Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Ne Yapmalı?

Uyarılar

Zorluklarla Mücadele

Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler ve Ne Yapmalı? Zorluklarla Mücadele Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Zorluklarla Mücadele ‘‘Sorun yaşanmayan bir işi yönetmek için hiçbir özel beceriye ihtiyaç yoktur‘‘. Bu sözler efsanevi zenginlerden Paul Getty"e ait. Gerçek liderler kriz ve zorluk yaşanan durumlarda ortaya çıkar. Günümüzde yöneticiler ortaya çıkan sorunlarla mücadele etmek zorundadırlar. Yapılan araştırmalar ciddi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ne Yapmalı? telkin cd indir izle İstanbul Ne Yapmalı? nerededir kimdir Ne Yapmalı? çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ne Yapmalı? hipnoz Ne Yapmalı? olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ne Yapmalı? hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ne Yapmalı? kuantum düşünce kitap haberi

Zorluklarla Mücadele

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29-02-2008, 05:38 AM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 183
Tesekkür: 0
57 Mesajinıza toplam 174 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
diksiyon is an unknown quantity at this point
Standart Zorluklarla Mücadele

Zorluklarla Mücadele


‘‘Sorun yaşanmayan bir işi yönetmek için hiçbir özel beceriye ihtiyaç yoktur‘‘. Bu sözler efsanevi zenginlerden Paul Getty"e ait. Gerçek liderler kriz ve zorluk yaşanan durumlarda ortaya çıkar. Günümüzde yöneticiler ortaya çıkan sorunlarla mücadele etmek zorundadırlar. Yapılan araştırmalar ciddi boyutlarda sorun yaşayan yöneticilerin beş tür tepki verdiklerini ortaya koymuştur.
Umutsuz bir bekleyiş içinde olanlar: Bu tür yöneticiler gözleri fardan kamaşan ve olduğu yerde çivilenerek üzerine gelen arabayı seyreden geyikler gibi sorunları karşısında adeta felç olurlar. Ne yapılması veya ne yapılabileceğini kavrayamazlar. Bu nedenle felaketi önleyecek bir önlem alamadıkları gibi, sorunla başa çıkmada da yetersiz kalırlar. Neyin yanlış yapıldığını ve neden yanlış yapıldığını anlayamazlar.
Sükûnetle teslim olanlar veya panik içinde çırpınanlar: Bazı yöneticiler her aksiliği büyük bir felaket olarak yorumlar ve daha başlangıçta, her şeyin kaybedildiğine inanırlar. Önceki gruba girenler nasıl mücadele edileceğini bilmezken, bu gruba girenler ise mücadeleden korkarlar.
Makul olmayan davranışlarla aşırı tepki verenler: Bunlar kafes içinde köşeye sıkıştırıldığında mantıksızca çırpınan ve saldıran kobaylar gibi enerjilerini yanlış yöne kullanırlar. "Kurban mantığı" içinde oldukları için, yaptıkları kazadan ötürü "frenleri" suçlayan sürücülere benzerler. Böyleleri çevrelerinde suçu yıkacak birilerini ararlar, kendilerine komplo kurulduğuna veya şanslarının kötü olduğuna inanırlar.
Cesaretle mücadele eden ancak geleceğin sorunlarına hazırlıklı olmayanlar: Bazı yöneticiler krizlerle başa çıkmak konusunda uzmanlaşmışlardır. Bu yöneticiler aksilik ne kadar büyük olursa olsun çekinmeden cesaretle tehditlere karşı koyar ve sorunları çözerler.
Bu yöneticilerin temel zayıflığı, gelecekteki potansiyel sorunlara hazırlanacak öngörüye sahip olmamalarıdır. Bu tür yöneticiler, önlerindeki hendeği doldurmakta çok başarılı olsalar bile, o sırada başka taraftan aldıkları toprağın daha derin bir hendek oluşturabileceğini görecek zekáya veya deneyime sahip değillerdir.
Sorunun kaynağına inen ve karşı saldırıya geçenler: Gerçek liderler ne teslim olur, ne de aşırı tepki verirler. Bu gruba girenler, sorun ve krizlerin hayatın bir parçası olduğunu kabul eder, sükûnetlerini koruyarak durumu değerlendirir.
Yaşanan aksiliği tersine çevirmek, bazı durumlarda geri çekilmeyi de gerektirebilir. Bunun için durumun objektif değerlendirmesi, aksiliğe yol açan nedenlerin samimiyet ve cesaretle tanımlanması ve farklı bir yol izlemeniz gerekir. Bu değerlendirme kişinin kendi hatalarını da içine aldığı için acılı bir süreçtir ve olgun bir kişiliğe ihtiyaç gösterir. İyi bir lider geri çekilmesi gereken durumda, ordusunun başındaki bir general gibi işlerini akılcı ve organize bir şekilde yapar.
Bundan sonra hücuma geçme süreci gelir. Geri çekilme teslim olmak anlamına gelmez. Geri çekilme bir lider için sadece kaynaklarını toplama ve sorunun üstesinden gelme amacını taşımaz. Bu süreç aynı zamanda güçlerini gelecekteki başarılar için organize ederek harekete geçmeyi içerir.
Bu liderlerin saldırı stratejileri pervasız değil, kararlı ve dikkatlidir. Stres insanı aptallaştırır. Bir liderin gerçek niteliklerinin kriz sırasında ortaya çıktığı unutulmamalıdır. Aşırı tepki vermek, teslim olmak kadar zayıflık işaretidir. Kontrolü ele geçirmenin yolu, bilinen askeri stratejidir. "En iyi savunma, hücumdur". Bunun için olumsuz duyguları kontrol etmekten başlayan bir dizi olgunluk (duygusal zeká) niteliği gerekir.
Peter Krass "Liderlik Bilgeliği" (Book of Leadership Wisdom) kitabında bir zorluğun üstesinden gelmek için atılması gereken adımları şöyle sıralıyor.
1. Durum ne olursa olsun, paniklemeyin.
2. Geçici olarak geri çekilmekten korkmayın.
3. Gerekirse bazı şeylerden vazgeçin.
4. Durumu dikkatle ve sükunetle değerlendirin.
5. Kendi hücumunuzu planlayın.
6. Hazır olduğunuza inandığınız zaman, amacınıza yönelik olarak güvenle ve coşkuyla saldırıya geçin.
Bu aşamada tereddüt göstermeyin. Kararlılığınız sizinle birlikte mücadele edenlere de ilham
verecektir.


