Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Meditasyon

Uyarılar

Meditasyon bolluk meditasyonu, meditasyon mp3, meditasyon nedir, meditasyon resimleri, meditasyon hipnoz, yoga meditasyon, meditasyon müzik, meditasyon, neşternino meditasyon, transandal meditasyon, transandaltal meditasyon, transantal meditasyon, transdantal meditasyon,

AYNALIK DÖNÜŞTÜRME MEDİTASYONU

Alternatif Kişisel Gelişim ve Meditasyon AYNALIK DÖNÜŞTÜRME MEDİTASYONU Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Aynalık Dönüştürme Meditasyonu: Aynalık enerjisinin dönüşümü kabul enerjisinde yatar. Bir kez aynalığınızı bulduğunuzda onu kabul ettiğinizi ve onu sevgiye dönüştürmeyi başlattığınızı beyan etmeniz dönüşümü büyük ölçüde hayatınıza sokacaktır. Örneğin; hayatınızda sık sık bencil insanlarla karşılaştığınızdan şikayetçi olabilirsiniz. Bu deneyiminizi sevgiye ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Meditasyon telkin cd indir izle İstanbul Meditasyon nerededir kimdir Meditasyon çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Meditasyon hipnoz Meditasyon olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Meditasyon hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Meditasyon kuantum düşünce kitap haberi

AYNALIK DÖNÜŞTÜRME MEDİTASYONU

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-05-2009, 05:28 AM   #1 (permalink)
Yüzbaşı
 
serpil22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 820
Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond repute
Thumbs up AYNALIK DÖNÜŞTÜRME MEDİTASYONU

Aynalık Dönüştürme Meditasyonu:
Aynalık enerjisinin dönüşümü kabul enerjisinde yatar. Bir kez aynalığınızı bulduğunuzda onu kabul ettiğinizi ve onu sevgiye dönüştürmeyi başlattığınızı beyan etmeniz dönüşümü büyük ölçüde hayatınıza sokacaktır. Örneğin; hayatınızda sık sık bencil insanlarla karşılaştığınızdan şikayetçi olabilirsiniz. Bu deneyiminizi sevgiye dönüştürmek için öncelikle bu durumun ve bu şekilde sıfatlandırdığınız kişilerin sizin kendi içsel enerjinizin bir aynası olduğunu kabul etmeniz gerekir. Daha sonra, meditasyon halinde -yatar veya oturur vaziyette gözlerinizi kapatıp, derin bir nefes aldıktan sonra- üstbeninize "ben nerede, ne zaman, kime karşı bencillik ettim, veya ediyorum?" diye sorarak, ondan bu anlarınızı sizin gözünüzün önüne getirmesini talep edebilirsiniz. Gelen hatıralarınızda kendinizi bencillik yaptığınız için affettiğinizi beyan edip, sonra da karşınızdakini size yaptığını düşündüğünüz şey için affetmenizi öneririm (Bunun için bu kitapta yer alan "Kendini Affetme", ve "Başkasını Affetme" meditasyonlarında yer alan cümleleri kullanabilirsiniz). Sonraki adımda bencilliğinizi bırakma kararınızı Evren'e beyan ederek bu içsel enerjinizi serbest bırakabilirsiniz. Şu cümleleri kullanabilirsiniz:
Ben bencil olduğumu kabul ediyorum.
Ben bencilliğimi şu anda sevgiyle bırakıyorum.

diyerek onun tüm bedeninizden sıyrılıp gittiğini imgeleyebilir veya hissedebilirsiniz. Bunu yaparken şu cümlelerin tekrarı bu dönüşümü kolaylaştıracaktır.
Bencillik benim özüme ait değil.
Ben bencil olma huyumu/enerjimi şu anda bırakıyorum.
Ben özümdeki koşulsuz sevgiyi seçiyorum.

