Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ne Zaman Dinlemeyi Bırakmalıyım? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ne-zaman-dinlemeyi-birakmaliyim/)
-   -   bugün başlıyorum nezaman bırakayım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ne-zaman-dinlemeyi-birakmaliyim/623181-bugun-basliyorum-nezaman-birakayim.html)

tuna123 24-07-2013 02:15 PM

bugün başlıyorum nezaman bırakayım
 
arkadaşlar ben 10 gün civarında ego ve suçluluğu dinledim yaklaşık bir ay geçti. dinledim fakat sizin gibi 8-10 saat değil günde en fazla 2 sinide 10 kere filan dinlemişimdir. etkisi oldumu sanmıyorum yok olmadı heralde . şimdi bugün soysallik arttırıcı , topluluk önünde konuşma , kendine güven . bunları dinlemeye başlıcam gece yatarken takıcam kulaklığı sabaha kadar dinlerim heralde 8 saat filan . fakat bi sorun var ben yatarken biraz debeleniyorum kulaklık çıkıyo yani 8 saat dinlediğimden emin olamam . mesela akşam müzik dinlerken takıyorum sabah kalktığımda çıkmış kulağımdan üstümde duruyo kulaklık . yani bunun çözümüde olmaz şimdi . bakalım artık dinleyebildiğim kadar dinlicem şu 30 gün içinde :) 1 ay sonra hayatımdaki değişiklikleri yazarım . he bu arada hoponopono tekniği işe yarıyor gerçekten fark edilir değişiklikler gördüm deneyin :)

SOLAK_ 24-07-2013 11:03 PM

Cevap: bugün başlıyorum nezaman bırakayım
 
Tuna hoş geldin ;
ego ve suçluluğu yeterince dinlemeden diğer telkinlere geçmeyelim diyorum. Hem kulaklık da kulağından çıkmış madem girlhaha
Şöyle yapalım bizler gibi bir çok kişi kulaklık ile dinliyor yardımcı olalım. Ben yastığımın kılıfına koyuyorum kulaklıkları sesini de iyice açıyorum. Uyuduğumda hem kulağım rahatsız olmuyor hem de sabah kalktığımda hala yerinde duruyorlar y789 çareler tükenmez biz de böyle bir yol bulduk işte. Deneyince göreceksin ki telkin dinlemek gerçekten kolay.
Birkaç kurala uyduktan sonra verimini gayet güzel alıyorsun. O halde ego ve suçluluğu dinle bir müdddet hem zaten başta dinlediğini hesap edersek sen böyle 4-5 gün kadar dinle sonrasında buraya gel gönlün neyi isterse o telkini sana dinlemeni salık verelim..

Ego+ suçluluk .........> 4-5 kadar olsun bu süre bittikten sonra
ego+ kendine güven+ sosyallik artıcı olabilir ..........> 21 gün periyodu yapmalısın..
Dilersen sosyalliği başta kaldır ego+ kendine güvende kalabilir başta


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:02 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.