Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Nlp

Uyarılar

Nlp nlp books, nlp, nlp techniques, nlp hypnosis, nlp modelling, nlp neuro, nlp practioner, nlp course, nlp courses, nlp trainers, nlp trainer, nlp richard, nlp encyclopedia, tad james nlp, nlp presuppositions, neuro linguistic programming nlp, nlp training, john grinder nlp, nlp language, nlp weekly, nlp nlp, günbegün nlp, nlp olumlamaları, uygulamalarla nlp, in nlp, nlp 7, nlp for, about nlp, international nlp

NLP; İnsanin Kendisinin En İyi Versiyonu Olabilme Sanati

Alternatif Kişisel Gelişim ve Nlp NLP; İnsanin Kendisinin En İyi Versiyonu Olabilme Sanati Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız NLP; İnsanin Kendisinin En İyi Versiyonu Olabilme Sanati Zayiflayabilir miyim, sevgilimle pozitif bir beraberlik kurabilir miyim, sinavda kazanabilir miyim, özgüvenimi elde edebilir miyim, isimde basari saglayabilir miyim. NLP uzmanlari , bütün bunlara kocaman bir "evet" yanitini veriyor. Beyin dilinizi "programladiginizda" ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nlp telkin cd indir izle İstanbul Nlp nerededir kimdir Nlp çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nlp hipnoz Nlp olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nlp hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nlp kuantum düşünce kitap haberi

NLP; İnsanin Kendisinin En İyi Versiyonu Olabilme Sanati

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22-08-2007, 01:02 AM   #1 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart NLP; İnsanin Kendisinin En İyi Versiyonu Olabilme Sanati

NLP; İnsanin Kendisinin En İyi Versiyonu Olabilme Sanati


Zayiflayabilir miyim, sevgilimle pozitif bir beraberlik kurabilir miyim, sinavda kazanabilir miyim, özgüvenimi elde edebilir miyim, isimde basari saglayabilir miyim. NLP uzmanlari , bütün bunlara kocaman bir "evet" yanitini veriyor. Beyin dilinizi "programladiginizda" bu isteklerinize ulasmaniz hic de zor degil..

Dondurulmus, bastirilmis duygulariyla yasayan o kadar cok insan var ki cevremizde. Hemen herkes bir seylerden rahatsiz. Mesleginden, isinden, evliliginden yakinan insan sayisi gün gectikce de artiyor. Hayattaki "ideallerine" kavusamayip, herseyi "kader"e baglayan binlerce insanla cevrili etrafimiz. Bir türlü basariya kilitlenemeyip, her seferinde "yenildiginize" isyan edenler, acikli sarkilarda buluyor teselliyi. Oysa basari ve mutluluk "programlanabiliyor"! Bu programlamanin hayli yöntemi var ama son yillarda en cok kullanilan ve deneyimlerle kanitlanan NLP´yi basa almakta fayda var. Bu yolla basarmanin mümkün oldugunu kanitlayan örnekler var.. Aylarca, yillarca uygulanan ama sonuc alinamayan "iyi niyetli" yöntemleri uygulamakta inat edenler, NLP´yi denediklerinde isteklerine kisa kisa zamanda ulastiklarini görüyorlar. Bu amacla kurulmus work shop´lar da bu tür öykülerle dolu.. Beynimiz olaganüstü kapasiteye sahip mükemmel bir bilgisayar aslinda. "Yetenegim yok, beceremem" gibi kodlarla beynimize giden mesajlar maalesef gerceklesiyor!" İste bu mükemmel "bilgisayar"in isleyisini degistirmek, basariya odaklanmak NLP ile hayal degil.

