırlar. Aile fertleri salatadan hoşlanmalarına rağmen, hanımın bunu sıkça pas geçmesi, kışlık yazlık giysilerin katlanıp dolaba kaldırılmasını ertelemek, bulaşıkları biriktirip sonraki güne yada günlere bırakması, ev temizliğinin ertelenmesi vb. görevlerini yapmaması.

Erkeğin damlayıp duran çeşmeyi tamir etmemesi, sallanan bozuk masa sandalyeyi onarmaması, gıcırdayan kapıyı yağlamaması, çalışmayan cihazları tamirciye götürmemesi vb işleri sürekli ertelemesi.

Çocukların bakkala gitmemesi, derslerine günlük tekrar yapmaması, elbiselerini kitaplarını sağa sola fırlatarak toplamaması, ders sırasında öğretmeni dikkatlice dinlemek yerine dersi kaynatmak için öğretmen arkasını döndüğünde arkadaşlarına laf atması.

İş yerindeki elemanın patronun söylediği ama elemanın erteleyerek yerine getirmediği tüm işler.

Patronun ise elemanın iş yükünden fazlasını yüklemesi, maaşını zamanında tam ödememesi, işçisinin yemek saatini unutması, özel günlerinde izin vermede problem çıkarması.

Büyük sorumsuzluklardan aklımıza hemen gelenler,

Kadın için asli görevlerini tamamen yapmama sorumsuzluğudur. Yemek ve temizliği hiç yapmamak, çocuklarının ne yapıp yapmadıklarını umursamamak, eşine ilgisiz kalmak, kişisel temizlik ve bakımlarını yapmadan evde dolaşıp durmak.

Erkek için asıl olan evinin geçimini sağlamamak, türlü bahanelerle iş bulmamakta direnmek, utanmayanları evde, utananları ise veresiye çay içtiği kahvehanelerde akşamı etmek. Karısına bir eş gibi davranmamak, çocuklarının dertleriyle ilgilenmemek, kişisel temizliğine önem vermeyip yaratık misali dolaşmak.

Çocuk için, okula gidiyorum diye evden çıkıp parklara oraya buraya gitmek. Bağımlık veren maddelere ilgi duymak.

Öyleyse tüm bu sorumsuzlukların kaynağı nedir diye sormak istiyoruz. Sebebi çalışmaktan kaçıp tembelliği tercih etmemizdendir.

Bütün bu görevleri yapmamak, sürekli erteleyip “BU GÜNÜN İŞİNİ YARINA BIRAKARAK”.
Cebimize işe yaramayan küçük çakıl taşlarını günden güne doldurmaya benziyor. Yapmadığımız her bir iş için bir çakıl taşı. Bir de bu dertleri yüklenip zamanla ağırlığını hisseder oluruz. Çakıl taşlarıyla dolaşmak zor olurdu sanırım. Dertlerle kederle Müslüm babayla olduğu gibi.

Tüm bu sorumsuzlukların bir de bedelleri var ki işte orası çok acıklı kısmıdır.

Ailelerin kopması, eşlerin aynı evde birbirinden soğuması, güvensizlik duygusunun artması, çocukların okuldan atılması yada öylesine bir okul puanını bile zar zor tutturması. Daha da acılarından olan r, cinnet ve cinayetler, yaralamalar hep bu yüzden değil mi?

Çocuğunun gece yarısı dışarıda ne yaptığını sormayan babaların işlenen cinayetlerden sonra medyada salya sümük ağlamaları sırasında “aklın neredeydi be adam” demek geliyor içimizden.

Şu ana kadar cebimizdeki bu sorumsuzluk nedeniyle zamanla dolmuş olan çakıl taşlarından kurtulmak için bu yazıyı okurken bile geç kaldınız demek istiyorum. Gergin ruh halinize haplarla doktorla çare aramadan önce işlerinizin başına dönün. Mutlu insanlar çalışıyor, üretiyor, yoruluyor siz de öyle olsanız ne çıkar. Tek tek çakıl taşlarından kurtulun, bahane değil çözüm için çabalayın. Göreceksiniz en yakın zamanda sizinde yüzünüz yeniden gülecek, kederli bakışlarınız kaybolacak, elinizi otururken çenenizden çekecek dik duracaksınız. Maddi durumunuz da değişerek düzene girecek. Mutlu olun mutlu kalın.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
içimizdeki dev adam kitap indir ücretsizdir.

https://skydrive.live.com/?cid=2232b...4&sc=documents

hayat hiç bir zaman adil değildir.
muraturkom isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-02-2010, 02:04 AM   #2 (permalink)
Teğmen
 
ankhca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2010
Mesajlar: 37
Tesekkür: 445
42 Mesajinıza toplam 368 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ankhca will become famous soon enoughankhca will become famous soon enough
Standart Cevap: Sorumluk Duygusu