Bu çalışmayı, diğer çalışmalar gibi gözü kapalı bir şekilde çalışmanızı tavsiye ederim. Dönüşüme odaklanmanız ve egonuzun türlü zihin oyunlarıyla araya karışmasına mani olmanız için bu meditasyonu biraz görselleştirebilirsiniz. Örneğin, aynalık enerjisinin farkındalığıyla kendinizde olduğunu tespit ettiğiniz negatif huyların, alışkanlıkların veya davranış biçimlerinin bedeninizden sıyrılarak pembe bir ateşe bırakılmasını imgeleyebilirsiniz. Bu enerjileri bırakışınızdaki kabul derecenizi, meditasyondaki sıyırma ve pembe ateşe atabilmeyi kolayca yapabilme halinizle anlayabilirsiniz.
Bazı huy ve alışkanlıklarınızı bir günde bırakmanız mümkün olmayacaktır. Bu huylar uzun bir zamandır bizimle birliktedir ve hayatımızın her anına gizlice saklanmış gibidirler. Bu huylarımızın altında onların var oluşlarını geçerli kılan korkularımız yatar. Örneğin kıskançlık huyumuzun altında genellikle yüksek bir yetersizlik korkusu yatar. Veya yalan alışkanlığımız belki de suçlanma korkumuz için geliştirdiğimiz bir savunma mekanizması olabilir. Her şekilde, bu huylarımızın bırakılması için öncelikle bu korkularımızın sevgiye dönüştürülerek beden enerjimizden salıverilmelerine ihtiyacımız vardır. Ancak bu şekilde yalan söylemek için zaten içsel bir nedenimiz kalmaz ve bu huyumuz hayatımızdan kendiliğinden çıkar. Bende olmayan bir enerji etrafımda da olamaz, ya da benim algıma girmez. Aynalık enerjisi çekim yasasıyla çalışır. Ben kıskanç değilsem, hayatıma kıskanç insanların girmesi ve benim içsel huzurumu tehdit etmesi mümkün olamaz.
<yukarı>
Aynalıklarımızı bulmanın en kolay yolu yazarak çalışmaktır. Özellikle yakınlarınızla ilgili bir liste çalışması yapmanız çok faydalı olacaktır. Örneğin, kardeşinizi nasıl tarif edersiniz?; onun hangi huyları sizi sinirlendirir, rahatsız eder? Bu çalışmayı samimi bir şekilde gerçek duygularınıza sadık kalarak, hiç hafifletmeden ve kendinizi mazur göstermeden yapmanızda fayda var. Çünkü bu çalışmada egonuz yanınızda işbaşı yapmış olacaktır ve sizin kendi içsel farkındalığınızı ve dönüşümünüzü engellemek için elinden geleni yapacaktır. Egonuzun karşısında durabilecek tek anahtar kendinize karşı dürüst olmanızdır.
Bu listeyi yaptıktan sonra, tek tek her madde için kendinize "ben bunu, nerede, ne zaman, kime yaptım?" diye sorun. Bazı maddeler sık sık yaptığımız şeylerdendir. Mesela yalan söylemek gibi. Yalan da diğer huylar gibi bir enerjidir. Bu anlamda evrensel olarak yalanın büyüğü küçüğü yoktur. Evren tek bir gerçeğe bakar, doğrunun olmadığı hal yalandır. Yalan ekmek beraberinde yalan biçmeyi gerekli kılar. Bizler için korkularımızla haklı çıkardığımız yalanlarımız masumca görülebilir ama Evren'de yargı olmadığından yalan enerjimiz kaynağına olduğu gibi dönecektir. Düşüncelerimizden sorumluyuz. Ama ağzımızdan çıkanlardan da özellikle sorumluyuz.
Bazı maddeler için ise, ilk bakışda hayatınızda tam karşılığını göremezsiniz. Mesela eşiniz için "sürekli beni eleştiriyor" şeklinde bir maddeniz olabilir. Oysa belki siz onu hiç de eleştirmiyorsunuzdur. Ama belki içinize dönüp samimi bir şekilde kendinizle yüzleştiğinizde çocuğunuzu sürekli eleştirdiğinizi görebilirsiniz. "Ama o daha küçük, onun yönlendirilmeye ihtiyacı var." şeklinde kendinizi mazur gösterebilirsiniz. Ama evren bunu anlamayacaktır. Evren'e göre siz ne kadar olgun bir ruhsanız, çocuğunuz da o kadar olgun bir ruhtur. Onun sadece zaman zaman sizin rehberliğinize ihtiyacı vardır. Ama eleştirilerinizle onun içsel seçimleri üzerinde baskı kurmanızı Evren desteklemeyecektir. Aynalık enerjisine göre siz çocuğunuzu eleştirmeyi bıraktığınızda eşiniz de bu huyunu ya bırakacaktır ya da size karşı artık kullanmayacaktır. Bu çekim yasasının şaşmaz bir sonucudur.
Bazı maddeler ise hayatınızda bir kere yaptığınız bir davranışa aynalık ediyor olabilir. Örneğin, iş ortağınızın dolandırıcı olduğunu fark ettiniz. Hatta belki de ortaklığınız sona erdi, ama onunla ilgili güçlü bir "o çok dolandırıcı bir insan" hissiniz var. Bir de üstelik, sağdan soldan da sürekli onunla ilgili haberler alıyorsunuz ve her seferinde size yaptığı dolandırıcılıkları hatırlayıp sinirleniyorsunuz. "Ben nerede, ne zaman, kimi dolandırdım?" diye sorduğunuzda iş yaşantınız baştan sona bir dürüstlük sicili şeklinde gözünüzün önüne gelmiş olabilir. Biraz içinizde derinleşmenizi öneririm. Peki küçükken, mahalle arkadaşlarınızla ortaklaşa top almak için topladığınız paraların bir miktarına gizlice el koymanıza ne demeli? "Ama bir kere yapmıştım; üstelik o zaman küçüktüm!" diyebilirsiniz. Ama içsel enerjimizde olmayan hiçbir davranışı icra edemeyiz. Evren bu gerçeği bilir. Ve o yıllar önce ektiğimiz içsel enerjiyi, birgün işyerimde karşıma getirir.
"Peki ama ben bu davranışımı zaten çoktan bırakmışım, şimdi bununla karşılaşıyor olmamın bana ne faydası var?" diyebilirsiniz. Bu durumdaki içsel dönüşümüm biraz daha farklı olacaktır. Bu durumda Evren, kendisine şu mesajı çok içten hissederek vermemizi bekler.
Ben kendi dolandırıcılığımı kabul ediyorum.
Ben dolandırıcılığımı şu anda bitiriyorum.
Ben bu kişinin dolandırıcı olmasına izin veriyorum.

