Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/)
-   -   silik karakter (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/462414-silik-karakter.html)

bleroxy 20-11-2009 12:05 AM

silik karakter

arkadaşlar merhaba siteyle yeni tanıştım ihtiyacım olduğu bir dönemde karşıma çıktı açıkçası bu site.. uzatmadan konuya girmek istiyorum.. Benim en büyük sorunum arkadaş çevremde konuşkan biri olmama eğlenceli biri olmama, arkadaşlarımla herşeyi paylaşabilmeme rağmen beni fazla önemsemediklerini hissediyorum.. istiyorum ki ben fikirlerimi daha rahat ifade edebileyim benim fikirlerimi önemsesinler.. açıkçası yönlendirilen değil yönlendiren olmak istiyorum otorite olmak istiyorum.. kendimi böyle silik karakter gibi hissediyorum ve galiba öyleyim..
bu durumdan kurtulmam için hangi telkinleri ne kadar süreyle dinlememi önerirsiniz.. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

vedat678 31-01-2010 12:46 PM

Cevap: silik karakter

cevap yok mu??dusun2

yeni bir hayat 31-01-2010 12:51 PM

Saydığınız bu özellikler için gerekli telkinler ve öneriler forumumuzda fazlasıyla mevcut arkadaşlar...Sanırım ilk mesajdan bu yana forumu pek incelememişsiniz..
rehber bölümü ile başlayın isterseniz..Hangi telkineri nasıl ve ne kadar dinleyebileceğinizi öğrenebilirsiniz..Yaşadığınız olumsuzlukların artık geçmişte kalan bir anı olduğunu zamanla farkedeceksiniz..

Sevgiler..actionsmile

commonbabyss 31-01-2010 12:56 PM

sana direk söyliyim ego suçluluk 15 gün sonra kendine güven yada sosyallik arttırıcı ekle

nevresim 31-01-2010 08:44 PM

bende senin gibiyim Allah yardımcımız olsun.

genco 01-02-2010 09:27 AM

herşeyden önce benim önerim arkadaşım, sizin kendinizi benimseyip sevmenizdir. kendimizi cevremizdeki insanlara göre kefeye koymak, benliğimize acımasızca davranmaktır. Oysa ne güzel konuşkan,eğlenceli ve paylaşımcı bir kişi oldugunu ifade etmişsin. Eksiklik özünde, ona sahip çık. Başkalarının seni önemsemesi ile mutlulugu yakalayacagını düşünmek sizi üzebilir. Sevginizi kendinize ve cevrenize yayın, varolan herşeyi sevin.

doris 01-02-2010 11:33 AM

Alıntı:

genco Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 582207)
herşeyden önce benim önerim arkadaşım, sizin kendinizi benimseyip sevmenizdir. kendimizi cevremizdeki insanlara göre kefeye koymak, benliğimize acımasızca davranmaktır. Oysa ne güzel konuşkan,eğlenceli ve paylaşımcı bir kişi oldugunu ifade etmişsin. Eksiklik özünde, ona sahip çık. Başkalarının seni önemsemesi ile mutlulugu yakalayacagını düşünmek sizi üzebilir. Sevginizi kendinize ve cevrenize yayın, varolan herşeyi sevin.

Düşünmeden okumak körletir; okumadan düşünmek yanıltır. "Clairvany"

genco arkadaşım imzana bayıldım
harika bir söz..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:02 PM.