Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Olumlamalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumlamalar/)
-   -   MUCIZEVİ ONAYLAMALAR (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumlamalar/12480-mucizevi-onaylamalar.html)

Işıldayan Safir 16-01-2011 11:42 PM

Cevap: MUCIZEVİ ONAYLAMALAR

Alıntı:

Divinee Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 787134)
evrensel kaynak nedir ?

Tanrı, Allah, Rab, Yaratıcı Güç... Nasıl hitap ediyorsanız. ttli3

Sevgilerimle. actionsmile

Divinee 16-01-2011 11:47 PM

Tesekkur ederimm (:

esinnti 11-04-2011 07:05 PM

Selam Herkese yeni üyeyim palaşım için çoook teşekkür ederim :) yanlız özür dileyerek anlayamadığım(isim soyad/veya olay) derken olayı nasıl anlatmam gerekiyor en yakın zamanda cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler herkese Sevgiyle Kalın :)))

Işıldayan Safir 11-04-2011 07:35 PM

Alıntı:

esinnti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 795783)
Selam Herkese yeni üyeyim palaşım için çoook teşekkür ederim :) yanlız özür dileyerek anlayamadığım(isim soyad/veya olay) derken olayı nasıl anlatmam gerekiyor en yakın zamanda cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler herkese Sevgiyle Kalın :)))

Boşluğa bağışlamak istediğiniz kişinin adını ya da bir olaysa olayı yerleştirmenizi söylüyor. Olayı anlatmanıza gerek yok. Hatırladığınız anda zaten gözünüzde oluşan bir görüntü var. Onu tanımlamanız yeterli. Mesela "küçük düşürülüşüm" gibi basit bir şekilde ifade etmeniz yeterli olacaktır.

Sevgiler. actionsmile

nlg 11-04-2011 07:56 PM

her şey af etmekle başlıyor olumlamalar harıka emk veren arkadaşlarıma cok teşekkür ediyorum25889

Pappatya 21-07-2011 01:43 AM

Olumlamalar gerçekten çok güzel teşekkürler smil56
Peki bu olumlamaları söylerken bir yandan da eft noktalarına tıklasak etkileri artar mı ne dersiniz ? dusun2 :zpzp:

pinky9 09-09-2011 07:17 PM

çok teşekkürler bende hemen bi kağıda yazıp bugün başlayacağım olumlamalara:)

azraist_24 08-01-2012 01:56 PM

Alıntı:

Pappatya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803217)
Olumlamalar gerçekten çok güzel teşekkürler smil56
Peki bu olumlamaları söylerken bir yandan da eft noktalarına tıklasak etkileri artar mı ne dersiniz ? dusun2 :zpzp:

Sevgili Pappatya,

Harika bir yaklasim EVET kesinlikle EFT yonteminde de bu olumlama cumleleri kullanilmakta, ozellikle `` Kendimi oldugum gibi ve tamamen kabul ediyorum`` olumlamasi hemen hemen her eft konusunda gecerli ve kullanislidir... wave44

mucıze 08-01-2012 07:50 PM

daha önce hiç olumlama yapmamıstım yarın itibariyle baslıyorum :) :) umarım faydalarını görürüm :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:04 PM.