![]() |
Cevap: MUCIZEVİ ONAYLAMALAR Alıntı:
Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: MUCIZEVİ ONAYLAMALAR Tesekkur ederimm (: |
Cevap: MUCIZEVİ ONAYLAMALAR Selam Herkese yeni üyeyim palaşım için çoook teşekkür ederim :) yanlız özür dileyerek anlayamadığım(isim soyad/veya olay) derken olayı nasıl anlatmam gerekiyor en yakın zamanda cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler herkese Sevgiyle Kalın :))) |
Sevgiler. actionsmile |
Cevap: MUCIZEVİ ONAYLAMALAR her şey af etmekle başlıyor olumlamalar harıka emk veren arkadaşlarıma cok teşekkür ediyorum25889 |
Cevap: MUCIZEVİ ONAYLAMALAR Olumlamalar gerçekten çok güzel teşekkürler smil56 Peki bu olumlamaları söylerken bir yandan da eft noktalarına tıklasak etkileri artar mı ne dersiniz ? dusun2 :zpzp: |
Cevap: MUCIZEVİ ONAYLAMALAR çok teşekkürler bende hemen bi kağıda yazıp bugün başlayacağım olumlamalara:) |
Harika bir yaklasim EVET kesinlikle EFT yonteminde de bu olumlama cumleleri kullanilmakta, ozellikle `` Kendimi oldugum gibi ve tamamen kabul ediyorum`` olumlamasi hemen hemen her eft konusunda gecerli ve kullanislidir... wave44 |
Cevap: MUCIZEVİ ONAYLAMALAR daha önce hiç olumlama yapmamıstım yarın itibariyle baslıyorum :) :) umarım faydalarını görürüm :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:04 PM. |