Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ne Yapmalı? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ne-yapmali/)
-   -   kekemelik, özgüven (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ne-yapmali/624347-kekemelik-ozguven.html)

zeuser01 28-08-2014 10:18 PM

kekemelik, özgüven
 
Öncelikle merhaba,

Ben bu siteyi bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine buldum. Arkadaşım pek özgüvenli değildi hatta 4-5 ay öncesine kadar pek özgüvenli olmayan, çekingen içine kapanık bir insandı. Ancak 10 ay öncesinde bir şeyler oldu ve birden müthiş özgüven kazandı. Beklemediği hareketler, beklemediğim bir özgüven oluştu, mesela bir hamburgercide tek başınaysa yemeğini alıp tanımadığı insanların yanına rahatlıkla oturup muhabbet edebilecek durumda... Bende arkadaşımdaki gelişmeden gerçekten çok etkilenerek burayı buldum şimdi kendime döneyim:

18 yaşını doldurmak üzreyim. kekemeyim, özgüven olarak çok eksiktim, sorun edilebilecek doktora falan gidebilecek kadar ve gittim özgüven için sadece. ancak doktorlar aynı şeyleri sorup dinlemekten başka bir şey yapmadı. kekeme tedavi yerlerine gittim ancak sanki böyle bir şeyin üstünü örtercesine bilinç altımı kandırıp beni kekeme olmadığıma inandırıyorlar ve bunu çözüm olarak sunuyorlar gibi düşünüyordum. Ama şükürler olsun ki son 6 aydır falan biraz geliştim ama pekte önemli kadar değil.. benim sorunum içine kapalılıktı, konuşamama, insanlarla iletişimde zorlanma vs. aslında kekeme derken filmlerde dizilerde gördüğünüz gibi 1 kelimeyi 1 dakikada zor söyleyenlerden değil. nasılsın yerine na na nasılsın yani cümlede 1 kelimede takılan veya bi kelimenin ilk harfini 2-3 saniye söyleyen biriyim, aslında kekemeliğim çok hafif oluyor sanırım her neyse.

Siteyi yaklaşık 1 saaattir araştırıyorum ancak pek bir şey anlayamadım ne yazıkki. ben kişisel gelişim arıyorum insanın kendini bu alanda geliştirmesi sokaktaki insanın benden farklı olmadığını ondan çekinmemem gerektiğini bu kadar egoist düşmanı olmamamı azcıkta gıcık egoist bir insan olmam gerektiğini düşünüyorum.

Sitedeki hangi mp3 leri dinlemeliyim bilemiyorum. dusun2

Bu konu hakkında yorum bekliyorum bilgili veya bilgisiz önemli değil herkes dilediği gibi tavsiye verebilir veya yorum yapabilir buna memnun olurum... actionsmile

Sanırım konuyu tanışalım a açmam gerekti hangisine yazacağıma karar veremedim :( eğer yanlış yere yazdıysam konuyu taşıyabilirseniz sevinirim.. ağla2

Funk1903 30-08-2014 03:22 PM

Cevap: kekemelik, özgüven
 
Öncelikle merhaba..
Sitede ki telkinlerden ilk önce ego ve suçluluk telkinlerini 21 gün, günde en az 8 saat dinlemelisin.Daha sonra suçluluk telkinini çıkarıp topluluk önünde konuşma,sosyallik arttırıcı,kendine güven gibi telkinleri isteğine göre listene ekleyebilirsin.Günlük hayatta telkinleri dinlemem bir hayli zor dersen bunada çözüm var.Uykudayken kısık bir sesle dinleyebilirsin mesela ve ileri ki zamanlardada ücretli mp3 olarak da ''kekemelik''le ilgili bir telkin var onuda alabilirsin istersen..
Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar umarım yardımcı olabilmişimdir :)

zeuser01 30-08-2014 03:31 PM

Cevap: kekemelik, özgüven
 
Teşekkür ederim! beklediğim cevap buydu 956k derty

Funk1903 31-08-2014 02:25 AM

Cevap: kekemelik, özgüven
 
Rica ederim sana tavsiyem şu ki;sakın pes etme,ara verme sürekli dinle sürekli değişimi gör :)
Sevgiyle kal..


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:39 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.