![]() |
silik karakter arkadaşlar merhaba siteyle yeni tanıştım ihtiyacım olduğu bir dönemde karşıma çıktı açıkçası bu site.. uzatmadan konuya girmek istiyorum.. Benim en büyük sorunum arkadaş çevremde konuşkan biri olmama eğlenceli biri olmama, arkadaşlarımla herşeyi paylaşabilmeme rağmen beni fazla önemsemediklerini hissediyorum.. istiyorum ki ben fikirlerimi daha rahat ifade edebileyim benim fikirlerimi önemsesinler.. açıkçası yönlendirilen değil yönlendiren olmak istiyorum otorite olmak istiyorum.. kendimi böyle silik karakter gibi hissediyorum ve galiba öyleyim.. bu durumdan kurtulmam için hangi telkinleri ne kadar süreyle dinlememi önerirsiniz.. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. |
Cevap: silik karakter cevap yok mu??dusun2 |
Cevap: silik karakter Saydığınız bu özellikler için gerekli telkinler ve öneriler forumumuzda fazlasıyla mevcut arkadaşlar...Sanırım ilk mesajdan bu yana forumu pek incelememişsiniz.. rehber bölümü ile başlayın isterseniz..Hangi telkineri nasıl ve ne kadar dinleyebileceğinizi öğrenebilirsiniz..Yaşadığınız olumsuzlukların artık geçmişte kalan bir anı olduğunu zamanla farkedeceksiniz.. Sevgiler..actionsmile |
Cevap: silik karakter sana direk söyliyim ego suçluluk 15 gün sonra kendine güven yada sosyallik arttırıcı ekle |
Cevap: silik karakter bende senin gibiyim Allah yardımcımız olsun. |
Cevap: silik karakter herşeyden önce benim önerim arkadaşım, sizin kendinizi benimseyip sevmenizdir. kendimizi cevremizdeki insanlara göre kefeye koymak, benliğimize acımasızca davranmaktır. Oysa ne güzel konuşkan,eğlenceli ve paylaşımcı bir kişi oldugunu ifade etmişsin. Eksiklik özünde, ona sahip çık. Başkalarının seni önemsemesi ile mutlulugu yakalayacagını düşünmek sizi üzebilir. Sevginizi kendinize ve cevrenize yayın, varolan herşeyi sevin. |
Cevap: silik karakter Alıntı:
genco arkadaşım imzana bayıldım harika bir söz.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:02 PM. |