Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Öğretici Bilgiler

Uyarılar

Sizi mutlu kılacak kadar tatlı hatıranız olsun

Serbest Kürsü ve Öğretici Bilgiler Sizi mutlu kılacak kadar tatlı hatıranız olsun Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız YAŞAMIN YANKISI Bir adam ve oğlu ormanda yürüyüş yapıyorlarmış. Birden oğlan takılıp düşüyor ve canı yanıp “Ahhh” diye bağırıyor. İleride bir dağın tepesinden “Ahhh” diye bir ses duyuyor ve şaşırıyor. Merak ediyor ve “Sen kimsin?” diye bağırıyor. Aldığı cevap “Sen ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Öğretici Bilgiler telkin cd indir izle İstanbul Öğretici Bilgiler nerededir kimdir Öğretici Bilgiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Öğretici Bilgiler hipnoz Öğretici Bilgiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Öğretici Bilgiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Öğretici Bilgiler kuantum düşünce kitap haberi

Sizi mutlu kılacak kadar tatlı hatıranız olsun

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04-05-2016, 10:38 AM   #1 (permalink)
Yüzbaşı
 
firdevsi ala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 605
Tesekkür: 143
249 Mesajinıza toplam 320 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
firdevsi ala is an unknown quantity at this point
Standart Sizi mutlu kılacak kadar tatlı hatıranız olsun

YAŞAMIN YANKISI

Bir adam ve oğlu ormanda yürüyüş yapıyorlarmış. Birden oğlan takılıp düşüyor ve canı yanıp “Ahhh” diye bağırıyor. İleride bir dağın tepesinden “Ahhh” diye bir ses duyuyor ve şaşırıyor. Merak ediyor ve “Sen kimsin?” diye bağırıyor. Aldığı cevap “Sen kimsin?” oluyor. Bu yanıta kızıp “Sen bir korkaksın” diye tekrar bağırıyor. Dağdan gelen ses “Sen bir korkaksın” diye cevap veriyor.

Çocuk babasına dönüp “Baba ne oluyor böyle?” diye soruyor. “Oğlum” diyor adam, “Dinle ve öğren!” ve dağa dönüp “Sana hayranım!” diye bağırıyor. Gelen cevap “Sana hayranım!” oluyor. Baba tekrar bağırıyor, “Sen muhteşemsin!” Dağdan gelen ses: “Sen muhteşemsin!” Oğlan çok şaşırıyor, ama halen ne olduğunu anlayamıyor.

Babası başlıyor anlatmaya: “İnsanlar buna ‘Yankı’ derler, ama aslında bu ‘Yaşam’dır. Yaşam daima sana, senin verdiklerini geri verir. Yaşam yaptığımız davranışların aynasıdır. Daha fazla sevgi istediğin zaman daha çok sev! Daha fazla şevkat istediğinde, daha şevkatli ol! Saygı istiyorsan insanlara daha çok saygı duy. İnsanların sabırlı olmasını istiyorsan sen de daha sabırlı olmayı öğren. Bu kural yaşamımızın bir parçasıdır, her kesiti için geçerlidir.”
Yaşam bir tesadüf değil, yaptıklarınızın aynada bir yansımasıdır.



Kim Bilir? Belki...

Belki, Tanrı yanlış insanlarla tanışmamızı istedi doğru insanı tanımadan. Böylece en sonunda doğru insanla tanıştığımızda, bu hediyenin ne yüce olduğunu anlarız.

Belki, mutluluk kapısı kapandığında, başkası açılıyordur; fakat böyle zamanlarda kapanan kapıya öyle uzun bakarız ki, bizim için açılan diğer kapıyı görmeyiz bile.

Belki, en iyi arkadaşlık, sallanan bir koltukta beraber sallandığınız, tek bir kelime etmediğiniz ve giderken bunun hayatınızdaki en iyi sohbet olduğunu düşündüğünüz kişilerde saklıdır.

Belki, elimizde olanın kıymetini kaybettiğimizde anladığımız doğru olabilir, fakat elimize gelene kadar neler kaçırdığımızın farkına varamadığımız da doğrudur.



Hayat Veren Ayrıntılar

< Birine sevginizin tümünü sunmak, asla sizi de aynı şekilde seveceğinin garantisi değildir.

< Sevgiye karşılık beklemeyin; sadece sevginin karşıdakinin kalbinde büyümesini bekleyin. Fakat olmazsa da, sizin kalbinizde büyüdüğüne emin olun.

