![]() |
Ynt: Telkinleri nasıl dinleyebilirim merhaba Shamanic Bugun söyledigin gibi topluluk karsısında konusmayıda ekledim, ben sanırım suan dalgalanma yasıyorum. çünkü bakıyorum bigün iyiyim tamam ise yarıyor diyorum ertesi gün bakıyorum bu heycanım gitmis bi ise yaramıycak diye endiseye kapılıyorum. Dünde o düsüsü yasadım birde yazılanları okudukca, burdaki arkadaslarımın degisimlerini izledikce niye bende olmuyor ben niye boyle hissedemiyorum diye sabırsızlanıyorum.. Buraya üye olmadan önce Eft yle ilgili bi kitap almıstım. İnternet'ten de arastırıp bi kac kez bu yöntemi denemeye calıstım ama ise yaramamıstı.. Dün aksam evde yalnızdım ve o saatler boyunca kendime Eft uyguladım.. kac kez yaptığımı hatırlamıyorum. Sonra uzandım ve kendimi dinledim canımı yakan seyi düsünmeye calıstım ama sanki icimde kocaman bir bosluk olustu. gariptir ama uzun zamandır ilk kez bu sabah uyandıgımda o acıyıda hissetmedim.. Bu bile benim icin oyle büyük bi adım ki.. Söylediginiz gibi biraz sabırla ben bu olayların üstesinden gelicem Cok tesekkür ederim destegin icin.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:19 AM. |