![]() |
TRT Radyo1 / Gecenin İçinden Programı- 13 Temmuz 2010 http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:3...m/oldradio.gif başlangıç saati : 23:30 bitiş saati : 24:00 TRT Radyo 1 gecenin içinden programı merhaba sevgili dostlar actionsmile Bu geceki yayınımızda Buket ve Kaan adlarının kuantum isim analizlerini anlatacağım.. aşağıdaki linkten internet üzerinden dinleyebilirsiniz.. ışığınız daim olsun.. sevgimle.. TRT |
Cevap: TRT Radyo1 / Gecenin İçinden Programı- 13 Temmuz 2010 offffff hiçbir zaman sıra yüsra ismine gelmiyecek.. |
Cevap: TRT Radyo1 / Gecenin İçinden Programı- 13 Temmuz 2010 Bana da gelmez sanırım : ) Olsun bekleyelim bakalım. En azından bu isimlerdeki arkadaşlarımıza haber verelim. |
Cevap: TRT Radyo1 / Gecenin İçinden Programı- 13 Temmuz 2010 evet bende zevkle dinliyorum programı..ben facebooktaki analizi çok beğendim.onunla idare ediyorum.. |
Cevap: TRT Radyo1 / Gecenin İçinden Programı- 13 Temmuz 2010 gönül ister bütün isimleri analiz edeyim sevincli ancak Türkiye ortalamasında en çok kullanılan isimleri tercih ediyor yapımcılar.. sizlerin isimleri çok nadide olduğu bir gün kendi programı yaptığımda az rastlanır isimler köşesinde anlatacağım ark5 güzel bir gece olsun sevgiyle.. actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:55 PM. |