![]() |
Benim Güzel Supersonic Sorunum... öncelikle merhaba. ben aranıza yeni katıldım. sitenizi tesadüfen kesfettim ve cok ilgimi cekti. uygulamanızı ve yönteminizi ilginc bi sekilde birkac yorum okuduktan sonra ciddiye aldım.kullanma klavuzunu güzelce okudum ve tavsiye edildigi üzere ego ve sucluluk duygusu telkinlerinin klasik müzik versiyonlarını indirdim.(ayrıca böyle güzel bi fırsatı bize ücretsiz sundugunuz icin ayrıca tesekkür ederim.)ama bikac sey kafamı karıstırdı; bir listeden söz ediliyor. listeye ekliyecekmisiz telkinleri. ben indirdigim iki telkini playlistime koydum ve dinlemeye basladım.tekrar ede ede 2 saat falan dinledim. benim kafamı karıstıran kısım listeyi nasıl hazırlayacagımız.örnegin playliste ilk basta söyle ; -ego -sucluluk duygusu zamanı geldigindede: -ego -sucluluk duygusu -topluluk karsısında konusma -falan filan... olarak koymamızmı lazım?ve bunları benim yöntemimlemi dinlememiz lazım? yani playliste diz-sırasıyla dinle.özür dilerim cok acık ve net bi soru olmadı ama bu konuda aklınıza gelen bütün hususları üzerime püskürtebilirseniz cok mutlu olurum.bir sorum daha olacak. dikkatimi cekti topluluk karsısında konusma ve depresyon dünde kaldı telkinlerinin klasik versiyonlarının melodileri birebir aynı. bunda bir hata mı var yoksa asıl önemli olan bilinc altımıza fısıldanan sözcüklermi?aksi taktirde melodiler aynıysa amaclar ve sonuclar nasıl farklı olabilir? cevaplarınız icin simdiden tesekkür ederim.iyi bicimde aydınlatırsanız sevinirim. |
Ynt: Benim Güzel Supersonic Sorunum... öncelikle hoşgeldin smiliyface .sana daha iyi bilenler eminim cvp verecektir ama ben sana şimdilik kendi uygulamalarımı yazayım.ego suçluluk telkinlerini günde 10-12 saat dinledim.bunu yaparken kitap okudum. su sesi telkini sayesinde uyurken bıle dinledim,tv seyrettim. 2,5 hafta sonra kendine güven ve depresyon dünde kaldı telkınlerini ekledim 1ayın sonunda 1haftalıgına suçluluk tekinin çıkardım.ben yenı ekledıklerımı en az 2hafta geçmeden değiştirmiyorum yada yenısını eklemıyorum.suçluluk ve egoyu bence 2hafta kadar dinle(tabiiki kişiden kişiye tkileri farklı olduğu için bu süreyi kısaltadabılırsın uzatadanilirsin.)daha sonra listene sana uygun olan telkinleri ekeleyebilirsin..umarım sende etkilerini çabucak yaşarsın.koly gelsin. |
Ynt: Benim Güzel Supersonic Sorunum... ayrıca indirdiğimiz müziklerin herbirinin telkin içeriği farklı yani müzik aynı olsada içerdiği telkin farklı metinleride zaten forumumuzda yer almakta onayi . farklı türdeki müzikleri dinlememiz(sus sesi ,ney,klasik müzük) etkilerini azaltmıyor yada arttırmıyor ben sanat müziği ve ney dışındaki türleri dinliyorum.tamamen senın müzik olarak hangisini dinlemek istediğine bağlı.ders çalışırken ve uyurken sus sesını diğer zamnlar newage ve klasik dinliyorum.. smileydance ..umarın anlatabılmiş yardımcı olabilmişimdir yenıden hoşgeldin forumumuza wink77 |
Ynt: Benim Güzel Supersonic Sorunum... hosbulduk sagolun smil56 tek bir anlayamadıgım konu kaldı. benim o söyledigim melodileri aynı olan telkinler. önemli olan melodi mi, yoksa icerdigi telkin mi? ayrıca melodinin bi sırrı varmı? |
Ynt: Benim Güzel Supersonic Sorunum... merhabalar matthewheafy.. yanımıza hoşgeldin.. müzikler burada örtücü unsurdur.. içerisinde olan telkinler farklıdır.. önemli olan telkin içerikleridir.. keyifli dinlemeler dilerim.. sevgiler.. |
Ynt: Benim Güzel Supersonic Sorunum... cok sagolun. onayi |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:59 AM. |