Arkasından dolandırıcılık yaptığınız olay için kendinizi affettiğinizi kendinize yüksek sesle söylemenizi öneririm (Bunun için bu kitapta yer alan "Kendini Affetme" meditasyonunda yer alan cümleleri de kullanabilirsiniz). Bu beyanı yaparken, kendinizi gözünüzün önüne getirerek kendinize pembe kıyafetler giydirdiğinizi ve kendinizi pembe ışıklar altında yıkadığınızı imgeleyebilirsiniz. Bu imgelemeyle, dolandırıcılığınız nedeniyle kendinize içsel bilişinizle duyduğunuzu kızgınlık enerjinizi de affetme enerjisiyle temizlemiş olursunuz.
Negatif huylarımız, alışkanlıklarımız veya davranışlarımızın sevgiye dönüşmesi için kabul etme ve izin verme enerjisini kullanabiliriz. Bunun için, kendi içsel enerjimizin kabulü ve karşımızda bize aynalık yapanların da olduğu gibi olmalarına izin vermemiz gerekir. Dün ben korkularıma basıldığı bir anda karşımdakini küçümseyerek kendimi değerli kılmış olabilirim; bugün de karşımdaki aynı enerjiyle beni küçümsüyor olabilir. Dün ben kendime verdiğim küçümseme hakkını bugün karşımdakine veriyorum. Çünkü Evren de dün bana izin vermişti. Bugün yanımda çalışan arkadaşımın beni küçümsemesi sadece onun evrendeki aynalık sistemiyle bana benim içsel enerjimi gösterme halidir. Bu farkındalıkla, bana bu huyumu bırakma yolunda fırsat verdiği için onun varlığına şükrederim; onun olduğu gibi olmasına izin veririm. O sadece Evren'in sistemi gereği benim tekamül yoluma hizmet etmiştir. Bilirim ki ben değersizlik korkumu sevgiye dönüştürdüğümde, etrafımdaki insanlarla değer rekabetim ortadan kalkacaktır; bu durumda kimseyi küçümsemem gerekmez. Bende küçümseme enerjisi kalmadığında zaten bugün beni küçümseyen iş arkadaşım ya bu davranışını artık bana karşı göstermeyecek ya da hayatımdan kendiliğinden çıkacaktır. Buradaki kabul ve izin enerjim, benim yeni bir negatif enerji ekmemin önüne geçecektir. Bu olayda; iş arkadaşıma kızmak ve onunla tartışmaya girerek öfke ekmek yerine, onu ve onunla yaşadıklarımı kabul ederek, bu olayı evrenin de niyet ettiği gibi kendi hayrıma kullanmış oluyorum.

M. FATİH KOÇAK



 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler?
serpil22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-04-2010, 11:59 PM   #2 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Mesajlar: 833
Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to behold
Standart Cevap: AYNALIK DÖNÜŞTÜRME MEDİTASYONU

Teşekkürler.
YESHAPPY isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-11-2012, 03:35 PM   #3 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Sep 2009
Mesajlar: 1
Tesekkür: 0
1 Mesaja İyi ki varsın denildi
sema34 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: AYNALIK DÖNÜŞTÜRME MEDİTASYONU

Bu yazıda sürekli belirtmiş olduğunuz '' bu kitapta bulabilirsiniz '' cümlesindeki kitabın adını vermeniz mümkün mü?
sema34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
aynalik, donusturme, meditasyonu


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


AYNALIK DÖNÜŞTÜRME MEDİTASYONU

Alternatif Kişisel Gelişim ve Meditasyon AYNALIK DÖNÜŞTÜRME MEDİTASYONU Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Aynalık Dönüştürme Meditasyonu: Aynalık enerjisinin dönüşümü kabul enerjisinde yatar. Bir kez aynalığınızı bulduğunuzda onu kabul ettiğinizi ve onu sevgiye dönüştürmeyi başlattığınızı beyan etmeniz dönüşümü büyük ölçüde hayatınıza sokacaktır. Örneğin; hayatınızda sık sık bencil insanlarla karşılaştığınızdan şikayetçi olabilirsiniz. Bu deneyiminizi sevgiye ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Meditasyon telkin cd indir izle İstanbul Meditasyon nerededir kimdir Meditasyon çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Meditasyon hipnoz Meditasyon olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Meditasyon hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Meditasyon kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.