Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mizah Bölümü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mizah-bolumu/)
-   -   "Fakirler Ölsün" Kızı Yeni Arabasıyla Hava Atıyor :D (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mizah-bolumu/624233-quotfakirler-olsunquot-kizi-yeni-arabasiyla-hava-atiyor-d.html)

ezfop 11-07-2014 05:39 PM

"Fakirler Ölsün" Kızı Yeni Arabasıyla Hava Atıyor :D
 
Buradan da anlaşılacağı üzere kızın espri yaptığı çok belli. sitenin bir tanesinde buldum. daha fazla üzerine gidilmemesi taraftarıyım. hoşgörülü olmanız dileğiyle

"Melda arkadaşımız böyleydi işte 130 Everybody Facebook arkadaşını eğlendirmek için komik ve sempatik olma taklidi yapar videolar çekerdi. Samimiyetin Facebook arkadaşları arasında kalmasını isterken. Bütün rol yapıp çektiği videoları Türkiye gördü, arkadaşım adına çok üzüldüm. Sonuç olarak görüldüğü gibi çarpışan arabada bile arabasının şekil olduğundan bahsedip ESPRİ yapıyor PORSCHE videosundada ESPRİ yaptığını bu şekilde anlayabilirsiniz."

İşte Yeni arabasıyla Hava atıyor :D

"Fakirler Ölsün" Kızı Yeni Arabasıyla Hava Atıyor :D - YouTube

hmztsn 11-07-2014 06:17 PM

Cevap: "Fakirler Ölsün" Kızı Yeni Arabasıyla Hava Atıyor :D
 
Allah hepinizi ıslah etsin, ne kadar da boş işlerle uğraşıyorsunuz. Boş iş demek bile iltifattır ne diyeyim artık söz bulamıyorum.

ruzgart 13-07-2014 07:04 AM

Cevap: "Fakirler Ölsün" Kızı Yeni Arabasıyla Hava Atıyor :D
 
Bu tarz insanlar beni çok şaşırtıyor ve iyi ki onlardan biri olmamışım diyorum hayatları ne kadar lüks gözükse de onlar bataklığın içindeler bence neye üzüldükleri neden mutlu oldukları belirsiz değerleri yok hayat amaçları yok sadece teknolojinin ve eğlencenin uyuşturucu yönüyle uyuşmuş kalmışlar bende böyle bir izlenim oluşturuyorlar . Ben asgari ücretle geçinen sıradan bir vatandaşım hayatımdan çok memnunum hedeflerim amaçlarım fikirlerim dünyaya karşı bir duruşum var bu herşeyden önemli benim için. Ben Bu videolara baktığımda hayatın ne olduğunu anlayamamış insanlar görüyorum .

Hayatdern 27-09-2018 12:50 PM

Cevap: "Fakirler Ölsün" Kızı Yeni Arabasıyla Hava Atıyor :D
 
Paranın gücü işte.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:08 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.