Peki nedir NLP. "Neuro-Linguistic-Programming" kelimelerinin bas harfleri. Türkceye "Beyni Programlama Klavuzu" olarak cevrilebilir. Ama NLP´yi herkes kendi cümleleriyle tanimlayabiliyor. Fakat genel anlamda tanimi yani "özü" böyle. Bu konuda cok sayida yabanci kaynak var. Ceviri anlaminda NLP kaynaklari hayli fazla.. Türkiye´de NLP uzmani olarak kitap yazan uzman sayisi da cok fazla degil, Bunlardan Nil Gün´ün "NLP" adini tasiyan kitabi hayli sade bir dille kaleme alinmis. Gün, NLP ile ilgili sunlari söylüyor kitabin önsözünde: "NLP bilimdir. Bilim nesnel deneyimlerin sistematik dogasini inceler. NLP öznel deneyimlerin sistematik dogasini inceler. NLP bir sanattir. Sanat insanin yeteneklerini, yaraticiligini kullanarak, ic dünyasinin renklerini, müzigini, duygularini estetik bir sunusla ifade etme ve baskalarina aktarabilme gücüdür. NLP insanin "kendisinin en iyi versiyonu olabilme" sanatidir. İcsel ve dissal basarinin uyumlu ve dengeli bir bicimde ifade buldugu yasam sanati." NLP"nin en önemli stratejilerinden biri su: "Eger bunu dünyada bir kisi bile yapabilmisse benim de yapabilmem mümkündür" Gercekten de, kulaklari hic duymayan Beethoven’in su an, dünyanin sayili bestecileri arasinda nasil yer almayi basardigini konusmak, tartismak lazim.. Biz elbette onlarca kitaba sigacak NLP´yi bu yazida uzun uzun anlatamayiz. Ama basarinin önce "özgüven"den gectigini varsayarsak, ise onunla baslayabiliriz İste, yitirdiginiz özgüveni yeniden kazanmak icin size ustalarin da yardimiyla önerebildigimiz 14 yol:

1. Önce bütün olumsuz tecrübeleri unutun. Durup dururken güveniniz yitirmeniz, basarisizlik duygusunu yasamaniz bundan olabilir. O yüzden ilk adim olarak gecmisteki bütün kötü deneyimleri yok edin. Beyninizden silin gitsin!

2. Kendinizle iletisiminiz cok önemli. "Sen bunu yeneceksin" gibi cümleler kurmayin. Yani kendinize ic sesinizle "sen" diyorsaniz bu sorundur. İlk olarak kendinizle "iletisim"e gecip, "ben bunu yaparim" seklinde cümlelerle ise baslayin.

3. Erteleme olayina bir son verin. Bir seyi sonlandirmayip, yarim birakma, basarili olamama korkusuna dayanabilir. "Su an" yapacaginiz ne varsa "hemen simdi" yapin. Bir not edin bakalim, "yarim" biraktiginiz isler cok fazla mi? Onlari tamamlamak güven duygunuzu rehabilite edecektir. Cok basit seylerde bile bunu uygulayin. Sacinizi kestirmeyi ne zamandir erteliyor musunuz. Hemen gidin kestirin mesela..

4. Kesin olarak istediginiz seyin ne oldugunu düsünün. Tam olarak neyi, ne kadar, nerede ve nasil elde etmek istiyorsunuz? Bunu dakikalarca düsünüp, o cok istediginiz seye odaklanin. Adrenalinizin arttigini, istediginiz seye kavusmayi "düsünmenin" sizi pozitif bir ruh haline soktugunu göreceksiniz.

5. Kötü tecrübeleri beyninizin bilgisayarini cöp kutusuna atip, silmistiniz ya. Eh simdi, arkadaslarinizla beraberken biraz sikiliyorsunuz degil mi? Onlara hep "dertlerinizden" söz ederdiniz hani! Canim, biraz düsünün, sizin hic basariniz olmadi mi gecmiste. Dost sohbetlerinde arada sirada bu basarilarinizdan da söz edin.. Anlatirken bunu nasil yaptiginizi yeniden hatirlayacaksiniz. Belki de bu yöntem, baska ulasmak istediginiz idealleriniz icin de ise yarar!

