![]() |
Yaşama Sevinci Video Bu video sanırım Sır filminin ikincisinden olabilir.Mutlaka izleyin.Keyif alacaksınız. [youtube=425,350]phL0RLKL8bc[/youtube] |
Yaşama Sevinci Video sır1 i nasıl izleyebiliriz? cd olarak satılıyo mu yoksa netten mi indiricez hy789 |
Yaşama Sevinci Video Şubat ayı bittiği için 4 gün sonra tekrar link vereceğim.O zaman indirip izleyebilirsiniz. |
Yaşama Sevinci Video 956k 25889 Teşekkür ederiz Lerzan bu muhteşem gününü bizlerle paylaştığın için. Böyle olumlu yazilara olumlu sözlere içten ifadelere hepimizin ihtiyacı var.Uyandığında her gün "Bugün benim günüm " diyenlere selamlar gulensmiley hismiley blissy |
Yaşama Sevinci Video Keyifle okudum bu gününüzü.Okurken sanki kendi bu günümmüş gibi okudum bende çok mutlu oldum bu gününüze.Bende bir günümü bu gün benim günüm yapacağım.Çok teşekkürler bana bu ilhamı verdiğiniz için cilgin897 wave actionsmile |
Yaşama Sevinci Video Sigarada içsymişsiniz tam süper olacakmıştı ama yanınızda yoksa yapacak bir şeyde yoktu galiba kahvesmiley |
Yaşama Sevinci Video Murat ne sigarasi bakiyim... http://www.yasamadonus.org/forum/Smi.../knuppel21.gif Bak sirf bu sözün üzerine komşu forumdan ödünç smiylis aldim.Bir daha duymuyim sigara lafini. |
Yaşama Sevinci Video Çaktırmadan laf almaya çalışıyorum Atakan abi. krzm67 Bakim ne durumda diye.O adamı görünce bir şey söyliceği varsada söylemiycek şimdi. 789569 Yoksa ben unuttum o olayı f678h |
Yaşama Sevinci Video Unuttuysan mesele yok o zaman 25889 956k thumbsanim Bende dedim içti mi ne yapti terli345 |
Yaşama Sevinci Video Alıntı:
Her güne şükrederek başlamak mı yoksa bugünde bir gün daha gidiyor hayatımdan diye bakmak mı? Sanki hayat bizim cebimizde.Hepimizin 90-100 sene yaşayacağı garanti... Bu konu ile ilgili nette dolaşan yazilar vardir ancak tekrar gündeme getirmekte fayda var... Andre Gide'nin bir kitabında geçen "Hayatın İçerisinden Bir Şeyler Kurtarmak" cümlesi hoşuma gitmişti. Öyle ise her gün uyandığımızda "Oh beee yeni bir gün daha varmış bakalım bugün neler kurataracağım neler yapacağım diyelim" Bunu yapmak yerine bugünde bir günü harcayacağım, bir gün daha yaşlanacağım diye düşünürsek günümüz kötü geçer. Bugün uyandık sağlıklı bir şekilde.Öyle ise o günden bir şeyler kurtaralım.. Zamanın elinden hayatın içinden bir şeyleri kurtaralim.Ne kurtarsa kardir. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:09 PM. |