Yazdıklarınıza katılmakla birlikte keşke kötü olayı resmederek buraya taşımasaydınız o ailenin çektiği acıları yok saymak bence acımasızlık gibi geliyor. Tabi siz daha iyisini bilirsiniz ama bence konuyu mutluluğa bağlamak dahi gelmedi içimden.
__________________
“Ey İnsan!Sen kendini etten ve kemikten ibaret zannedersin;
oysaki alem-i ekber(büyük evren) senin içinde dürülüp gizlenmiştir”. (Hz. ALİ)

Seni Seviyorum..
Teşekkür Ederim..
Lütfen Beni Affet..
Özür DiLerim..
ankhca isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-02-2010, 11:29 AM   #3 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2009
Mesajlar: 116
Tesekkür: 12
113 Mesajinıza toplam 576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
darkdays is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Sorumluk Duygusu

.'' Çocuğunun gece yarısı dışarıda ne yaptığını sormayan babaların işlenen cinayetlerden sonra medyada salya sümük ağlamaları sırasında “aklın neredeydi be adam” demek geliyor içimizden''

güzel bir yazı ama o acılı babayı böyle bir yazıyla yargılayamassınız tabikide ağlayacak bunu medyanın önünde yapmasaydıı bu cinayett kapanıp gidecekti adamn yılmadan acısına rağmenn bu olayın üstüne gitttiği için suan katil zanlısı içerdee..yanlış bi yargı bana göree yazıya hiç gitmemiş..ve insanlara yararlı olacak birşey yaparken bu yazıda yargıladığın o acılı insanın bu yazdıyı okuduğunda diyelm katlanacagı acısınıda düşünülseydi keskee..ayrıca hiçbişeyin bedelidee bukadar acı olamaz...
darkdays isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-02-2010, 03:42 PM   #4 (permalink)
Üsteğmen
 
muraturkom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2010
Bulunduğu yer: Balıkesir
Mesajlar: 362
Tesekkür: 2
353 Mesajinıza toplam 1,516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
muraturkom is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Sorumluk Duygusu

Alıntı:
darkdays Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
.'' Çocuğunun gece yarısı dışarıda ne yaptığını sormayan babaların işlenen cinayetlerden sonra medyada salya sümük ağlamaları sırasında “aklın neredeydi be adam” demek geliyor içimizden''

güzel bir yazı ama o acılı babayı böyle bir yazıyla yargılayamassınız tabikide ağlayacak bunu medyanın önünde yapmasaydıı bu cinayett kapanıp gidecekti adamn yılmadan acısına rağmenn bu olayın üstüne gitttiği için suan katil zanlısı içerdee..yanlış bi yargı bana göree yazıya hiç gitmemiş..ve insanlara yararlı olacak birşey yaparken bu yazıda yargıladığın o acılı insanın bu yazdıyı okuduğunda diyelm katlanacagı acısınıda düşünülseydi keskee..ayrıca hiçbişeyin bedelidee bukadar acı olamaz...
Babanın yaşadıklarına yüreğimiz dayanmıyor aslında, Sevgili darkdays, Ancak vurgulamak istediğim, sorumsuzluk yapan tüm anne ve babalar içindir. Bırakın kız çocuğunu erkek çocuğunuzun bile ebeveyn olrak çocuğu bunaltmadan kontrolu akıllıca yapmalı anlamında değerlendirmiştim. Ancak, gariboğlunun savunulacak bir tarafı yok, fakat sokaklarda sayısız gariboğlu ve sayısız talihsiz kızlarla dolu. Anne, babalar evladım bu saatte it uğrğusuz olur sokağa çıkmasaydın derken çocuk karşılık veriyor sana be benim hayatımdan ben gencim sen anlamazsın. Al işte genşlik.çok mu iyi oldu sanki. Allah evlatlarımızın, yakınlarımızın acılarını hele böylesine olanını kimseye vermesin.

GÜVENMEK KONTROL ETMEMEYİ GEREKTİRMEZ.
( Askerlerin duvar levhalarından biridir.)
__________________
içimizdeki dev adam kitap indir ücretsizdir.

https://skydrive.live.com/?cid=2232b...4&sc=documents

hayat hiç bir zaman adil değildir.
muraturkom isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-02-2010, 08:03 PM   #5 (permalink)
Üsteğmen
 
muraturkom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2010
Bulunduğu yer: Balıkesir
Mesajlar: 362
Tesekkür: 2
353 Mesajinıza toplam 1,516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
muraturkom is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Sorumluk Duygusu