6. Cevrenizi iyi gözlemlediniz mi? Basarili ve mutlu insanlar genellikle "cözüm"e odaklidir. Bu insanlar yüzde 20 problemlere, yüzde 80 cözümlere odaklanir. Bazi sorunlar aslinda sizin "büyüttügünüz" kadar degil. Siz ona "odaklandikca" o büyüyor, büyüyor ve cözülmez bir hale geliyor. Bu sorunlarda cikmaza girdiginizde bir "örnek" bulun. Yari sorunu cözmüs bir insan örnegi. O, nasil cözdü? Tamamen bu yönteme odaklayin kendinizi.

7. Enerjinizi cogaltin. Cünkü enerji bize sadece fiziksel güc olarak gerekli degildir. Duyu organlarimiz da enerji ile calisir. Bu enerji sesinize, bakisiniza, görünüsünüze etki eder. Spor yaptiginizda seretonin ve endorfin hormanlari artacak. Bu iletisimde cok önemli; Bakislariniz da bu hormonlarin etkisiyle karsi tarafa daha kolay "olumlu" mesajlar göndermenizi saglayacak. Kendinizi "iyi" hissetmek, güne gülümseyebilmek icin spor cok önemli. Unutmayin, egzersizden uzak kaldiginizda, adeta benzinsiz bir araba gibisiniz!

8. Telkin cok önemli. Her ne istiyorsaniz onu olmus gibi hayal edin: Alt bilinciniz sadece simdiki zamani bilir. O yüzden gelecek zamanli cümleler kurmayin. Örnegin, "zayiflayacagim" derseniz asla zayiflayamazsiniz. Belirsiz bir gelecek yerine, "su anda yapiyorum" deyin.. Bu mesaji yolladiginizda, alt bilinciniz sizi o amac icin bazi tutumlara davet edecektir. Siz farkinda bile olmadan... Enerjiniz cogalacak, yavas yavas zayiflama istegi artacaktir.

9. Aman, renkler cok önemli. Giysilerde renk tonajlarina dikkat edin. Sectiginiz her renk sizi anlatiyor cünkü. Canli renkler mutluluk ve neseyi koyu renkler ise ciddiyeti temsil ediyor. Bu tarz olarak size en yakisani secin. Bu giysileriniz canli renklere sahipse güveninizin kendiliginden gelistigini göreceksiniz. (Tabii yerine göre.. Bir is toplantisina da piril piril renklerle gidilmez elbette.) Su acik ki, asil olarak “ten giysiniz”, yani solgun olmayan bir cilt, pariltili bakislar giysilerden daha da önemlidir. Olumlu düsündükce farkli bir ten renginin ve bakislarin sizde oturdugunu farkedeceksiniz.

10. “Evet” ve “hayir”lara dikkat. Hickimse size istemediginiz bir seyi yaptiramaz. Bazi insanlara da hayir demeyi ögrenin. Hoslanmadigniz birn mekana sizi götürmek isteyen arkadasiniza karsi rahatlikla " hayir" kelimesini kullanin. Birlikte keyif alacaginiz mekanlari sececek arkadasiniz mutlaka vardir. Sizi rahatsiz eden, olumsuz ruh halinizi cogaltan insanlarla iliskinizi de gözden gecirin. Sizi üzen bir insanla yola devam etmek sizden sürekli götürecektir.

11. Gelecegi "belirsiz" birakmayin. Planlayin. O gerceklestiginde neler hissedersiniz, sürekli bunu düsünün. Artik o ideale, o "plan"a nasil ulasacaginizi düsünün ve kendinizi orada hayal edin sik sik. Örnegin isyerinizde “sef” mi olmak istiyorsunuz? Sürekli bunu nasil gerceklestireceginizi düsünmenin ve bu anlamda somut olarak neler yapabileceginizin ötesinde, o görevi "hayal" edin. Kendiniz orada, bir toplantida iken hayal kurun örnegin. Hayaliniz güclendikce, tutumlariniz da degisecektir. Örnegin, o iste sef olmak icin önce dil mi bilmeniz gerekiyor. Farkinda olmadan ayaklariniz sizi bir bir hafta sonu kursuna dogru götürecektir..

