![]() |
Telkini duymamak Merhaba; Eminim ki tuhaf sorulardan sıkıldınız ama bir sorum olacaktı :) Telkinleri iş yerinde dinliyorum ( ego + suçluluk +depresyon) ve arada bilgisayarın başından kalkmam gerekiyor (telkinleri duyamacağım mesafeye). Her defasında telkini kapatmam mı gerekiyor. Kapatmadan yetiştiğim yerde dinlesem etkisini görebilir miyim acaba? Telkinin bir kısmını duymasam hiç dinlememiş mi sayılıyorum acaba? |
Cevap: Telkini duymamak Merhaba Celsa telkinleri dinlerken çeşitli nedenlerden dolayı bölünebiliyor. bunun herhangi bir sakıncası yoktur.. dinleme esnasında tekrarlar olacağı için, o açığı kapatacaktır.. sevgiler actionsmile |
Cevap: Telkini duymamak ya ben sadece müzik duyuyorum ses falan yok telkin anlamında nedeni nedir beni aydınlatır mısınız,ben bugün tesadüf gördüm çok hoşuma gitti ama oldukça bilgisizim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim |
Cevap: Telkini duymamak Alıntı:
bu sebeple ben size linkleri vericem detaylıca incelersiniz....güzel paylaşımlar dilerim...sevgiler...actionsmile http://www.hayatimdegisti.com/forum/rehber-bolumunu-incelemeden-soru-sormayiniz/ |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:08 AM. |