< Birine çarpılmak için bir an yeterlidir. Birinden hoşlanmak için bir saat ve birini sevmek için bir gün yeterlidir. Ama birini unutmak bir ömür sürer.

< Görünüşe aldanmayın; kandırıcı olabilir. Zenginliğe aldanmayın; yok olup gidebilir.

< Sizi güldüren birini seçin çünkü karanlık bir günü aydınlatan şey bir gülümsemedir. Kalbinizi gülümsetebilen birini bulun.

< Bazen birini öylesine çok özlersiniz ki, onu hayallerinizden çıkarıp gerçek hayatta kucaklamak istersiniz. Hayal etmek istediğiniz şeyi hayal edin, gitmek istediğiniz yere gidin, olmak istediğiniz kişi olun; çünkü yaşayabileceğiniz tek bir hayatınız var. Ve tüm bunları yapabilmek için tek bir şansınız...

< Sizi mutlu kılacak kadar tatlı hatıranız olsun, güçlü kılacak kadar acı deneyiminiz, insan kılacak kadar üzüntünüz ve sizi hayata bağlamaya yetecek kadar umudunuz...

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

firdevsi ala isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-05-2016, 10:38 AM   #2 (permalink)
Yüzbaşı
 
firdevsi ala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 605
Tesekkür: 143
249 Mesajinıza toplam 320 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
firdevsi ala is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Sizi mutlu kılacak kadar tatlı hatıranız olsun

Hayatımızda tutunduğumuz yüzlerce düşünce vardır. Ama bu düşüncelerin bazıları, sizi limitler ya da zehirler.. Size tavsiyemiz bu düşüncelerin sizi günden güne bitirmesini izlemeyin..

1. YETERLİ DEĞİLİM

Kendinizi "zeki değilim", "zengin değilim" , "yeteri kadar güzel değilim" gibi düşüncelerle zehirlemeyin. Daha çok kendinize ne olamadığınızı değil, kim olduğunuzu hatırlatın.

Yeterli Değilim



2. AMACIMI KAYBETTİM

Amacınız sizin kaybedebileceğiniz bir olgu değildir. Amacınız sizin bir parçanızdır.Amacınız kalbinizin içindedir.Amacınızı dışarılarda bir yerlerde değil içinizde aramalısınız.Siz nefes alıyorken amacınız da sizinle birlikte nefes alıyor zaten.





3. "GARİP" ŞEKLİNDE NİTELENDİRİLMEK YERİNE HERKES GİBİ OLMALIYIM

Her insan farklıdır. "Herkes şuraya gidiyor, ben de gitmeliyim", "Herkes şunu yapıyor ben de aynısını yapmalıyım" gibi düşünceler benliğinizi köreltir. Başkasının ikinci versiyonu olmaktansa , kendinizin ilk versiyonu olmaya bakın. Ruhunuzun istediği müzikleri dinleyin, kendi tarzınızda kıyafetleri tercih etmeye bakın, kalbinizin götürdüğü yere gidin.

4.KENDİMİ GÜÇSÜZ GÖSTEREMEM

Bütün maskelerinizi ve kostümlerinizi yere bırakın. Saklanmak için kurduğunuz bütün kalelerinizi yıkın. Diğerlerinin sizi tam olarak görmesini sağlayın ve kendinizi 'gerçekten sevilmeye' izinli bırakın. Bütün kusurlarınızla ve güçsüzlüğünüzle.

5. HAYALLERİME KAVUŞMAK İÇİN EĞİTİMİM YETERSİZ

Hiçbir zaman bir lise, ya da üniversite diplamasının yokluğunu önünüzdeki aşılamayacak bir engel olduğunu düşünmeyin. Eğer bir amaç için çok tutkuluysanız ve o amacı yaparken var olduğunuzu hissediyorsanız, zaten bir yolunu bulacaksınız.

6. AMACIMA ULAŞMADAN MUTLU OLAMAYACAĞIM

Kaç insan kendilerine sihirli bir çubuğun değmesini bekleyerek, mutluluğu erteliyor? Mutluluk kader değildir, bir maceradır. Yani mutluluğun gelecekte biryerde olduğu düşüncesini aklınızdan çıkartın. Amacıma ulaşamadan mutlu olamayacağım düşüncesini aklınızdan çıkartın.Şimdi ve burada mutlu olmaya bakın.