Alıntı:
ankhca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yazdıklarınıza katılmakla birlikte keşke kötü olayı resmederek buraya taşımasaydınız o ailenin çektiği acıları yok saymak bence acımasızlık gibi geliyor. Tabi siz daha iyisini bilirsiniz ama bence konuyu mutluluğa bağlamak dahi gelmedi içimden.
ankhca, sesin çıkmıyor?
__________________
içimizdeki dev adam kitap indir ücretsizdir.

https://skydrive.live.com/?cid=2232b...4&sc=documents

hayat hiç bir zaman adil değildir.
muraturkom isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-02-2010, 02:58 PM   #6 (permalink)
Teğmen
 
ankhca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2010
Mesajlar: 37
Tesekkür: 445
42 Mesajinıza toplam 368 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ankhca will become famous soon enoughankhca will become famous soon enough
Standart Cevap: Sorumluk Duygusu

Alıntı:
muraturkom Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şu ana kadar cebimizdeki bu sorumsuzluk nedeniyle zamanla dolmuş olan çakıl taşlarından kurtulmak için bu yazıyı okurken bile geç kaldınız demek istiyorum. Gergin ruh halinize haplarla doktorla çare aramadan önce işlerinizin başına dönün. Mutlu insanlar çalışıyor, üretiyor, yoruluyor siz de öyle olsanız ne çıkar. Tek tek çakıl taşlarından kurtulun, bahane değil çözüm için çabalayın. Göreceksiniz en yakın zamanda sizinde yüzünüz yeniden gülecek, kederli bakışlarınız kaybolacak, elinizi otururken çenenizden çekecek dik duracaksınız. Maddi durumunuz da değişerek düzene girecek. Mutlu olun mutlu kalın.
Ama benim cebimde fazlasıyla sorumluluk yüzünden çakıl taşları var. Şimdi ise tabiri caizse katır tepmiş gibiyim saçma sapan bir uyuşukluk var üstümde kurtulmak silkinmek ne kadar istesemde olmuyor. Motive etmeye çalışıyorum kendimi ama ıııh. Sesim o yüzden pek çıkmıyo hoşgörün.
__________________
“Ey İnsan!Sen kendini etten ve kemikten ibaret zannedersin;
oysaki alem-i ekber(büyük evren) senin içinde dürülüp gizlenmiştir”. (Hz. ALİ)

Seni Seviyorum..
Teşekkür Ederim..
Lütfen Beni Affet..
Özür DiLerim..
ankhca isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-02-2010, 03:25 PM   #7 (permalink)
Üsteğmen
 
muraturkom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2010
Bulunduğu yer: Balıkesir
Mesajlar: 362
Tesekkür: 2
353 Mesajinıza toplam 1,516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
muraturkom is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Sorumluk Duygusu

Alıntı:
ankhca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ama benim cebimde fazlasıyla sorumluluk yüzünden çakıl taşları var. Şimdi ise tabiri caizse katır tepmiş gibiyim saçma sapan bir uyuşukluk var üstümde kurtulmak silkinmek ne kadar istesemde olmuyor. Motive etmeye çalışıyorum kendimi ama ıııh. Sesim o yüzden pek çıkmıyo hoşgörün.
ancha/ Sana belki ilginç bir tesadüf gibi gelecek, Şu an kişisel gelişm büromuzda tam da bu oyunu uygulamalı biçimde oynuyoruz. Her yapmadığımız sorumluluk için bir minik taş, cebimizde bir hata bunlarla geziyor, her elimizi cebimize soktuğumuzda hatırlanan ertelenmişlikler, sen de oynamak ister misin?
__________________
içimizdeki dev adam kitap indir ücretsizdir.

https://skydrive.live.com/?cid=2232b...4&sc=documents

hayat hiç bir zaman adil değildir.
muraturkom isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-02-2010, 10:08 AM   #8 (permalink)
Üsteğmen
 
muraturkom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2010
Bulunduğu yer: Balıkesir
Mesajlar: 362
Tesekkür: 2
353 Mesajinıza toplam 1,516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
muraturkom is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Sorumluk Duygusu

Ezmirana selamlar.
__________________
içimizdeki dev adam kitap indir ücretsizdir.

https://skydrive.live.com/?cid=2232b...4&sc=documents

hayat hiç bir zaman adil değildir.
muraturkom isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Sorumluk Duygusu

Ne Yapmalı? ve Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! Sorumluk Duygusu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız SORUMLULUK DUYGUSU 131009 Yirmi dört saatin içerisinde uyumadığımız zamanlarda yapılması gereken olmazsa olmaz işlerimiz oldukça fazladır. Bunun farkında olanlar mutlu diğerleri mutsuz insanlardır. İki tür yapılacak iş listesi vardır. 1 Gün boyunca yapmak zorunda olduğumuz işler ve sorumlukları. 2 Doğumdan ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! telkin cd indir izle İstanbul Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! nerededir kimdir Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! hipnoz Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.