12. Gelecegi planlamak kendinize güveni, kendinize güvenmek de size bazi “formüller” de getirecektir. Örnegin zayiflamak istiyorsunuz ama neden sismanladiginizin "formülü"nü dikkate almiyorsunuz. İste olumlu bir sekilde basariya odakladiginizda beyniniz, size "neden sismanladiginiz"i da animsatacak. Ve sizi kilo almaya götüren nedenleri de hayatinizdan kaldirmak üzere planlar yapiyor olarak bulacaksiniz kendinizi..

13. Bir de, “olumlu” anlam iceren kelimelere dikkat edin. Olumsuz olarak beyninize yerlestirdiginiz cümleler size baski yapar. Orada "beslenir" ve daha güclü olarak geri dönebilir". Bir örnek vermek gerekirse, "asla televizyon seyretmiyorum" demeyin. Beyniniz sizi daha istekli olarak TV seyretmeye zorlar. İnsanlarin "kötülükleriyle" ugrastiginizda da ters tepki verir. Kötü bir kelimeyi kullandiginizda ona yüklediginiz anlami bilincinize cagirirsiniz! Bu kelimeyi cok sik hatirlamaya baslarsiniz. Hatta yillar sonra o eylemin icinde bile görebilirsiniz kendinizi. O nedenle "olumsuz" herhangi bir kelimeyi (Her ne olursa olsun) beyinize yerlestirmemeye özen gösterin.

14. Hayatinizi yönlendirin. Ne eksikse yasaminizda ona kanalize olun. Sevgi mi yok, sevgi birlikteligine kanalize olun. O boslugu bir sevgili dolduracaksa, yani ona gereksinimiz varsa bunu planlayin. Bir takim duygusal bosluklarin yerini baska seylerle kapatmayin. Zaten olumluya ve basariya kanalize olmus bir ruh hali, baska arayislariniza cözüm bulmak üzere de konumlanacaktir. Basari ve sevgiyle birlikte donanmis benliginiz, size enerjiyi ve mutlulugu da cagiracaktir. .

Ayla Önder

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-08-2007, 03:28 PM   #2 (permalink)
Pınar Akgüç
 
pakguc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2007
Bulunduğu yer: çekmeköy/İstanbul
Mesajlar: 475
Tesekkür: 20
176 Mesajinıza toplam 519 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pakguc isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
Standart Ynt: NLP; İnsanin Kendisinin En İyi Versiyonu Olabilme Sanati

sigara içmemekle ilgili olumlu bir cümle düşünüyorum ama bulamıyom
pakguc isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-08-2007, 03:35 PM   #3 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2007
Mesajlar: 92
Tesekkür: 0
30 Mesajinıza toplam 136 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tulu is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: NLP; İnsanin Kendisinin En İyi Versiyonu Olabilme Sanati

"Sigarayı bırakıyorum."
tulu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-08-2007, 11:18 PM   #4 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2007
Mesajlar: 42
Tesekkür: 0
20 Mesajinıza toplam 57 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serencam is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: NLP; İnsanin Kendisinin En İyi Versiyonu Olabilme Sanati

NLP hala tam olarak ne işe yaradığını anlamlandıramadığım ya da kimseden gerçek manada etkisini göremediğim bir muamma. Bu bana açıkçası hiç ilginç gelmiyor. Bu yöntem ayrıca yavaş. Ve herkese hitap etmiyor. Bence hipnoz daha etkili bir yöntem kendimiz olabilmek için. Kısaca NLP bir at arabası iken, hipnoz taksi gibidir. Siz bir yere hemen gitmek istediğinizde at arabasına mı binersiniz?
__________________
Her varlıkta bir sır var. İşte küçük karınca.
serencam isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-08-2007, 08:57 AM   #5 (permalink)
Moderator
Abdullah Canıtez
 
keops - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2007
Mesajlar: 401
Tesekkür: 154
290 Mesajinıza toplam 2,351 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of light
Standart Ynt: NLP; İnsanin Kendisinin En İyi Versiyonu Olabilme Sanati