7. HAYAT ÇOK ZOR,HEMDE ÇOK

Bu düşünce sizi öyle limitliyor ki, yapılması çok kolay şeyleri bile gözünüzde büyütmenize yol açıyor. Hayatın bilgeliğine güvenin.Hayatın sizden çok daha tecrübeli olduğuna inanın.Tecrübelerinizden öğrenmeyi bilin. Hayatın, size şekil vermesine izin verin.

"Hayat size benliğinize uygun ve size yardımcı olacak deneyimleri yaşatır.Peki bu deneyimlerin size uygun olduğunu nasıl anlıyorsunuz? Çünkü şu an zaten o deneyimi yaşıyorsunuz."

Eckhart Tolle

8. EBEVEYNLERİM HERŞEY İÇİN BENİ SUÇLUYORLAR

Gücünüzü etrafınızdakilere vermeye son verin ve yaptığınız her şey için sorumluluğu elinize alın.

"Ebeveynlerinizi , sizi yanlış tarafa yönlendirmekte olduğunu düşüncesinin bir son kullanma tarihi vardır; direksiyonu elinize alabilecek kadar büyüdüğünüzde, sorumluluğun sizde olduğunu anlayacaksınız."

J.K. ROWLİNG
9. KİMSENİN BANA YARDIM ETMESİNE GEREK YOK, HERŞEYİ KENDİM YAPABİLİRİM

Diğer insanlardan yardım istemeyi bir zayıflık göstergesi, sadece zayıfların yaptığı bir eylem olarak görmekten vazgeçin. Kimseye ihtiyacım yok, ben güçlü ve hür bir insanım,yapmak istediğim şeyi tek başına yapabilirim düşüncesini bırakıp, nazikce sormayı öğrenmelisiniz. Tek başına yapamayacağınızdan değil, yardım istemenin güçlü ve hür bir insanın yapacağı en cesurca eylemlerden biri olduğunun farkına vardığınızdan.

10. AŞK ÇOK EZİYETLİ, DAHA HİÇ...

Aşk acıtmaz, beklentiler acıtır. Kimse sevgi olmadan daha iyi değildir ve bunu içten içe siz de biliyorsunuz. Hepimiz sevgiyle varız ve sevgimizi yayarız. Sevgi sizin vazgeçebileceğiniz bir olgu değildir. Hayatın anlamı sevgiden geçtiğine göre, sevgiden vazgeçerseniz, hayattan vazgeçersiniz.

11. BİR İLİŞKİM OLMADAN MUTLU OLAMAYACAĞIM

Mutluluğunuzu sakın başka birine bağlı olduğunu düşünmeyin. Şimdiki mutsuzluğunuzun sebebinin bu düşünce olduğu mazeretini uydurmaktan vazgeçin.Sadece şu an nasıl mutlu olacağınızı düşünün.. bir eşle yada yalnız.

"Mutluluk insanın içinden gelir. Dış etkenlerin veya diğer insanların etkisine bağlı değildir.Ne zaman mutluluğunuz diğer insanların hareketlerine ve davranışlarına bağlı olduğunda. Kendinizi, onlara karşı savunmasız ve kolayca incinebilecek şekilde bırakırsınız.Hiçbir zaman gücünüzü başka birinin eline vermeyin."

Brain L Weiss
12. HAYALLERİMİ KOVALAMAK İÇİN ÇOK GEÇ

İşiniz için hayalleriniz için tutkunuzu geri kazanmak için hiçbir zaman geç değildir.Her zaman kendinize yeni bir amaç, yeni bir hayal yaratabilirsiniz. Bunu zaten ruhunuz kendisi yapıyor ve ruhunuza limiti, bu zehirli düşünce ile siz koyuyorsunuz.Yaş kavramının sadece soyut bir kavram olduğunu unutmayın.

13. ONCA YAŞADIKLARIMDAN SONRA ASLA MUTLU VE KABİLİYETLİ OLAMAYACAĞIM

Bu düşünce sizi geçmişe hapseder. Geçmişinizin hikayesini, bütün hayatınızın hikayesi yapmaktan vazgeçin.Yaralarınızı tecrübeye, zorlukları da fırsatlara çevirmeyi öğrenmeye bakın.

