![]() |
Kötü Bişey Olucak Korkusu Merhaba Arkadaşlar İyi Akşamlar bu siteyle karşılaştım şuan bakıyorum inceliyorum sizden bir konuda yardım istiyorum yaklaşık 3 ay kadar önce bendekötü bişey olucak korkusu başladı engelli kalıcam korkusu bu mesala kavga olabilir bir düşme kalkma olabilir gözlerimi kaybedicem korkusu gibi... bu aşırı derecede kafamdan atamıyorum böğürümde bir korku var gibi yaşıyorum ve mutsuz yaşıyorum psikoloğa gittim okb(takıntı) dedi ve yaklaşıl 5 yıl kadar önce temizlik takıntısı vardı Allaha şükür geçti şuan ondan eser yok ama bunu atlatmam için telkinler varmıdır teşekkürler ve yazıcağınız her cevap için çok teşekkür ederim gerçekten çok ihtiyacım var... |
Cevap: Kötü Bişey Olucak Korkusu Muhakkak geçmişle hatırladığınız yada hatırlamadığınız bir bağı vardır.Etrafında pek çok insan vefat eden birisinin ailesini kaybetmekten korkması gibi. Sorunun kökenini anlayabilmek için sizi bilmek lazım. |
Cevap: Kötü Bişey Olucak Korkusu Kendimden örnek vermem gerekirse çok açık olucam dostum, yeni bir diş macunu alıyorum ve o günün akşamı şöyle diyorum bu macun çok etkili ama tam yararını görürken tüm dünya bi anda satışı durdurulursa e o zaman neden bunu aldım ki ben, ingilizce çalışmaya başlayıp şöyle diyorum iyide bir gün çok kötü bir savaş çıkıcak ve dil öğrenmem hiç bir işe yaramıyıcakki belkide sosyal bir hayatım bile olmuyicak gibi düşüncelerim var sürekli yapılması gereken tek şey telkinden kasıt olumlu düşünce olmalı ama onun içinde vardır elbet bir endişe.. |
Cevap: Kötü Bişey Olucak Korkusu Öncelikle hoşgeldiniz. Bahsettiğiniz korkular hepimiz için geçerli. Hepimiz birer engelli adayıyız. Her an herşey olabiliyor. Bunun en şahane örneği kör ikiz kardeşler var (Selim ve Kerim Altınok kardeşlerdi sanırım) hayatlarını inceleyin bu üstadların. İnanılmaz ilham verecektir. İlk bulduğum videolar. 1. Video 2. Video Ücretsiz telkinlerimizi indirip dinleyebilirsiniz. İmzamda gerekli linkler mevcut. Önce kendine güven ve ego telkini tercih edilir. ve bu iki telkinin herbirini yaklaşık 80 saat öneriyoruz, ama illa 80 saat olmak zorunda değil, siz kendinizde değişimleri hissettiğiniz vakit diğer telkinlerden de dinleme listenize ilave edebilirsiniz. Bizim size burada verebileceğimiz naçizane tavsiyeler; öncelikle kendinizle barışık olun, kendinize inanın ve hayatın tüm mucizelerine inanın. OLan herşey, hayırlıdır. Bol bol da kitap okuyun. sapkal89 |
Cevap: Kötü Bişey Olucak Korkusu cevaplarınız için çok teşekkürler önceki gibi geçer inşallah |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:39 AM. |