Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/)
-   -   Suçluluk - Ego - Kendine güven'leri, listeden çıkartmak? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/625933-sucluluk-ego-kendine-guvenleri-listeden-cikartmak.html)

Harkareme 23-10-2016 01:07 AM

Suçluluk - Ego - Kendine güven'leri, listeden çıkartmak?
 
Merhaba arkadaşlar,

Suçluluk duyguları, Ego(Güven) güçlendirici, Kendine güven Telkinlerini 10 gündür dinliyorum, nerede ise 1.5 hafta oldu diyebilirim. Acaba, bu telkinleri listemden çıkartıp satın almış bulunduğum İsmime Özel Telkinlerimi dinleyebilir miyim?

Hepsini birden dinleyebilirsin, gibi cevaplar yazılmasını istemiyorum. Sadece, çıkartabilir miyim - çıkaramaz mıyım? bunun cevabını rica ediyorum sizden arkadaşlar.

DipNot: Yukarıda yazmış bulunduğum Telkinlerimi, 8 - 10 saat arası 10 gündür dinlemekteyim.

Cevabınızı bekliyorum arkadaşlar.

Teşekkür ediyorum...

KıpçakBeyi 23-10-2016 04:25 PM

Cevap: Suçluluk - Ego - Kendine güven'leri, listeden çıkartmak?
 
Bir 10 gün dinlersen daha etkili olabilir.İstersen eğer suçluluk duyguların falza değilse suçluluğu çıkarabilirsin ama egoyu bence listeden çıkarma.

Uzun müddet benim listemde ikisi de durdu.İsme özel telkinlere başlamadan önce bu telkinleri ( ego ve suçluluk)için en az iki hafta dinlemelisin deniyor ama aslında tam seksen saate ulaşamıyorsun.Üç hafta bence daha iyi.Kimileri listeden bu telkinleri çıkarmadan yeni listede dinliyor.Bence telkin listen ne kadar kısa olursa o kadar iyi ama ego ve suçluluğu tutmakla kötü iş yapmış olmazsın.

Telkinler için bir 80 saat kuralı var.Bir davranışın oturması içinde 21 gün kuralı var.Ben bu süreyi (80 saat) listedeki tek bir telkin için düşünüyorum.On telkini 80 saat dinledin mi aslında bir telkini 10 saat dinlemiş oluyorsun ve o listeyi en az 80 gün dinlemen gerekir diye düşünüyorum.

Hesabını sen yap.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:07 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.