Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kutlama Partileri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kutlama-partileri/)
-   -   terk ettim siğarayı içmiyorum artık (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kutlama-partileri/2818-terk-ettim-sigarayi-icmiyorum-artik.html)

pisimbat 15-04-2008 01:29 PM

Ynt: terk ettim siğarayı içmiyorum artık

Alıntı:

meninje Nickli Üyeden Alıntı
Helal sana pisi helal sana gulensmiley gulensmiley gulensmiley Hayatından bir pisliği çıkarmayı başarmışsın ya helal sana alk78

mersi efm sapkal89

sanemce 15-04-2008 11:30 PM

Ynt: terk ettim siğarayı içmiyorum artık

tebrikler pisimbat kutlamayı gerektiren bişey yapmışsın s456 darısı benim ve diğer içenlerin başına

birkaç defa bırakmayı düşündüm ama daha o sıralar daha çok içince bırakmaktan vazgeçmiştim. irade meselesi aslında onayi kızıyorum kendime bu kadar iradesizmiyim diye ama ne kadar kızsam da halen içmeye devam ediyorum. inşallah en kısa zamanda bende bırakanlar kervanına katılırım thumbsanim

mertmis 07-09-2010 01:49 PM

Cevap: terk ettim siğarayı içmiyorum artık

8 ay önce günde iki paket sigara içerken , sigarayı bırakmadım, sigarasız yaşamı tercih ederek onunla yollarımı ayırdım. İçenleri görünce onlarında sigarasız yaşamı tercih etmeleri için dua ediyorum ....Sigarasız yaşam inanılmaz hissettiriyor insanı, içiniz huzurlu, düşünceleriniz dumanaltı değil, parlak ve aydınlık, hayatınızla ve çevrenizle ilgili daha sağlıklı kararlar alabiliyorsunuz. Teşekkürler, herkesi seviyorum, iyi ki varsınız

matri 07-09-2010 02:55 PM

aramiza hosgeldin pisimbat.. hayatinin en dogru kararlarindan birisini yapmis bulunuyorsun. HELAL OLSUN SANA....

SAYİLA 19-03-2013 02:03 AM

Alıntı:

pisimbat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 26352)
evet siğarayı bıraktım yani siğara içme eğlemimi terk ettim ,20 yıllık dostum azrailimle yollarımı ayırdım hattaa ona yazı bile yazdım eserekli saatlerde merak eden okusun diyorum .
gerçek şu eğer mecbur kalmasam bırakırmıydım bilmiyorum ama inanın aramıyorum hiçbir şekilde ki ben günde 1 paket sigara içen birisiydim haa aklıma gelmiyormu arada bir rüzgar misali gelip geçiyor ekstra bir çabada harcamıyorum çünki kendimi seviyor ve önemsiyorum sigarayı kendi sağlığımı ve kendimi düşündüğüm için bıraktım
duyduk duymadık demeyin eyyyyyyyyyyy hayatım değişti sitesi sakinleriiii
pisimbat sigarayı bıraktııııııııııııııııııııııı

çalsın davullar zurnalar halaylar çekilsin wave uy897 blissy cat3500 clapping mlk34 cat56 cat56

Tebriik ederim. Büyük hatta azınsanmıyacak kadar büyük başarı. Umarım tekrar sigaraya başlamazsınız.

kutayhun 19-03-2013 05:17 AM

tebrikler hepimize örnek olursun

Işıklı yol 19-03-2013 09:30 AM

Tebrikler umarım herkes bunu bir gün başarır.25889alk78k8908

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:18 AM.