| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Makaleler Genç Kız Sığınma Evi Derneği Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız açıkcası paylaşılan ilk iki hikayeyi okudum ikinci hikayenin sonuda masal yazıyordu ve bende bunları uydurma diye düşünüp 3.cü masalı okumayı atlayıp yorumları okudum ve sonrada uydurma birşey olmadığını anladım sandım ki hayatımdeğişti admini bunu yapıyor yapsaydı sevgi duyardım hemde çok ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Makaleler telkin cd indir izle İstanbul Makaleler nerededir kimdir Makaleler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Makaleler hipnoz Makaleler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Makaleler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Makaleler kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #8 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2011
Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() açıkcası paylaşılan ilk iki hikayeyi okudum ikinci hikayenin sonuda masal yazıyordu ve bende bunları uydurma diye düşünüp 3.cü masalı okumayı atlayıp yorumları okudum ve sonrada uydurma birşey olmadığını anladım sandım ki hayatımdeğişti admini bunu yapıyor yapsaydı sevgi duyardım hemde çok ama anladığım kadarıyla destekçi oluyorsunuz ben yardım etmeyi çok severim ama bazende hiçbirşeyi umursamıyorum bu gibi durumlarda yardım etmeyi hiç düşünmem aslında bu yazıları okuduğumda yardım etmek isterdim insanlara bir iş bir amaç bir ev vermek kim istemezki bütün bunları da büyük adam olarak yapabilirim gerçekten büyük bir adam, bu harika forumu okumamı sağlayan azraist'e de çok teşekkür ederim :)) |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Makaleler Genç Kız Sığınma Evi Derneği Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız açıkcası paylaşılan ilk iki hikayeyi okudum ikinci hikayenin sonuda masal yazıyordu ve bende bunları uydurma diye düşünüp 3.cü masalı okumayı atlayıp yorumları okudum ve sonrada uydurma birşey olmadığını anladım sandım ki hayatımdeğişti admini bunu yapıyor yapsaydı sevgi duyardım hemde çok ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Makaleler telkin cd indir izle İstanbul Makaleler nerededir kimdir Makaleler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Makaleler hipnoz Makaleler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Makaleler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Makaleler kuantum düşünce kitap haberi