alıntı

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

diksiyon isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-01-2010, 06:03 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
muraturkom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2010
Bulunduğu yer: Balıkesir
Mesajlar: 362
Tesekkür: 2
353 Mesajinıza toplam 1,516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
muraturkom is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Zorluklarla Mücadele

Alıntı:
diksiyon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Peter Krass "Liderlik Bilgeliği" (Book of Leadership Wisdom) kitabında bir zorluğun üstesinden gelmek için atılması gereken adımları şöyle sıralıyor.
1. Durum ne olursa olsun, paniklemeyin.
2. Geçici olarak geri çekilmekten korkmayın.
3. Gerekirse bazı şeylerden vazgeçin.
4. Durumu dikkatle ve sükunetle değerlendirin.
5. Kendi hücumunuzu planlayın.
6. Hazır olduğunuza inandığınız zaman, amacınıza yönelik olarak güvenle ve coşkuyla saldırıya geçin.
Bu aşamada tereddüt göstermeyin. Kararlılığınız sizinle birlikte mücadele edenlere de ilham
verecektir.


alıntı
Bu paragraf birçoğumuzun bilmesi gereken, özellikle girişimci ruha sahip kişilerin öğrenmesi gereken önemli bir nokta.
__________________
içimizdeki dev adam kitap indir ücretsizdir.

https://skydrive.live.com/?cid=2232b...4&sc=documents

hayat hiç bir zaman adil değildir.
muraturkom isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-01-2010, 11:09 PM   #3 (permalink)
Moderator
 
Neptün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2007
Mesajlar: 1,110
Tesekkür: 8,580
1,263 Mesajinıza toplam 4,348 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Neptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to behold
Standart Cevap: Zorluklarla Mücadele

Çok güzel çok güzel harika!
__________________
Kendimi seviyor ve onaylıyorum.
Neptün isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-10-2013, 08:54 PM   #4 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Zorluklarla Mücadele

Siz zorluklarla nasıl mücadele ediyorsunuz? Ya da daha önemlisi ediyor musunuz yoksa sadece vaktinizi karşılaştığınız zorluklara ve sahip olduğunuz sorunlara üzülerek mi geçiriyorsunuz?
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-10-2013, 10:10 PM   #5 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Sep 2009
Mesajlar: 17
Tesekkür: 11
10 Mesajinıza toplam 13 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeşilmavi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Zorluklarla Mücadele

evet sadece üzülüyorum,bunalıyorum tepkimi başka kişilerden başka zamanlarda çıkarıyorum.. Ve ardınddan kendimi kandırmaya devam ediyorum..Önüme cıkan fırsatlar da ellerimden kayıp gidiyor göz göre göre..
yeşilmavi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-10-2013, 11:19 PM   #6 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Zorluklarla Mücadele

Şimdi harekete geçme zamanıdır. Bunun için en iyi an şu andır. Sorun değil çözüm odaklı olmak bir çok şeyi çözer.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-10-2013, 12:10 AM   #7 (permalink)
Yüzbaşı
 
pinky9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2011
Mesajlar: 581
Tesekkür: 3,738
484 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pinky9 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Zorluklarla Mücadele

Çözüm odaklı olmak gerçekten bi çok şeyi değiştiriyor ,deneyimledim:)) Sürekli sorunu düşünmeyin,onu bulunduğunuz şartlarda hangi yollarla çözebileceğinizi düşünün .
__________________
Bazen fikirlerini de değiştirmelisin..
- Çünkü sen onların kölesi değil, sahibisin.


