Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ne Zaman Etkisini Görürüm (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ne-zaman-etkisini-gorurum/)
-   -   Yeni Başlıyorum ! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ne-zaman-etkisini-gorurum/10588-yeni-basliyorum.html)

hakikat1990 09-02-2009 06:57 PM

bu sitenin en büyük özelliği sıkılmadan eğlenerek tedavi olmak süper

x_love 25-02-2009 08:04 PM

ya arkadaşlar ben yeni başladım 2. günündeyim telkinlerin ama şöle bişiki mesela listem şöle (2) ego + (2) suçluluk + (1) insanların düşüncesini önemsememe + (1) sosyal fobi hani böle başlasam bi sorun olurmu bide arada hoşlandıgım müziklerde çıkyıo mp3 e attıgım için ama fazla değil bu işin büyüsünü felan bozmaz demi
?

serpil22 25-02-2009 08:52 PM

Alıntı:

hakikat1990 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 308992)
bu sitenin en büyük özelliği sıkılmadan eğlenerek tedavi olmak süper

sevgili hakikat çok haklısın sitemiz süperdirsevinclisevinclisevincli

shamanic 26-02-2009 12:13 AM

merhabalar alucardactionsmile

neden başkalarının düşüncesine çok önemseriz..
kendi düşüncelerimizi çok önemsemediğimiz için..
ya da kendi düşüncelerimize güvenmediğimiz için..

peki neden kendi düşüncelerimize güvenmeyiz
daha önceden bazı konularla ilgili yanlış kararlar vermiş olduğumuzdan
ya da daha önce hiç kendi başımıza karar almamış olduğumuzdan..

peki neden daha önceden yanlış karalar aldık ya da kendi başımıza hiç karar vermedik..

içimizde ki pozitif ego eksikliği.. kendine güven eksikliğinden..

başlık ne olursa olsun.. sorgulamayı kendi içimize doğru kök korkulara doğru yaptığımız zaman karşımıza 3 ana başlık çıkar;

kendine güven
pozitif ego
suçluluktan kurtul..

yanında bonus olarak ertelemeyi bırak..

özellikle bu üç telkin sağlam zeminler oluşturmak adınadır..
konu kilo vermede olsa bisiklete binmekte özde bu telkinlere ihtiyaç vardır.

bunlarla başladığınızda diğer telkinleri sadece olanı kuvvetlendirmek için kullanmış olursunuz..

onun için listenden başkalarının düşüncelerini ö. telkini çıkart...
sf senin için acil bir durum olduğundan kalsın elbette ama sürekli dinlemene gerek yok günde bir kaç saat dinlemen yeterli olacaktır..

sorundan ziyede çözüme odaklanarak günde onu bir kaç saat dinlerken ilerleyen günlerde listene sosyallik arttırıcı topluluk karşısında k. gibi telkinleri ilave et..

kısa sürede güzel haberlerini almak dileklerimle..

sevgiler..

x_love 02-03-2009 12:06 PM

inşallah çok güzel haberler vericem sizlere shamanic cim ( ismini bilmedigim için özür :) )

Bilge İnan 02-03-2009 02:45 PM

Merhabalar!

Anlatacağım çok şey olacak zaman içinde sanıyorum ki ancak şimdilik sadece üye olma nedenimi açıklamakla yetineceğim. Çünkü çok ilginç tabir edilen ama bu tür konularda biraz ilgi ve bilgi sahibi olanların gülümseyerek doğal kabul edeceğini bildiğim bir hikayem var.

Çok değil, bundan 3 saat kadar önce deliler gibi ağlayıp " benim burada ne işim var?! Neden görevinizi yapmıyorsunuz rehberler; Rabb' im sizi bunun için yollamadı mı bana?!" şeklinde haykırıyordum. :) Biraz ürkütücü bir profil çizmiş olabilirim ilk mesajımda belki ama, durum gerçekten de buydu. Daha sonra bir şekilde gözyaşlarım akar vaziyette ancak biraz daha sakinleşmiş bir şekilde internete "yönlendirildim". Bir kaç e- posta, bir iki fıkra okuduktan sonra bir anda kendimi Google' da kendini yenilemek, baştan yaratmakla ilgili bir arayış içinde buldum. Sonra bir forumda sizin linkleri veren birinin mesajıyla karşılaştım, uzantıyı takip edip hayatimdegisti.com telkinli cd yazdım. O andan beri de buradayım. Bir süre forum mesajlarını okuduktan sonra da ( ego ve suçluluk telkin mp3leri eşliğinde), üye olup hikayemi sizlerle paylaşmak istedim.

