![]() |
Cevap: motivasyon icin izlenmesi gereken filmler akıl oyunları ve umudunu kaybetmeyi izlemiştim ben de.. özellikle umudunu kaybetme bana çok cesaret vermişti. ben de trajik acıklı filmlerden pek hoşlanmam. ama bu film harikaydı diyebilirim. mutlaka izlenmeli... diğer filmler hakkında bilgim yok. ama izleyeceğim inşallah en kısa zamanda.. böyle motive edici filmleri paylaşalım lütfen.. ben de "sakıncalı düşünceler" diye bir film izlemiştim. tavsiye ederim. özellikle öğretmenler ve öğretmen adayları için çok motive edici... |
Cevap: motivasyon icin izlenmesi gereken filmler Gülümsemek için sizi motive edeceğine inandığım bir film. Hem görsel hem de konu açısından doyurucu. Herkese tavsiye ederim... İnce ayrıntılar filmde verilen mesajlar hepsi çok güzeldi. Tekrar tekrar izleyebileceğim filmlerden. "BİRİ UYUDU DİĞERİ DÜŞ GÖRDÜ" Çağan IRMAK'tan PRENSESİN UYKUSU Bir kütüphanede memur olarak çalışan Aziz, kendi küçük dünyasında sakin ve huzurlu bir hayat sürdürmektedir. Bir gün, mahalleye yeni açılan kuaförün sahibi Seçil ve 10 yaşındaki kızı Gizem, Aziz’in oturduğu apartmana taşınır. Aziz’in yeni komşularıyla renklenen hayatı, küçük kızın daldığı uzun uykuyla gölgelenir. Gizem’in daldığı uykunun tetiklediği bambaşka olaylarla, sıradan görünen ama aslında rengarenk karakterlere sahip bu insanlar birlik olup, kaderi değiştirmeye çalışırlar. Aziz’in günlüğünden: Kader değiştirilemez, değiştirilirse kader olmaz diyenler var. Olmasın varsın. Hiç bir şeyin değiştirilmeyeceği bir dünyada yaşamak ne umutsuzca olurdu öyle değil mi? Başına gelmiş kötü bir olay, öyle bir gün gelir ki olması gerektiği için olmuş ve dahaiyi bir şeye neden yaratmıştır. Bilemezsin. PRENSESİN UYKUSU, bir çoğunun aksine, uyanınca okunacak bir masalı anlatan, güleryüzlü bir Çağan Irmak filmi. |
Cevap: motivasyon icin izlenmesi gereken filmler forrest gump da hem duygusal,hem de eğlenceli bir film, eski olmasına rağmen hala güncelliği koruduğunu düşünüyorum. zeka seviyesi düşük olan ve bacaklarında sorun olan forrest'in hayata değişik bakışını izliyorsunuz. onun iyimser ve umursamaz tavırları beni fazlasıyla etkiledi ve aslında farkında olmadan çoğu insandan daha başarılı olduğunu gösterdi. |
Cevap: motivasyon icin izlenmesi gereken filmler Rocky serisi f678h motivasyon kaynağım2600 |
Cevap: motivasyon icin izlenmesi gereken filmler Alıntı:
:)) Ben de o film serisinden şu şarkıyı çok motive edici buluyorum. :) O kadar uzun zaman oldu ki filmi izlemeyeli bu şarkı hangisinde ya da hepsinde mi vardı hatırlayamadım. Ama güzel şarkı. İşte şarkı burada hem de filmden bir kaç kare ile birlikte. "eye of the tiger" Dailymotion - Rocky Balboa-Eye Of The Tiger - Musik Kanalı |
Cevap: motivasyon icin izlenmesi gereken filmler tanrı ile sohbeti gerçekten çok merak ettim.. vee diğerlerini de izleyeceğim kesin paylaşım için teşekkürler.... :) |
Cevap: motivasyon icin izlenmesi gereken filmler 1) Otizm ile ilgili çok güzel ve bu tür özürlerle doğan çocukların ailelerine yol gösterici bir film. Temple Grandin (2010)-Amerikan yapımı Otistik olan bir kadın, ailesi başta olmak üzere yakın çevresi ve etrafında bulunan herkes tarafından yanlış anlaşılıp yanlış değerlendirilmektedir. Kendine bu tür davranışı zamanla yediremeyen kadın onlara asla unutamayacakları bir ders verir. 2) Sol Ayağım (Daniel Day Lewis) Sol ayağıyla mucizeler yaratan bir genç adamın öyküsü, son derece motive edici, çünkü bütün uzuvları çalışan insdanların bu filmi seyrettikten sonra mutsuz olmalarına imkan yok, süper bir film... 3) Başka Dilde Aşk; Bir türk filmi, insanın konuşmadan da anlaşabileceğini, kavga edebileceğini, sevebileceğini çok güzel vurgulayan bir film, konuşmayla bir yerlere ulaşamayan aşıklar için motive edici bir film... |
Cevap: motivasyon icin izlenmesi gereken filmler böyle bişey paylaşılması ne güzel olmuş tamda ihtiyacım olan şey sonu mutlu biten flimler arıyordum.teşekkürler. arkadaşım bi filim söyledi hemen sonu mutlu bitiyormu dedim söylemem dedi anladım demekki bitmiyor ozaman izmelemicem dedim ve izlemedim :) içinde ne kadar trajedi olursa olsun ama sonu mutlu bitsin. bildiğiniz flimler varmı? cennet gibi ada gibi flimimleride izlemenizi tavsiye ederim, yedi yaşam var ama sonu anlamlı pek mutlu değil oda güzel etkileyici bi flim. sevgi ve ışıkla kalın. |
Cevap: motivasyon icin izlenmesi gereken filmler dün seyrettim.kazanmak,kaybetmek hayal ve inançla ilgili, bir at ve jokeyin hikayesi gerçek hayat hikayesi...zafer yolu seabiscuit |
Cevap: motivasyon icin izlenmesi gereken filmler teşekkür ederim liste yapıyorum en kısa sürede izleyeceğim sevgi ve ışıkla kal.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:04 AM. |