" 'Şu an' çok önemlidir.Geçmiş yok , gelecek yok.Zaman çok yanıltıcı bir olgudur. Varolan tek şey şimdidir.Geçmişten tecrübe edinebiliriz ama; değiştiremeyiz. Gelecekten umut edebiliriz ama; geleceğin olduğunu bile bilmiyoruz."

George Harrison
14. KİMSEYE GÜVENEMEM, KENDİME BİLE

Hepimiz hata yapıyoruz, hiçbirimiz mükemmel değiliz lakin bu demek değildir ki kimseye güvenilmez. Unutmayın güven insanları birbirine bağlayan bir tutkal gibidir. Ne zaman güven olmazsa, size destek olacak insan da yokturdur.
firdevsi ala isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-05-2016, 10:43 AM   #3 (permalink)
Yüzbaşı
 
firdevsi ala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 605
Tesekkür: 143
249 Mesajinıza toplam 320 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
firdevsi ala is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Sizi mutlu kılacak kadar tatlı hatıranız olsun

Kerim , yetişkinlik döneminde mutsuz ve kuruntulu bir insandı. Onun yıllarca acı çekmesini sessizce izleyen küçük kız kardeşi Jale, sonunda ona bir danışmana gitmesini önerdi. Kendisinin de yıllar önce terapi gördüğünü ve çok yardımı olduğunu ona açıkladı. "Neden üzülüyorsun ki" diye konuştu Kamil. "Danışmana gittiğinde ondan yararlanabilecek kadar gençtin. Ben çok yaşlıyım ve kendi yolumda gidiyorum. Yaşlı bir köpeğe yeni numaralar öğretemezsin."

Pek çok insan beyinle ilgili yapılabilecek çok fazla şey olmadığını zanneder. Eğer zihniniz size boğucu resimler gösteriyorsa veya cesaret kırıcı düşüncelerde ısrar ediyorsa, canınız sıkkın biçimde dolanırsınız. Eğer beyniniz, hatalarınız ve yetersizlikleriniz üzerinde durmaya devam ederse, kendinizi güçsüz ve kötü hissedersiniz. Bunu yapamazsın, onu bilemeyeceksin gibi düşünceleri tekrar edip durursa, siz de tam da öyle olduğunu varsayarsınız.

Aslında, düşüncelerimizi ve hayallerimizi değiştirebilir ve kontrol edebiliriz. İnsanlar sık sık, "Ben böyleyim işte!" der. Doğru değil. Bu basitçe kontrolün kimin elinde olduğuna bağlıdır. Beyin neye programlandıysa onu yapar, Çocukluğunuzda hep aşağılandıysanız, beyniniz kaydedilmiş olan o aşağılamaları her fırsatta yeniden oynatacaktır. Matematikle ilgili kötü bir deneyiminiz olmuşsa, beyniniz sizi sayılarla ilgili bir şey yapmaktan alıkoymaya karar verebilir. İşte buradasınız; on, yirmi, otuz ya da daha fazla yıl sonra, hala matematiği beceremediğiniz! söyleyerek kendinize bir şans vermeyi imkansız hale getiriyorsunuz. You are not allowed to view links. Register or Login beyin programlarının çoğu, sizi, gerçek potansiyelinizi değerlendirmekten alıkoyan kısıtlamalarla doludur.

Fakat, beyninizin var olan programlanmış haline saplanıp kalmak zorunda değilsiniz.

• Kendinizin programcısı olabilir ve beyninizin çalışmasını, siz kontrol edebilirsiniz. Değişik beyin eğitimi metodlarının bir çok adı vardır; You are not allowed to view links. Register or Login pratik, güdülenmiş imge, akıl oyunları, kendi kendine You are not allowed to view links. Register or Login, imgesel prova. Biz, beyin eğitimi demeyi tercih ediyoruz, çünkü istediğiniz şeyi elde etmek için beyninizi eğitmeniz gerekir. İşte en güçlü beyin eğitimi tekniklerinden biri. Pek çok profesyonel atlet düzenli olarak bunu yapar; yeniden ve yeniden.