Sanırım rehber meleklerim benim için var olduklarını hatırla(tt)dılar, siz ne dersiniz? :)

Ayrıca bilmek istediğim bir diğer konu da şu. Henüz 2 saat gibi bir süre geçmesine rağmen midemdeki hareketlenme ve başımın çeşitli yerlerinde boy gösteren ağrı dalgalanmalarını neye borçluyum? Forum mesajlarında okuduğum şeylerden psikolojik olarak etkilendim mi yoksa telkinler hemen etki mi etmeye başladı? :)

NOT: Bu arada, benim yetinme şeklim de bu işte y789
Ayrıca önceliğini para kazanmaya değil de, insanlara yardımcı olmaya adamış site yöneticilerine teşekkür ederim.

Herkese sevgiler. :)

yeni bir hayat 02-03-2009 03:22 PM

Merhabalar 3507;t678

Yanımıza hoşgeldiniz..vien1

Hayatta hiçbirşeyin tesadüf olmadığını hatırlatan harika bir mesajla kendinizi keşfetme yolculuğuna başlamışsınız.Bunun için tebrikler..

Telkinlerin ilk etkileri bazı kişilerde daha ilk anda belirebiliyor.Bende de ağlama şeklinde kendini belli etmişti.Mide ve başağrısı etkileriniz telkinlerden kaynaklanıyor olabilir..Ama merak etmeyin,geçici bir dalgalanma süreci bu..

Rehber bölümünü incelerseniz zaten pekçok sonuç göreceksiniz..

Değişim ve farkındalıklarınızın artması dileklerimizle..

Sevgiler..actionsmile

capcanlı 03-03-2009 12:34 AM

arkadaşım selam bende bu siteyi yeni keşfettim ama nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum öğrendiklerini banada aktarırsan sevinirim

Bilge İnan 03-03-2009 01:35 PM

Alıntı:

capcanlı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 310929)
arkadaşım selam bende bu siteyi yeni keşfettim ama nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum öğrendiklerini banada aktarırsan sevinirim

Hoşgeldik o zaman :) Hemen son durum hakkında bilgi vereyim o halde.

Dünden beri forum başlıklarında geziniyorum. İlk sayfasından itibaren okumaya çalışıyorum, inanılmaz faydalı. Sana önereceğim en etkili şey şimdilik bu.

Ayrıca dünden beri ego ve suçluluk sürekli açık bilgisayarımda. Her ikisinin de new age versiyonlarını indirmiştim ama suçluluktaki parça biraz ağır geldi, onu su sesiyle değiştirdim. Dinlemeye devam ediyorum.

Şakaklarımda biraz baskı, başımın üst tarafında ve alnımda ilginç bir yanma ve uyuşma, kulaklarımdan başlayıp boynuma inen bir ağrı ve ağırlık hissediyorum; özellikle şu anda. Bir de bazen kıkır kıkır gülesim geliyor. Bir günde bu kadar hızlı bir etki almış olmam neye bağlı bilemiyorum tabii.

Uykumdan deli gibi su içme isteğiyle uyandım - ki bu başıma çok sık gelmez-. Henüz su içme isteğiyle ilgili konuya gelmedim sanırım forumda, o yüzden bunun da sebebini bilemiyorum. Bir de genellikle beyaz eti tercih eden biri olarak az evvel aksine resmen köfte aşerdim tabiri caizse. Hemen sipariş ettim, gelince de deli gibi saldırdım. Soğan, moğan ne varsa y789 Ki toplumda kokmasın diye soğan yiyemem ben. Yok canım, bu da mı telkinler yüzünden yani? sevincli

Hazır çenem düşmüşken bir soru daha sorayım modlarımıza madem utananadam

Şimdi bütün bu belirtiler doğrultusunda şu sigara bırakma, kendine güven ya da kilo verme mp3lerinden birini eklemem için erken mi olur? Ekleyebilirsem hangisini ekleyeyim?

İyi ki varsınız! :) ♥

capcanlı 03-03-2009 01:54 PM

merhaba arkadaşlarrrrr bende yeni başlıyorum ..... sizlere nasıl ulaşırım nasıl cvp alabilirim nasıl bir yol izlemem gerekiyor bilmiyorum benide aranıza alırsanız sevinirim :):):):)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:21 AM.