Lavinya'nın Güzel Günler Günlüğü

pinky9 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-10-2013, 07:39 PM   #8 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Sep 2009
Mesajlar: 17
Tesekkür: 11
10 Mesajinıza toplam 13 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeşilmavi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Zorluklarla Mücadele

Sadece psikolojik olsa sorunum sürekli düşünmemek daha kolay olurdu..Bende dönem dönem artan azalan kekemelik var..Üniversite mezunuyım çalışıyorum..Bu sene yüksek lisansa başladım,alanımla ilgili cok üniversiteye gecmem cok kolay şu an için..Böyle bi kapı acılmışken ben kara kara ya kekemeliğim hic gecmezse veya daha da artarsa rezil olursamlarla boğuşuyorum..Şu an calıştığım yerden de memnun değilim,mesleğimle ilgili yararlı olabileceğim bi kurum değil ,mesleki tatminim de yok,iyi bi statum de..
Ne yapmalıyım ilk etepta bilemiyorum...Yardım istiyorum..
yeşilmavi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-10-2013, 10:54 PM   #9 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Zorluklarla Mücadele

Kekemelikle ilgili yapılan çalışmalar var. Kendine güven telkini ve ego güçlendiriciyi bol bol dinle. Topluluk önünde konuşmayı da ekleyebilirsin listene. Bazı alıştırmalar var onları hiç denedin mi forumda da paylaşılmış olabilir bu konu. Veya profesyonel bir yardım alabilirsin bu konuda. Bunun dışında her hangi bir sağlık sorunun var mı? Eğer yoksa şükretmelisin. Evet bu seni hayatta çok zorluyor olabilir ama en azından fiziksel bir engel değil sana. Bak ne güzel bir sürü şey başarmışsın ve başarmaya da devam edeceksin. Eğitimine en iyi şekilde devam edeceksin. Kendini üzmeye değmez. Hayat her şeye rağmen güzeldir.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-10-2013, 09:47 AM   #10 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Sep 2009
Mesajlar: 17
Tesekkür: 11
10 Mesajinıza toplam 13 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeşilmavi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Zorluklarla Mücadele

Cevabınız için çok teşekkür ederim..Başka büyük bir sağlık sorunum yok çok şükür ki Allah sevdiği kuluna dert,hastalık verir bununda bilincindeyim..Bu durum 5 yaşlarında yaşadığım bi korku sonrası kalmış bende..Alıştırmalar bana inandırıcı gelmiyor çünkü bazen bazı durumlarda hiç kekelemiyorum,gayet güzel konuşuyorum.
Profosyonel yardım olarak da bu yaz kendimce büyük bir adım attım ve Konya ya bu konuda çok iddialı olduğunu söyleyen hipnozla kekemeliği 7 günde bitirdiğini söyleyen Yalçın KAYA isimli şahısa gittim,ancak tam bir fiyaskoydu, hipnoza bile girmedim kesinlikle ve 7 gün boyunca ezberlediği bikaç cümleyi tekrarlayıp durdu..Ego güçlendiriciyi ve kendine güveni dinliyorum arada ama 1 2 saatten öteye gecemedim..
Kekemeliğime karşı kabullenme durumu da oluştu zamanla bende,ben böyleyim deyip,birçok şeyden geri tutuyorum kendimi,ama ölene kadar böyle gitmeyeceği gerçeği de çok üzüyor beni..
Eğer fiziksel bi sıkıntım olsa her konuşmamda veya sadece belli harflerde takılacağım, ama biliyorum ki sadece kekeleyeceğim diye düşündüğüm anlarda,veya kafamda sabitlediğim ortamlarda kekeliyorum,yani anlıyorum ki bilinçaltım beni yönetiyor ve bilinçaltımdan bu korku ve önyargılarımı silmem gerekiyor ama nasıl olacak bu bilmiyorum..
yeşilmavi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Zorluklarla Mücadele

Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler ve Ne Yapmalı? Zorluklarla Mücadele Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Zorluklarla Mücadele ‘‘Sorun yaşanmayan bir işi yönetmek için hiçbir özel beceriye ihtiyaç yoktur‘‘. Bu sözler efsanevi zenginlerden Paul Getty"e ait. Gerçek liderler kriz ve zorluk yaşanan durumlarda ortaya çıkar. Günümüzde yöneticiler ortaya çıkan sorunlarla mücadele etmek zorundadırlar. Yapılan araştırmalar ciddi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ne Yapmalı? telkin cd indir izle İstanbul Ne Yapmalı? nerededir kimdir Ne Yapmalı? çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ne Yapmalı? hipnoz Ne Yapmalı? olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ne Yapmalı? hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ne Yapmalı? kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.