• Hayalinizde sizin için gerçekten önem taşıyan bir şeyi başardığınızı canlandırın. Bunu tekrar tekrar çok canlı bir biçimde kurgulayın. Fırsatlar artık eskisinden de daha iyi ve daha çok olacaktır. Bir diğer beyni yeniden programlama metodu ise,

• You are not allowed to view links. Register or Login düşüncelerinizle ve kötümser açıklamalarınızla, sanki birer yaramaz çocuklarmış gibi konuşun. Böylece, bir dahaki sefer hayal kırıklığına uğradığınızda, örneğin "ben bir aptalım" ya da "ben karaktersizin tekiyim" dediğinizde hemen bunları aklınızdan çıkarın... "aptal" ya da "zayıf" gibi kelimeler kullanmayı kesin! Toparlanın! ve ne olacağım görün. Çok keyifli bir sürprizle karşılaşabilirsiniz. Size, bir sonraki bölüm olan "Akli Dengeyi Sağlamak" adlı parçayı okumanızı öneririz.
firdevsi ala isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-05-2016, 10:46 AM   #4 (permalink)
Yüzbaşı
 
firdevsi ala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 605
Tesekkür: 143
249 Mesajinıza toplam 320 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
firdevsi ala is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Sizi mutlu kılacak kadar tatlı hatıranız olsun

Nurten , arkadaşları tarafından, "You are not allowed to view links. Register or Login kişiliğin en iyi örneğidir. Olayların kötü yanını görmekte üstüne yoktur, fakat deneyimlerinin olumlu yönlerini bir keşf edebilse..." diye tanımlanıyordu. Arkadaşlarından biri onu "eksik akıllı" olarak gördüğünü söylüyor ve onun bir gün dengeli bir görünüş elde edip edemeyeceğini merak ediyordu.

Biraz aşırı sadeleştirme olsa da, beyin, oluşumu bakımından vücudumuzdaki bir kasaya benzetilebilir. Kaslar nasıl büyür ve You are not allowed to view links. Register or Loginsayesinde nasıl güçlenirlerse, beyin de kullanma ve You are not allowed to view links. Register or Login alıştırmalarla değişir. Bir haltercinin sağ koluyla daha çok ve daha uzun çalıştığını ve sol kolunu oldukça ihmal ettiğini düşünürsek ne olacaktır? Bir süre sonra daha iyi çalıştırılmış olan sağ kolun, zayıf olan sol kola göre daha kaslı, daha geniş ve daha güçlü olduğu görülecektir. İlk olarak, dengesiz ve asimetrik bir kas gelişir. Bedeni bir dengeye sokmak isterse, sol koluyla daha çok çalışması gerekir, yoksa aksaklık hiçbir zaman giderilemez. Bu yüzden, sağ kolun sürekli yaptığı her bir harekete karşılık sol kol diğerini yakalayana kadar aynı hareketi iki, üç ya da daha fazla kereler tekrarlamalıdır.

Beyninizin "olumsuzluk kasları"nı daha çok kullandığını düşünüyorsanız,

• Olumlu You are not allowed to view links. Register or Login bölgeleri güçlendirerek daha iyi bir akılsal balans elde etmiş olursunuz. Sanki bir kasınızı tekrarlar yaparak ve kullanarak güçlendirmeniz gibi

• Sahip olduğu her bir You are not allowed to view links. Register or Login, resim ya da duyguya karşılık bir sürü olumlu ve tarafsız alternatifler yaratamaya çalışın.

You are not allowed to view links. Register or Login bir duruma düştüğünüzde ya da kötümser düşüncelerde ısrar ettiğinizde, kendinize gelmek istiyorsanız, hemen eğlenceli ve neşeli şeyler düşünmeye çalışın. Zaman geçtikçe, bu You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Loginoyun alanının seviyesini yükseltmeye çalışın ve ayarı yapılmış daha fazla düşünceden keyif almanın yollarını bulun.

Alıntı
firdevsi ala isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-05-2016, 01:36 PM   #5 (permalink)
Yüzbaşı
 
firdevsi ala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 605
Tesekkür: 143
249 Mesajinıza toplam 320 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
firdevsi ala is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Sizi mutlu kılacak kadar tatlı hatıranız olsun

Yeni nesil ebeveynlerin olmazsa olmazlarından biri de çocukları için pahalı ve gösterişli doğum günü partileri organize etmek. Peki sosyal medyada “like” yağmuruna tutulan bu gösterişli partiler çocuğunuzu gerçekten mutlu ediyor mu dersiniz? Cevabı merak ediyorsanız biz söyleyelim: Hayır! Çünkü büyük, süslü ve gösterişli partiler çocuklar üzerinde, anne ve babalarıyla yaşadıkları spontane ve küçük anlar kadar iz bırakmıyor.

