Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Meditasyon (http://www.hayatimdegisti.com/forum/meditasyon/)
-   -   IŞIĞI ÇAĞIRMAK ... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/meditasyon/5023-isigi-cagirmak.html)

Belgin ∞ 23-08-2008 05:18 PM

Ynt: IŞIĞI ÇAĞIRMA ...

Learning'cim yüksek benlik bizim saf yanımızdır.Bütün iyiliklerin ve pozitiflerin toplu olduğu,içinde hiç bir kötülüğün barınamadığı yanımızdır.
Bizim mükemmel ve kusursuz yanımızdır.Ve hayali değildir.Herkesin bir yüksek benliği vardır.Doğumumuzdan ölümümüze kadar hayatımızda bize eşlik eder.

Zaman zaman iç ses deriz ya aslında o konuşan biim yüksek benliğimizdir.Bunun farkına varamayız çoğu zaman.Yani konuşanın o olduğunu
bilemeyebiliriz.Ama o bizimle devamlı bağlantıdadır.Ve bizim hayatımıza iyilik ve güzellikleri çekmemiz için vesile olandır.Bağlantı kurmak çok kolaydır.Buna ben ilk olarak meditasyonlarla başladım ve şimdi meditasyona gerek kalmadan istediğim her an o bağlantıyı kurabiliyorum.

Yüksek benlik dünyevi hazlardan arınmış yanımızdır bizim.Ve daima yanımızdadır.Onunla bağlantıya geçebilmek için istemek yeterlidir.

Sevgiler.

learning 23-08-2008 06:19 PM

Yani o zaman biz dünyaya geldiğimizde aslında iki ruh olarak mı geliyoruz, hep bizimle mi beraber yüksek benliğimiz.yanımızdamı yoksa, daha keşfedilmemiş bir ben olarak içimizdemi? ayrıca içimizden gelen her ses, her sezgi yüksek benliğimize mi ait?
Verdiğin bilgiler beni biraz daha aydınlattı,çok çok teşekkür ederim ttli3, kavram olarak oldukça anladım yüksek benliği ama kalıp olarak ne olduğunu imajine edmiyorum, onu bir melek olarak mı düşünmeliyiz. ayrıca herkesin bir yüksek benliği varsa ,iletişimde olan iki kişinin yüksek benlikleride aynı şekilde iletişimdemidir?
Bir de, sen yüksek benliğinle daha kolay iletişim kurabilmeye başladığından beri ne gibi olumlu gelişmeler yaşadın, yani onunla rahat iletişimde olmak bize neler kazandırıyor. dusun dusun dusun dusun dusun dusun
Biraz çok soru sordum ama utananadam cevaplayabilirsen sevinirim tender45

Belgin ∞ 23-08-2008 07:09 PM

Cevap veriyim canım.Dediğim gibi herkesin bir yüksek benliği var.Bunu sen ister eş ruh olarak algıla,istersen bir melek de.Ama yüksek benlik sensin.Senin herşeyden arınmış,içinde aklına gelebilecek en temiz,en saf şeyleri barındıran yanın.Yüksek benliğin her yerdedir,içindedir,yanındadır.Ama daima seninledir.Kendini ondan ayrı tutma lütfen. ttli3

Onu hiç bir kalıba sokma.O zaten olması gerekendir.Nasıl imgelemeliyim diye düşünmek en doğal hakkın.Ama sen ona ulaşmak istediğinde önyargısız bir şekilde çağırırsan o sana olduğu gibi gelecektir ve nasıl olduğunu o zaman sende görüceksin.

İçimizden gelen her ses yüksek benliğimizin sesi değil malesef.Bizim yarattığımız bir de negatif egomuz var.Hani o sen şöylesin,sen
böylesin diye bizi yargılayan şey.Çoğu zaman o konuşur.ama yüksek benliğinle bağlantıya geçip onu kuvvetlendirdiğin zaman negatif egonun sesi çok derinlerden gelir ve duymak imkansız olur.İyi kötünün sesini kısar ttli3

İletişimde olan iki kişi veya olmayan iki kişi veya üç sayı önemli değil.Birisinden ilk anda elektrik alırız ya,ya da daha önce hissetmediğimiz şeyler hissederiz o kişiye ilk görüşte işte o yüksek benliklerin iletişimde olduğunu gösterir.Aslında tesadüfen bu yoldan geçtim,birine çarptım ve aşık oldum (yada farklı örnek,bu en çok bilinen şeydir diye söylüyorum)deriz ya o tesadüf değildir işte.yüksek benliklerin birbirine olan çekimidir.Tabi senin ve o kişinin aynı frekansta olmasıda büyük rol oynar.

Ben çok olumlu gelişmeler yaşadım.Eminim sende yaşayacaksın.Ama beni anlayacağını umarak yüksek benliğimle beraber yaşadıklarımı kendime saklamak istiyorum.Çünkü o benim için çok özel ttli3

Yüksek benlikle rahat iletişimde olmanın sana neler kazandıracağını sen de deneyimleyerek gör olur mu?Klişe bir laf gibi gelebilir ama tamamen samimi olarak şunu söyleyebilirim:bu anlatılmaz,yaşanır.

Sevgiler.

learning 23-08-2008 08:20 PM

blissy blissy blissy blissy blissy blissy blissy blissy blissy blissy blissy blissy blissy blissy
Bu yazdıkların çok güzel,çok çok çok çok teşekkür ederim ttli3 Beni bu konuda gerçekten çok aydınlattın redflowers ttli3
Tabiki yaşadıklarının sadece sana kalmasını istemeni anlarım ttli3, zaten ben merak ettiğimin cevabını aldım. wave
Şimdi son bir soru daha utananadam yüksek benliğimizle daha kolay iletişim kurabilme aşamasına gelebilmek için bol bol meditasyon yapmak yeterli olurmu?(yani mesela Hayal ablanın çekim yasası meditasyonları)
Tekrar tekrar teşekkür ederim tender45 clapping

Belgin ∞ 23-08-2008 08:27 PM

Bunun için yüksek benlik meditasyonu var.Çekim yasası meditasyonunda da yüksek benliğinle irtibata geçiyorsun ama sohbete başlamadan bile insanlar önce bir merhabalaşıyorlar.Bana sorarsan çekim yasasında yüksek benliğinle görüşmeden önce ona bir merhaba de.Sadece onunla ilgileneceğin,sadece ona özel bir meditasyon yap ve tanış yüksek benliğinle.O seni zaten çok iyi tanıyor,sende onu tanı.

Bunu nasıl yapıcam?
Güzel bir soru: ttli3 Meditasyonda öncelikle tüm bedenini gevşeterek işe başlıyorsun(tıpkı çekim yasasında Hayal ablanın dediği gibi)Sonra tam gevşeme sağladıktan sonra konsantrasyonunu sağla ve yüksek benliğini yanına davet et.Gerisini söylemiyorum bilinçli olarak.Çünkü seni sınırlandırmak istemiyorum.Ondan sonra onunla tanış ve onu yolcu ederken teşekkür etmeyi de unutma olur mu?

learning 23-08-2008 08:32 PM

Tekrar tekrar teşekkür ederim redflowers clapping, söylediklerin beni çok motive etti.
Umarım bende yakın zamanda senin gibi yüksek benliğimle rahatça iletişim kurabilecek hale gelirim, sanırım yüksek benliğim ve ben iyi anlaşacağız ark5

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:40 PM.