NLPde bir çeşit hipnozdur ve erickson hipnozunu modellemiştir...
nlp doğru ellerde etkili bir teknik olarak terapide kullanılabilir
ama kendi kendinize nlp uyguluyorsanız aldığınız sonuçlar sizi pek menun etmez
çünkü doğru probleme doğru teknikleri uygulamanız lazım ki bunu başaramazsınız başarsanızda tesadüfi olur
birincisi problemin gerçek kaynağını tespit etmektir ki bu kendi başına zor bi hadise
ikincisi o problemi hangi nlp tekniklerinin çözdüğünü bilmektir ki buda ustalık ister
anlayacağınız terapide etkili bir teknik olmakla birlilkte kişisel gelişimde ise sadece doğru kişiden 6-10 günlük bi seminer alırsanız etkili olur
ya da nlp bilen bir terapiste gidersenizde etkisi kaçınılmaz olur
aten çoğu nlp kurslarında hipnoz eğitimlerie verilmekte
bizzat nlpnin içeriğinde hipnotik teknikler oldğu gibi hipnozdada nlp teknikleri kullanılmakta yani bu ikisipekde birbirinden ayrılamaz
keops isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-08-2007, 09:07 AM   #6 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2007
Mesajlar: 133
Tesekkür: 0
24 Mesajinıza toplam 52 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
dost78 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: NLP; İnsanin Kendisinin En İyi Versiyonu Olabilme Sanati

Alıntı:
keops Nickli Üyeden Alıntı
NLPde bir çeşit hipnozdur ve erickson hipnozunu modellemiştir...
nlp doğru ellerde etkili bir teknik olarak terapide kullanılabilir
ama kendi kendinize nlp uyguluyorsanız aldığınız sonuçlar sizi pek menun etmez
çünkü doğru probleme doğru teknikleri uygulamanız lazım ki bunu başaramazsınız başarsanızda tesadüfi olur
birincisi problemin gerçek kaynağını tespit etmektir ki bu kendi başına zor bi hadise
ikincisi o problemi hangi nlp tekniklerinin çözdüğünü bilmektir ki buda ustalık ister
anlayacağınız terapide etkili bir teknik olmakla birlilkte kişisel gelişimde ise sadece doğru kişiden 6-10 günlük bi seminer alırsanız etkili olur
ya da nlp bilen bir terapiste gidersenizde etkisi kaçınılmaz olur
aten çoğu nlp kurslarında hipnoz eğitimlerie verilmekte
bizzat nlpnin içeriğinde hipnotik teknikler oldğu gibi hipnozdada nlp teknikleri kullanılmakta yani bu ikisipekde birbirinden ayrılamaz
Einstein'in bir sözü aklıma geldi: "Sorun üreten beyinle,sorun çözülmez"
Bencede dışarıdan destek almak lazım
Telkinlerde bu konuda önemli bir destek diye düşünüyorum
dost78 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-08-2007, 08:25 PM   #7 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Mesajlar: 14
Tesekkür: 0
6 Mesajinıza toplam 15 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mizrak is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: NLP; İnsanin Kendisinin En İyi Versiyonu Olabilme Sanati

Alıntı:
izumi Nickli Üyeden Alıntı
sigara içmemekle ilgili olumlu bir cümle düşünüyorum ama bulamıyom
hemen aklıma gelen bi kaç olumlu cümle ; sigarayı bırakınca ilk haftadan itibaren sağlıklı bir cilde kavuşacağım,nefes alışlarım düzenli olacak,daha sosyal olmak için sigara içmeyeceğim (ben zaten sosyalim) kömür gibi kokmayacağım,..
(aa bunu niye kendime uygulamıyorum ki? 44)
__________________
IN OMNIA PARATUS
mizrak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-10-2007, 11:19 AM   #8 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2006
Mesajlar: 113
Tesekkür: 0
49 Mesajinıza toplam 134 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ganesha is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: NLP; İnsanin Kendisinin En İyi Versiyonu Olabilme Sanati

Alıntı:
Bu yöntem ayrıca yavaş
Merhaba sena_

NLP ne olduğunu bilmiyorsun galiba... NLP niçin var ve şu an adı çık duyuluyor? Çünkü çok hızlı bir yöntem...
NLP nin kurucuları Bandler,Grinder yıllardır kurtulamadığın fobi vs.vs. korkuları 2-10 dk. tamamen siliyorlar..