Siz de bir ebeveyn olarak çocuğunuza eğlenceli ve bir o kadar da unutulmaz çocukluk anıları armağan etmek isterseniz yazımıza buyurun:

Araba yolculuklarını karaoke partisine çevirin


Birlikte eğlenceli bir şeyler yapmak için hiç zamanınız olmasa bile, çocuğunuzu okula bırakırken ya da arabayla bir yere giderken yolda geçirdiğiniz zamana biraz renk katabilirsiniz. Birlikte dinlemekten en çok hoşlandığınız şarkıyı açın ve arabanın içinde bağıra çağıra şarkınızı söyleyin! Arabada yapılan karaoke aktivitesi özellikle kız çocuklarının bayıldığı bir şey 🙂

Her hafta birlikte bir fotoğraf çekilin


Çocuğunuza, yetişkinliğinde bile dönüp dönüp bakacağı muazzam bir anı armağan etmek isterseniz onunla her hafta aynı yerde ve aynı pozda çekildiğiniz fotoğraflardan oluşan 52 slaytlık bir albüm hazırlayın ve bunu mümkünse her yıl yapın! Çocuğunuz zamanın nasıl geçip gittiğini kendi gözleriyle görünce emin olun buna çok şaşıracak.

Her yıl bir zaman kapsülü hazırlayın

Her yılbaşı gününde, o yıl başardıklarınızı ve yeni yıldan beklentilerinizi anlatan notlarınızı koyduğunuz bir zaman kapsülü hazırlayın.Her sene, bir önceki yıl sakladığınız zaman kapsülünü açın ve ailece duygu dolu paylaşımlar yapın.

Kötü havaların tadını çıkarın

kirlenmek güzeldir

Birlikte dışarıya çıkmak ve doğayla bütünleşmek için ille de günlük güneşlik havaları beklemeyin! Örneğin yağmurlu bir günde, çizmelerinizi ve yağmurluklarınızı giyerek kendinizi doğanın kucağına bırakın. Islak toprak kokusu ve birazcık kirlenmek size çok iyi gelecek.

Evde kamp yapın

“Evde kamp yapmak mı?” dediğinizi duyar gibiyiz ama şaşırmadan önce bir dakikalığına çocukluğunuza dönün ve evde kendi yaptığınız çadırlarda uyumanın verdiği keyfi hatırlayın! İşte çocuklarınıza da aynı keyfi yaşatmak için evde çarşaflar ve minderlerle bir kamp alanı oluşturup geceyi orada geçirin ve gece boyu doyumsuz sohbetler edin.

Sabahlara anlam katın

anne çocuk

Çocuğunuzu sabahları uyandırdıktan sonra, apar topar hazırlayıp kahvaltı ettirmek yerine onunla yatakta birkaç dakika zaman geçirin. Bu süre boyunca sizi mutlu eden ve minnet duyduğunuz şeyleri yüksek sesle söylediğiniz bir ritüel gerçekleştirin. Bu ritüeli gelenekselleştirmek, hem çocuğunuzda sevgi dolu bir anı olarak kalacak hem de hayatında pozitif bir fark yaratacaktır.
firdevsi ala isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-12-2018, 01:28 AM   #6 (permalink)
Yüzbaşı
 
firdevsi ala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 605
Tesekkür: 143
249 Mesajinıza toplam 320 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
firdevsi ala is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Sizi mutlu kılacak kadar tatlı hatıranız olsun

Güzel ve yararlı bir konu
firdevsi ala isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Sizi mutlu kılacak kadar tatlı hatıranız olsun

Serbest Kürsü ve Öğretici Bilgiler Sizi mutlu kılacak kadar tatlı hatıranız olsun Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız YAŞAMIN YANKISI Bir adam ve oğlu ormanda yürüyüş yapıyorlarmış. Birden oğlan takılıp düşüyor ve canı yanıp “Ahhh” diye bağırıyor. İleride bir dağın tepesinden “Ahhh” diye bir ses duyuyor ve şaşırıyor. Merak ediyor ve “Sen kimsin?” diye bağırıyor. Aldığı cevap “Sen ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Öğretici Bilgiler telkin cd indir izle İstanbul Öğretici Bilgiler nerededir kimdir Öğretici Bilgiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Öğretici Bilgiler hipnoz Öğretici Bilgiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Öğretici Bilgiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Öğretici Bilgiler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.