![]() |
Ynt: birbirimizi bir anlasak:)) khkh56 khkh56 hahaha cok iyi |
Ynt: birbirimizi bir anlasak:)) kadınlar neden bilgisayarlara benzer? kadınların bilgisayarlara benzediği ortaya çıktı. işte benzer noktalar... dusun 1. ikisi de elektrik almak ister.. 2. ikisi de hiçbir şey yapmıyormuş gibi gözükse de arka planda kullanıcıdan habersiz bir çok iş yürütür.. terli345 3. ikisinde de ne kadar çok paranız varsa o kadar iyi "donanım"lısına sahip olursunuz. şaşkın 4. ikisinin de durup dururken niye bozulduğunu anlayamazsınız. dlckrn 5. ikisi de alışkanlık yapar pc05 6. verim almak için ikisine de nazik davranmak gerekir. ark5 7. ne kadar iyisini alırsanız alın 2-3 sene sonra daha iyisi çıkacağı için değiştirmek istersiniz. b456 8. ikisi de erkekler için olmazsa olmaz severiz yani… sevincli 9. ikisini de ne kadar iyi kullanırsan kullan sonunda saç baş yolduran cinslerdir. girlhaha 10. ikisi de belirli aralıklarda error verir. hih33 11. ikisi de hassastır sağı solu pek belli olmaz bir hard disc yakar diğerinin migreni tutar. 44 12. ikisi de bozulduğunda hiçbir dediğinizi yapmaz onayi 13. ikisinin de başkaları tarafından kullanılması istenmez. blook 14. ve en önemlisi ikisinin de hafızası çok güçlüdür hiçbir şeyi unutmaz. o yüzden dikkat etmek gerekir. idea3 |
Ynt: Cevabını sizin vereceğiniz sorular :D khkh56 koptum ya süper |
Ynt: Cevabını sizin vereceğiniz sorular :D 123 cüğüm ,,,çok zor sorular sormuşsun yaaaa,,,falla bilmiyem heç birini .cevapsız kaldım |
Ynt: Cevabını sizin vereceğiniz sorular :D cok güzel beni güldürdün sende hep gül insallah smil56 khkh56 |
Ynt: Ana fikir; Erkekler Kadınları Asla Anlamazlar.... khkh56 khkh56 khkh56 |
Ynt: Ana fikir; Erkekler Kadınları Asla Anlamazlar.... erkekler kadınları anlayınca sorun kalmayacak zaten ama ben bile bazen anlayamıyorum kadınları, erkekler nasıl anlasın y789 |
Ynt: Ana fikir; Erkekler Kadınları Asla Anlamazlar.... khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 süperrr yaaaaaaa bizi anlamazlar ama bizsizde yapmazlar smiliyface smiliyface |
Ynt: Ana fikir; Erkekler Kadınları Asla Anlamazlar.... Ya aslında, hep erkekler kadınları anlamaya çalışacağına... Kadınlar da erkekleri anlamaya çalışsınlar... Hani hayat müşterek ya, kadın erkek eşit ya... yu89 Böylelikle erkekler kadınları anlamaya, kadınlar da erkekleri anlamaya çalışsınlar... Ortada buluşsunlar... super Her iki tarafta anlaşılmış olur o zaman... smiliyface |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:33 PM. |