![]() |
Cevap: Biri bu meditasyonu seslendirebilir mi? :) Alıntı:
sahanesin melinda ! y789 |
Kendini huzurlu ve mutlu hissetmeni sağlıyor.İçindeki kötü düşüncelerden negatiflikten arındırıyor seni.Pozitif bir enerji yükleyip yaşamaktan zevk almanı sağlıyor |
Eksik vs var mı diye nasıl bulduğunuzu bana söyleyin dedin. Sesin çok güzel;ama hikaye tonunda okuduğun için canlandıramadım hiç gözümde, içine giremedim meditasyonun, sesinin güzelliğine gittim ;) Sanıyorum meditasyonda daha düz, duygusuz bir okuma gerekiyor. Müzik seçimin ve eko çok güzel ve uyumlu olmuş. Dediğim gibi ben giremedim medinin içine. Emeklerine, sesine, yüreğine sağlık Melinda.t678O0 |
Cevap: Biri bu meditasyonu seslendirebilir mi? :) İkinci dinlemeden sonra girilebiliyor y789 İlk dinleme sese ve biraz tiyatral olduğu için ardından ne gelecek diye merak olduğu için normal. Güzel yorumlarınıza da teşekkür ederim ayrıca :) |
Cevap: Biri bu meditasyonu seslendirebilir mi? :) Ben akşam indirebileceğim ancak o yüzden henüz yorum yapamıyorum. Çok teşekkürler. Emeğine sağlık ;)) |
|
Cevap: Biri bu meditasyonu seslendirebilir mi? :) MELİNDA HARİKA OLMUŞ ELİNE YÜREĞİNE SAĞLIK İYİKİ VARSIN :) |
Cevap: Biri bu meditasyonu seslendirebilir mi? :) Ellerine sağlık. Tonlamalar, müzik seçimi harika olmuş ;))) |
Cevap: Biri bu meditasyonu seslendirebilir mi? :) Sesiniz çok güzel yüreğinize sağlık. |
Cevap: Biri bu meditasyonu seslendirebilir mi? :) Az önce indirdim,ses tonunuz çok güzel,masal dinler gibi:)Ağzınıza yüreğinize sağlık Melinda... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:32 AM. |