Ayrıca kendileri şu anda dünyada Hipnoz alanında en üstün kişiler. Onların NLP diye uyguladıkları yöntem derin hipnoza sokmadan (yani uyutmadan) daha hafif bir hipnozla değişikliği gerçekleştirmek....

Ayrıca ben hipnozu bildiğimi sanırdım ta ki onların Trans ve Değişim kitaplarını okuyana dek....
Hipnozun Üstadı olmuşlar sen anlamadan 2-5 dk'da işi bitiriyorlar...

belki faydası dokunur diye yazdım..
sevgiler..
__________________
Üst Düzey Danışmanlık & Kişisel Gelişim Merkezi - Bursa<br /><br />www.ustduzeydanismanlik.com
ganesha isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-10-2007, 11:24 AM   #9 (permalink)
Moderator
Abdullah Canıtez
 
keops - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2007
Mesajlar: 401
Tesekkür: 154
290 Mesajinıza toplam 2,351 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of light
Standart Ynt: NLP; İnsanin Kendisinin En İyi Versiyonu Olabilme Sanati

Alıntı:
Hakan Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Bu yöntem ayrıca yavaş
Merhaba sena_

NLP ne olduğunu bilmiyorsun galiba... NLP niçin var ve şu an adı çık duyuluyor? Çünkü çok hızlı bir yöntem...
NLP nin kurucuları Bandler,Grinder yıllardır kurtulamadığın fobi vs.vs. korkuları 2-10 dk. tamamen siliyorlar..

Ayrıca kendileri şu anda dünyada Hipnoz alanında en üstün kişiler. Onların NLP diye uyguladıkları yöntem derin hipnoza sokmadan (yani uyutmadan) daha hafif bir hipnozla değişikliği gerçekleştirmek....

Ayrıca ben hipnozu bildiğimi sanırdım ta ki onların Trans ve Değişim kitaplarını okuyana dek....
Hipnozun Üstadı olmuşlar sen anlamadan 2-5 dk'da işi bitiriyorlar...

belki faydası dokunur diye yazdım..
sevgiler..
eh biraz iddialı bi söz 2-5 dakika basit ve tek seferlik öğrenmelere dayalı fobileri çözebilirler ama kökleşmiş bir sosyal fobi vakasının çözümü aylar alabilir
nlp hafif transta çok etkili değildir ve problem geri gelir
ayrıca derin transta nlp uygulaması daha etkili ve kalıcıdır
keops isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-02-2009, 10:13 PM   #10 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Mesajlar: 7
Tesekkür: 15
7 Mesajinıza toplam 45 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sempatik200 is an unknown quantity at this point
Standart

tesekkür ederim gerçekten çok güzel bir yazı ve nlp nin hayatımda neler değiştirecegini yavas yavas hissetmeye basladım ve bu 14 madde daima uygulama koşullarım olacaktır çok güzel anlammlı bir özetleme
sempatik200 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


NLP; İnsanin Kendisinin En İyi Versiyonu Olabilme Sanati

Alternatif Kişisel Gelişim ve Nlp NLP; İnsanin Kendisinin En İyi Versiyonu Olabilme Sanati Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız NLP; İnsanin Kendisinin En İyi Versiyonu Olabilme Sanati Zayiflayabilir miyim, sevgilimle pozitif bir beraberlik kurabilir miyim, sinavda kazanabilir miyim, özgüvenimi elde edebilir miyim, isimde basari saglayabilir miyim. NLP uzmanlari , bütün bunlara kocaman bir "evet" yanitini veriyor. Beyin dilinizi "programladiginizda" ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nlp telkin cd indir izle İstanbul Nlp nerededir kimdir Nlp çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nlp hipnoz Nlp olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nlp hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nlp kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.